בעיית קול בחיבור HDMI
שלום לכולם.
יש לי בעיה מציקה מאוד אשמח אם תוכלו לעשור לי בנושא.
הבעיה: הקול לא תמיד עובד במחשב באמצעות חיבור HDMI. ז"א לפעמים כשאני מדליק את המחשב יש קול ולפעמים אין (אקראי לגמרי ללא קשר לכלום) ורק כשאני מכבה את המחשב ואת הטלויזיה ומדליק מחדש, שוב הסיכוי שהקול יעבוד הוא שוב 50/50.
ניסיתי להחליף כניסת HDMI במסך ולא עזר.
מדובר על מחשב HTPC בעל לוח אם GA-MA78GM-S2H של GIGABYTE ומסך LCD של LG מדגם 32lc53 כאמור מחוברים עם כבל HDMI.מערכת הפעלה VISTA וכרטיס PVR 150. הייתי שמח לחבר את זה עם כבל רגיל (בננה) של סאונד, אבל אז שומעים הפרעות נוראיות.
בעיה נוספת: כאשר אני מנגן סרטי DVD עם מדיה סנטר (במצב שיש קול) לא שומעים קול.
אבל כשאני משתמש בתוכנת MEDIAPORTAL שומעים תקין.
יש רעיון?
תודה מראש.
יש לי בעיה מציקה מאוד אשמח אם תוכלו לעשור לי בנושא.
הבעיה: הקול לא תמיד עובד במחשב באמצעות חיבור HDMI. ז"א לפעמים כשאני מדליק את המחשב יש קול ולפעמים אין (אקראי לגמרי ללא קשר לכלום) ורק כשאני מכבה את המחשב ואת הטלויזיה ומדליק מחדש, שוב הסיכוי שהקול יעבוד הוא שוב 50/50.
ניסיתי להחליף כניסת HDMI במסך ולא עזר.
מדובר על מחשב HTPC בעל לוח אם GA-MA78GM-S2H של GIGABYTE ומסך LCD של LG מדגם 32lc53 כאמור מחוברים עם כבל HDMI.מערכת הפעלה VISTA וכרטיס PVR 150. הייתי שמח לחבר את זה עם כבל רגיל (בננה) של סאונד, אבל אז שומעים הפרעות נוראיות.
בעיה נוספת: כאשר אני מנגן סרטי DVD עם מדיה סנטר (במצב שיש קול) לא שומעים קול.
אבל כשאני משתמש בתוכנת MEDIAPORTAL שומעים תקין.
יש רעיון?
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי igalbk ב 03/03/2009 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם הגדרת גם ב-FFDShow וגם במדיה סנטר שאתה עובד עם יציאת ה-HDMI? האם הגדרת בסאונד בקונטרול פאנל שיציאת ה-HDMI היא ה-Default?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה.
מה שעשיתי בשביל לפתור את בעיית ניגון סרטי הDVD בMedia Center זה להגדיר בלוח הבקרה שהמגבר שלי לא יכול לפענח DTS ו DOLBY רק קול רגיל (המגבר שלי זה טלויזיה) הוא פשוט נותן אפשרות כזאת לTEST ואז הוא שואל "האם שמעת צליל זה?" ואז אני עונה לא ואז הוא מסמן לא להעביר פורמטים אלה בכבל HDMI (נראה לי שהמחשב ממיר אותם לוקלית ואח"כ מעביר)
הבעיה של הסאונד כשהמחשב נדלק, שתוארה למעלה, לא הסתדרה.
יש למישהו רעיון?
תודה מראש.
מה שעשיתי בשביל לפתור את בעיית ניגון סרטי הDVD בMedia Center זה להגדיר בלוח הבקרה שהמגבר שלי לא יכול לפענח DTS ו DOLBY רק קול רגיל (המגבר שלי זה טלויזיה) הוא פשוט נותן אפשרות כזאת לTEST ואז הוא שואל "האם שמעת צליל זה?" ואז אני עונה לא ואז הוא מסמן לא להעביר פורמטים אלה בכבל HDMI (נראה לי שהמחשב ממיר אותם לוקלית ואח"כ מעביר)
הבעיה של הסאונד כשהמחשב נדלק, שתוארה למעלה, לא הסתדרה.
יש למישהו רעיון?
תודה מראש.