רכישת משחקים מ-play-asia וכו'
אהלן, בקרוב אני הולך להתחדש ב-ps3 ומדגדג לי לעשות כבר preorder ל- Killzone 2.
לא ביצעתי רכישה כזו אף פעם ולכן אשמח לקצת עזרה:
א. מאילו אתרים מומלץ לקנות (המשלוח יהיה לישראל)?
ב. האם יש דברים מיוחדים שכדאי לבקש , כמו למשל שירשמו על האריזה מחיר מסויים?
ג. אם אפשר לקבל הסבר על כל נושא הקופונים אני אשמח.
ניסיתי לעשות חיפוש באתר אבל כל המידע מפוזר ומקוטע...
מכאן אני רוצה לזרוק כפפה: אם מישהו מוכן להכין מדריך אשר עונה על כל השאלות האלה ואולי אפילו יכלול תצלומי מסך (מקווה של הגזמתי...) זה יהיה מצויין. כמובן שדבר כזה שווה לשים בנעוץ. בכל מקרה, אשמח לתשובות. תודה.
לא ביצעתי רכישה כזו אף פעם ולכן אשמח לקצת עזרה:
א. מאילו אתרים מומלץ לקנות (המשלוח יהיה לישראל)?
ב. האם יש דברים מיוחדים שכדאי לבקש , כמו למשל שירשמו על האריזה מחיר מסויים?
ג. אם אפשר לקבל הסבר על כל נושא הקופונים אני אשמח.
ניסיתי לעשות חיפוש באתר אבל כל המידע מפוזר ומקוטע...
מכאן אני רוצה לזרוק כפפה: אם מישהו מוכן להכין מדריך אשר עונה על כל השאלות האלה ואולי אפילו יכלול תצלומי מסך (מקווה של הגזמתי...) זה יהיה מצויין. כמובן שדבר כזה שווה לשים בנעוץ. בכל מקרה, אשמח לתשובות. תודה.
אין ממש מה להסביר,
מומלץ לקנות מplayasia קניתי מהם כמה פעמים ותמיד הגיע משהו כמו שבוע אחרי שהמשחק יצא
כשאתה מקבל את המשחק באריזה יש קופון של 5 דולר ואתה יכול להשתמש בו כשאתה קונה את המשחק הבא, אין צורך לבקש שיכתבו כלום אתה קונה בפחות מ-200 דולר בכל מקרה.
אם תרצה כשיגיע KZ2 שלח לי ה"פ ואני אתן לך את הקופון
מומלץ לקנות מplayasia קניתי מהם כמה פעמים ותמיד הגיע משהו כמו שבוע אחרי שהמשחק יצא
כשאתה מקבל את המשחק באריזה יש קופון של 5 דולר ואתה יכול להשתמש בו כשאתה קונה את המשחק הבא, אין צורך לבקש שיכתבו כלום אתה קונה בפחות מ-200 דולר בכל מקרה.
אם תרצה כשיגיע KZ2 שלח לי ה"פ ואני אתן לך את הקופון
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
www.dvdboxoffice.com
משלוחים חינם חלק מהזמןף ש להם מחירים טובים רוב הזמן. מגיע יחסית מהר.
משלוחים חינם חלק מהזמןף ש להם מחירים טובים רוב הזמן. מגיע יחסית מהר.
Vocare Ad Regnum
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה $50 ולא $200 כך שיש צורךsagioto כתב:אין ממש מה להסביר,
אם תרצה כשיגיע KZ2 שלח לי ה"פ ואני אתן לך את הקופון...
אור שפע ואהבה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הם כותבים אוטומטית מחיר מתחת ל 30 דולר כשהמשלוח לישראל - יש להם כנראה הרבה לקוחות ישראלים והם מתורגלים. הזמנתי מהם הרבה פעמים ועד היום הכל עבר בהצלחה בניגוד להזמנה מאתרים אחרים ככה שרק עליהם אני יכול להמליץ מניסיון שלי.sagioto כתב:מומלץ לקנות מplayasia קניתי מהם כמה פעמים ותמיד הגיע משהו כמו שבוע אחרי שהמשחק יצא כשאתה מקבל את המשחק באריזה יש קופון של 5 דולר ואתה יכול להשתמש בו כשאתה קונה את המשחק הבא....
- tiptip
- חבר מביא חבר

טוב אז כנראה רק אותי דפקו (תמיד דופקים את השחורים)Huber כתב:הם כותבים אוטומטית מחיר מתחת ל 30 דולר כשהמשלוח לישראל - יש להם כנראה הרבה לקוחות ישראלים והם מתורגלים. הזמנתי מהם הרבה פעמים ועד היום הכל עבר בהצלחה בניגוד להזמנה מאתרים אחרים ככה שרק עליהם אני יכול להמליץ מניסיון שלי.sagioto כתב:מומלץ לקנות מplayasia קניתי מהם כמה פעמים ותמיד הגיע משהו כמו שבוע אחרי שהמשחק יצא כשאתה מקבל את המשחק באריזה יש קופון של 5 דולר ואתה יכול להשתמש בו כשאתה קונה את המשחק הבא.......
כי אני שילמתי מס ומה עוד שקיבלתי משחק דפוק
אבל דיווח לחברת האשראי שלי וזיכו אותי על הכל
שלחתי לPLAY-ASIA את המשחק חזרה לפני חודשים
ועד היום לא קיבלתי לא תשובה ולא משחק חלופי
כדי שתדעו גם זאת!!!
אור שפע ואהבה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אחי - דפקו אותך ? תקנה מdvdboxoffice - בחיים לא שילמתי מכס, הם מכירים את הישראלים, שולחים את המשחק ועל גבי המעטפה כותבים משהו כמו מדיה אופטית בשווי 23 יורו...חחחח... בחיים לא בדקו לי מעטפה.
אגב play-asia, חבר שלי קונה משם המון, לא דיווח לי על כזו בעיה, הוא מאוד רגיש לשירות.
אגב play-asia, חבר שלי קונה משם המון, לא דיווח לי על כזו בעיה, הוא מאוד רגיש לשירות.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מכיר אישית את המקרה של TIPTIP ולמרות שלו אישית הייתה בעייה, לכל השאר שרוכשים פה (וגם בפורומים אחרים שאני מכיר) לא הייתה בעייה איתם, ככה שבסה"כ הם בסדר, אני לא חושב שאפשר לשלול שירות על פי תקלה אחת ספציפית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם אני חשבתי שאני חכם כמוהו...sagyle כתב:יש גם את האתר הזה שאח שלי מזמין משם משחקים לPS3
http://www.game.co.uk/...
מזל שאחרי משחק 1 כבר MALCONTENT הזכיר שיש בעייה קלה
אי אפשר לקנות כלום בחנות האירופאית - ולכן אם למשחק יש הרחבות וכד' בתשלום - כל ה....
SAGYLE - ממליץ שתגיד לאח שלך להפסיק
אני אישית הזמנתי כמעט הכל דרך EBAY
- tiptip
- חבר מביא חבר

אותי לא דופקיםTANDBERG כתב:אחי - דפקו אותך ? תקנה מdvdboxoffice - בחיים לא שילמתי מכס, הם מכירים את הישראלים, שולחים את המשחק ועל גבי המעטפה כותבים משהו כמו מדיה אופטית בשווי 23 יורו...חחחח... בחיים לא בדקו לי מעטפה.
אגב play-asia, חבר שלי קונה משם המון, לא דיווח לי על כזו בעיה, הוא מאוד רגיש לשירות....
ויזה זיכתה אותי במשלוח כולו ע"ס $60
אור שפע ואהבה
- Huber
- חבר במועדון HT

בין שבוע לשלושה שבועות, תלוי. ושלא יגידו לך שזה שונה באתרי המשחקים האחרים - ניסיתי את שלושתם ודווקא PA היו הכי מהירים יחסית. סתם כהערת ביניים, רב העיכוב נגרם לרב בגלל דואר ישראל, מניסיון.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אתה יכול להסביר מה ההבדל? מה משנה אם אתה קונה בEBAY או באתר הזה? ההבדל היחידי לפי מה שאני מבין הוא עמלת PAYPALlawpower כתב:גם אני חשבתי שאני חכם כמוהו...sagyle כתב:יש גם את האתר הזה שאח שלי מזמין משם משחקים לPS3
http://www.game.co.uk/...
מזל שאחרי משחק 1 כבר MALCONTENT הזכיר שיש בעייה קלה
אי אפשר לקנות כלום בחנות האירופאית - ולכן אם למשחק יש הרחבות וכד' בתשלום - כל ה....
SAGYLE - ממליץ שתגיד לאח שלך להפסיק
אני אישית הזמנתי כמעט הכל דרך EBAY...