קוד On / Off דיסקריט ל-Yes Max ולפלזמה טושיבה עבור שלט לומד

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
שחרץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני בעלים חדש של Marantz RC9500: שלט אוניברסאלי לומד שמגיע ללא ספרית קודים בילט-אין.

אחרי כמה ימים של שיכרון חושים של עיצובו מהתחלה ולימודו את כל השלטים הקיימים, הדבר היחיד שחסר להנאה שלמה זה קודים נפרדים, ולא Toggle, לכיבוי והדלקה של ה-Yes Max כדי לשלב כיבוי וההדלקה שלו במאקרו בלי לדעת מראש מה המצב הנוכחי.

וכנ"ל אני מנסה גם לאתר קוד כיבוי והדלקה ספציפים עבור הפלזמה: Toshiba 42WP48 וגם איך לעבור בין המודים כדי להגיע לקומפוננט-1 ישירות בלי לעשות Toggle דרך S1, S2 וכדומה.

בינתיים יש לי מאקרו כיבוי/הדלקה "כורדי" - הכיבוי עובר לערוץ 1 ומשדר קוד כיבוי/הדלק - כך מבטיחים שהטלוויזיה תכבה ללא תלות במצב הראשוני. קוד ההדלקה שולח '1', מחכה 15 שניות, עושה טוגל ל-S1, מחכה 6 שניות, טוגל ל-S2 וכך הלאה. בקיצור די מעיק.

יהיה אחלה אם יש למישהו תשובה.

תודה,

שחר

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #2 

גם אני סובל מאותה הבעיה עם הפרונטו שלי.
הבעיה שהטלויזיה שלי הרבה יותר ענתיקה משלך ואני חייב לעבוד בצורה 'כורדית' כמו שאתה עובד.
אין שום סיכוי שלטלויזיה שלי יהיו קודים דיסקרטיים לכיבוי/הדלקה וקפיצה ישירה בין ה-INPUTים.

בקשר למאקרו שבנית - נראה לי שאתה מחכה יותר מדי זמן.
גם אני הייתי עובד פעם עם מאקרואים ארוכים שהיו עם DELAY של כמה שניות בין פקודת IR אחת לשניה.
המלצתי - תנסה את אותו המאקרו רק בלי לחכות (או לחכות 0.5 שניה גג) ותראה איך זה עובד -
לי זה שיפר המון. כל המכשירים נדלקים ונכבים ביחד ולא צריך לחכות שעה.
Good advise $5, me shut up $10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #3 

שחרץ,

לא לכל מכשיר יש DISCRETE CODES, ולכן נולדו כל התרגילים הללו.

המקום הראשון לבדוק קודים זה כמובן ב- www.remotecentral.com

הקודים של פרונטו עובדים בכל הפרונטואים (החדשים והישנים), כך שאם יש DISCRETE CODE אז הוא יעבוד גם לך. אם אין קוד כזה, וחיפוש ב-AVS וב-REMOTE CENTRAL לא מניב תוצאות, אזי הפיתרון שלך הוא כנראה הפיתרון היחיד.

לגבי YES MAX, אני אישית ממליץ שלא לכבותו כלל, אין בכך צורך או תועלת.

שחרץ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה #4 

תודה על התגובות המהירות.
בכלל, אתם אתר מדהים שגיליתי רק לאחרונה. אחלה למצוא עוד אנשים ששותפים לתאווה :)

הכיבוי/הדלקה של ה-YES Max פחות מטרידים אותי (זה רק הפרפקציוניזם שדוחף אותי להיות מסוגל לכבות / להדליק אותו בצורה שקופה כחלק מהמקרואים). אני אכן אשאיר אותו דולק כל הזמן כמו שאתה מציע עפר (עם איזה כפתור טוגל קטן נגיש מאחד המסכים Just in case).

הפלזמה מטרידה אותי ממש אבל. זה מכשיר די חדש, בן פחות משנה ופשוט מדהים אותי שבניגוד למכשירי High-End אחרים אין לו קודים דיסקריטים להדלקה/כיבוי ובחירת Input. אני אדייק: אני בטוח שיש לו - ופשוט לא מצליח למצוא אותם וזה הכי מעצבן :)

Tamiral - שיחקתי עם הזמנים של ה-Delay: אין מה לעשות, זה הזמן שהיא צריכה כדי לעשות Toggle בין ה-Inputs השונים. ככה שממצב כבוי למצב דולק וב-Input הנכון עובר ממש הרבה זמן (וצריך יד יציבה...).

חיפשתי ברימוט-סנטראל ובכלל ברשת ולא מצאתי דבר. יש לכם אולי עוד רעיונות? מישהו ניסה פעם לפנות לשירות לקוחות של Toshiba ביפן אולי ויודע איך?

שוב תודה,

שחר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78870
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #5 

שחרץ,

אל תהיה בטוח שיש לו. יש מכשירים רבים שאין להם. לי יש נגן DVD של פנסוניק בעל בעיה זהה, וגם אני משתמש במאקרו עם טריקים מרגיזים בכדי לפתוח ולסגור אותו.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”