התייעצות בעניין נגן CD
קיבלתי ללא תשלום Rotel RCD 930AX, עם בעיה בסגירת המגש. כשמכניסים את המגש הוא נסגר, מקרקר טיפה ויוצא בחזרה. אולי יש לו עוד בעיות, פשוט בינתיים אי אפשר אפילו לנסות לנגן בו בגלל הבעיה הזו.
אני לא מכיר את המכשיר וביצועיו.
מה בערך הסכום המקסימלי שכדאי להשקיע בתיקון מכשיר כזה? החל מאיזה סכום כבר עדיף לקנות אחר?
והאם יש אנשים שאתם ממליצים שיתנו שירות טוב במחיר מינימלי? (אני גר ברחובות, אבל יש אפשרות לתקן גם בת"א והסביבה)
אני לא מכיר את המכשיר וביצועיו.
מה בערך הסכום המקסימלי שכדאי להשקיע בתיקון מכשיר כזה? החל מאיזה סכום כבר עדיף לקנות אחר?
והאם יש אנשים שאתם ממליצים שיתנו שירות טוב במחיר מינימלי? (אני גר ברחובות, אבל יש אפשרות לתקן גם בת"א והסביבה)
יש לך חשק למשחק ?
אם כן להוריד את המכסה ולהכניס חתיכת קרטון עבה מתחת לחלק שיורד עם מנגנון הציר כדי שלא ירד יותר מדי (קשה בעליה...)
אתה יכול בשביל הבדיקה לעזור לו לעלות קצת ולראות אם הוא עובד ואם כן לבחור את העובי המתאים
תיקון זה עובד אצלי כבר מעל שנתים בדגם CDP זהה (יותר זמן מאשר לאחר תיקון במעבדה על בעיה זהה)
(גם אני גר ברחובות)
ירון
אם כן להוריד את המכסה ולהכניס חתיכת קרטון עבה מתחת לחלק שיורד עם מנגנון הציר כדי שלא ירד יותר מדי (קשה בעליה...)
אתה יכול בשביל הבדיקה לעזור לו לעלות קצת ולראות אם הוא עובד ואם כן לבחור את העובי המתאים
תיקון זה עובד אצלי כבר מעל שנתים בדגם CDP זהה (יותר זמן מאשר לאחר תיקון במעבדה על בעיה זהה)
(גם אני גר ברחובות)
ירון
את הCDP הזה קניתי חדש לפני יותר מ15 שנהAvishh כתב: מה אתה אומר על הCDP? מרוצה? מתי ובכמה קנית אותו?...
היום הוא מחובר למערכת בחדר העבודה והוא לא הCDP העיקרי שלי
תראה ותבין, לא מסובךAvishh כתב: כשאגיע אני אנסה לפתוח ולראות על מה אתה מדבר.
בינתיים לא לגמרי הבנתי מה זה ה"חלק שיורד עם מנגנון הציר", אבל כשאפתח אולי אבין....
ירון