אוזניות במחיר של 100$ בערך.

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Saari פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני הולך לקנות אוזניות מ-eBay היום או מחר (תלוי מתי תענו לי אם בכלל) והתקציב הוא 100$.
בהתחלה חשבתי על SCL2.
לאחר מכן החלטתי לעלות ל-SCL4 שהצלחתי למצוא בדיל טוב יחסית לבינתיים, אם לא יציעו יותר כנראה שאצליח לקבל אותם ב-100$ +- .
http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-Shure-SCL ... 240%3A1318

השאלה היא אם יש אוזניות שיותר טובות מהם בטווח מחירים שלהם.

תודה.
ושוב, לא בטווח שאני קונה, בטווח שלהם ![/url]

gremlinx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אשמח גם לתשובה.
אני מחפש אוזניות in ear לחברה שלי, שומעת בעיקר מטאל. חשבתי גם על scl2 אך לאט לאט עברתי ל Etymotic Research ER-6IC

התקציב שלי הוא באיזור ה 100 דולר פלוס משלוח
מוכן להגמיש אותו מעט כמובן באם ההפרש הכספי ישתלם.

תודה רבה ושבת שלום
אור

frank053
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

גם אני מצתרף לשאלה.
התקציב באיזור ה-50-80$.
תודה.

zemm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

ER6I

שליחה #4 

אני קניתי את האוזניות האלו אחרי התלבטות בינן לבין Ulitmate Ears Super.fi 3 Studio. לפניהן היה לי SHURE SE210 שהוא בקו המוצרים המקביל לSCL2 (אני חושב). לא יודע מה ההבדלים ביניהם.

אטימה: יש להן אטימה טובה (בהשוואה ל SHURE SE210 הקודמות שלי הן טיפה פחות אטומות, אבל זה גבולי). בחדר כושר, אני שומע מעט מאד רעשי סביבה - שיחות ומוזיקת רקע כמעט נעלמים.

בנייה: האוזניות עושות רושם די עדין. הפלסטיק לא נראה יותר מדי קשיח (כמו למשל ה SHURE או ה UE). הכבל הוא דק וארוך (אין לו חלק קשיח יותר לקראת האוזן).
יש להן אטב (קליפס) שנועד למנוע רעשי חוט, והשימוש בו חיוני (לפי ניסיוני).

נוחות: התחושה באוזן, לטעמי, טובה מאד - אפילו יותר מהSHRUE. אני הולך איתן לחדר כושר למשך כשעה-שעתיים ואין לי בעיה של חוסר נוחות. מצד שני, הן מאד קטנות - לי יש בעיה להוציא אותן. במובן הזה, המבנה של ה SHURE וה UE טוב יותר. כמובן שכל זה תלוי באוזן של המשתמש.

אכות שמיעה: אני לא הרגשתי נפילה משמעותית לעומת ה SE210. אין כאן באס מודגש, כמו למשל בUE (שיצא לי לשמוע לזמן קצר בלבד), אבל המוזיקה נשמעת "טוב".

באופן כללי, בהשוואה לדגמים כמו JBL REFERENCE 220 ו SENN CX300 שמוכרים בארץ באזור ה300 שקל, יש שיפור עצום.

ל SHURE ולUltimate Ears יש דגמים זולים יותר מאלו שציינת שאולי שווה לך להסתכל עליהם.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”