אני הולך לקנות אוזניות מ-eBay היום או מחר (תלוי מתי תענו לי אם בכלל) והתקציב הוא 100$.
בהתחלה חשבתי על SCL2.
לאחר מכן החלטתי לעלות ל-SCL4 שהצלחתי למצוא בדיל טוב יחסית לבינתיים, אם לא יציעו יותר כנראה שאצליח לקבל אותם ב-100$ +- .
http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Shure-SCL ... 240%3A1318
השאלה היא אם יש אוזניות שיותר טובות מהם בטווח מחירים שלהם.
תודה.
ושוב, לא בטווח שאני קונה, בטווח שלהם ![/url]
אוזניות במחיר של 100$ בערך.
- gremlinx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אשמח גם לתשובה.
אני מחפש אוזניות in ear לחברה שלי, שומעת בעיקר מטאל. חשבתי גם על scl2 אך לאט לאט עברתי ל Etymotic Research ER-6IC
התקציב שלי הוא באיזור ה 100 דולר פלוס משלוח
מוכן להגמיש אותו מעט כמובן באם ההפרש הכספי ישתלם.
תודה רבה ושבת שלום
אור
אני מחפש אוזניות in ear לחברה שלי, שומעת בעיקר מטאל. חשבתי גם על scl2 אך לאט לאט עברתי ל Etymotic Research ER-6IC
התקציב שלי הוא באיזור ה 100 דולר פלוס משלוח
מוכן להגמיש אותו מעט כמובן באם ההפרש הכספי ישתלם.
תודה רבה ושבת שלום
אור
ER6I
אני קניתי את האוזניות האלו אחרי התלבטות בינן לבין Ulitmate Ears Super.fi 3 Studio. לפניהן היה לי SHURE SE210 שהוא בקו המוצרים המקביל לSCL2 (אני חושב). לא יודע מה ההבדלים ביניהם.
אטימה: יש להן אטימה טובה (בהשוואה ל SHURE SE210 הקודמות שלי הן טיפה פחות אטומות, אבל זה גבולי). בחדר כושר, אני שומע מעט מאד רעשי סביבה - שיחות ומוזיקת רקע כמעט נעלמים.
בנייה: האוזניות עושות רושם די עדין. הפלסטיק לא נראה יותר מדי קשיח (כמו למשל ה SHURE או ה UE). הכבל הוא דק וארוך (אין לו חלק קשיח יותר לקראת האוזן).
יש להן אטב (קליפס) שנועד למנוע רעשי חוט, והשימוש בו חיוני (לפי ניסיוני).
נוחות: התחושה באוזן, לטעמי, טובה מאד - אפילו יותר מהSHRUE. אני הולך איתן לחדר כושר למשך כשעה-שעתיים ואין לי בעיה של חוסר נוחות. מצד שני, הן מאד קטנות - לי יש בעיה להוציא אותן. במובן הזה, המבנה של ה SHURE וה UE טוב יותר. כמובן שכל זה תלוי באוזן של המשתמש.
אכות שמיעה: אני לא הרגשתי נפילה משמעותית לעומת ה SE210. אין כאן באס מודגש, כמו למשל בUE (שיצא לי לשמוע לזמן קצר בלבד), אבל המוזיקה נשמעת "טוב".
באופן כללי, בהשוואה לדגמים כמו JBL REFERENCE 220 ו SENN CX300 שמוכרים בארץ באזור ה300 שקל, יש שיפור עצום.
ל SHURE ולUltimate Ears יש דגמים זולים יותר מאלו שציינת שאולי שווה לך להסתכל עליהם.
אטימה: יש להן אטימה טובה (בהשוואה ל SHURE SE210 הקודמות שלי הן טיפה פחות אטומות, אבל זה גבולי). בחדר כושר, אני שומע מעט מאד רעשי סביבה - שיחות ומוזיקת רקע כמעט נעלמים.
בנייה: האוזניות עושות רושם די עדין. הפלסטיק לא נראה יותר מדי קשיח (כמו למשל ה SHURE או ה UE). הכבל הוא דק וארוך (אין לו חלק קשיח יותר לקראת האוזן).
יש להן אטב (קליפס) שנועד למנוע רעשי חוט, והשימוש בו חיוני (לפי ניסיוני).
נוחות: התחושה באוזן, לטעמי, טובה מאד - אפילו יותר מהSHRUE. אני הולך איתן לחדר כושר למשך כשעה-שעתיים ואין לי בעיה של חוסר נוחות. מצד שני, הן מאד קטנות - לי יש בעיה להוציא אותן. במובן הזה, המבנה של ה SHURE וה UE טוב יותר. כמובן שכל זה תלוי באוזן של המשתמש.
אכות שמיעה: אני לא הרגשתי נפילה משמעותית לעומת ה SE210. אין כאן באס מודגש, כמו למשל בUE (שיצא לי לשמוע לזמן קצר בלבד), אבל המוזיקה נשמעת "טוב".
באופן כללי, בהשוואה לדגמים כמו JBL REFERENCE 220 ו SENN CX300 שמוכרים בארץ באזור ה300 שקל, יש שיפור עצום.
ל SHURE ולUltimate Ears יש דגמים זולים יותר מאלו שציינת שאולי שווה לך להסתכל עליהם.