האם קיים הבדל בעין - SVIDEO מול קומפוזיט?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ההבדל בין קומפוזיט ל-SVIDEO הוא משמעותי - בעיקר בגבולות של אובייקטים (CRAWLING ANTS), חדות והפרדה בין צבעים.
יש פילטרים במסכים מסויימים שמעלימים חלק מהבעיות ומחליקים אותם. יש גם פילטרים חזקים יותר (NOTCH או COMB FILTERS) ומרגיעים חלק מהבעיות גם הם.
אך גם כאן, המגבלה הטכנולוגית של קומפוזיט היא כזו שניתן גם כאן להבחין בהבדלים.
יש פילטרים במסכים מסויימים שמעלימים חלק מהבעיות ומחליקים אותם. יש גם פילטרים חזקים יותר (NOTCH או COMB FILTERS) ומרגיעים חלק מהבעיות גם הם.
אך גם כאן, המגבלה הטכנולוגית של קומפוזיט היא כזו שניתן גם כאן להבחין בהבדלים.
כרגע אני עומד לרכוש LCD 32.
הממיר שברשותי הינו של הוט-THOMSOM שחור עם יציאת SCART.
במסגרת האפשרויות שעומדות לפני ברכש שני מכשירים שונים עולה הסוגיה הבאה:
1. האם לרכוש LCD עם כניסת SCART ולחברו לממיר ב RGB עם כבלSCART-SCART?
2. האם לרכוש LCD ללא כניסת SCART ולחברו לממיר בקומפוננט עם כבל SCART-SVIDEO?
מה כדאי יותר?
העין רואה הבדלים בין שתי האפשרויות?
הממיר שברשותי הינו של הוט-THOMSOM שחור עם יציאת SCART.
במסגרת האפשרויות שעומדות לפני ברכש שני מכשירים שונים עולה הסוגיה הבאה:
1. האם לרכוש LCD עם כניסת SCART ולחברו לממיר ב RGB עם כבלSCART-SCART?
2. האם לרכוש LCD ללא כניסת SCART ולחברו לממיר בקומפוננט עם כבל SCART-SVIDEO?
מה כדאי יותר?
העין רואה הבדלים בין שתי האפשרויות?
בהום סנטר אין. אני כבר קניתי את כל האפשרויות שיש להם בכבל scart to s-video וכל פעם כשהגעתי הביתה חוויתי מפח נפש. כרגע אני מתלבט אם להזמין את הטכנאי של יורוקום כדי שיביא לי כבל ב-300 ש"ח והעסק יעבוד, או להמשיך להתרוצץ ולקחת כבלים שאח"כ לא עובדים, ואז צריך להחזיר והבלאגן חוגג.guyezra כתב:בכל חנות מתמחה יש, גם בהום סנטר ודומיהםtamirso כתב:יש סוג כבל scart to s-video מומלץ? או מקום מומלץ ליקנות בו? ואם אפשר בפחות ממאה שקל.............
לשם אינפורמציה - אני מנסה לחבר הוט מג'יק לפלאזמה פנסוניק PV8 והכבל הדרוש הוא הכבל המדובר - scart to s-video.
תבדוק שהבעיה היא לא בממיר או במסך.זה לא הגיוני שאתה לא מצליח לחבר כראוי כבל סקארט לאס-וידאו.אם אני לא טועה,אתה כבר שבועיים מנסה לחבר ככה...djdror כתב:בהום סנטר אין. אני כבר קניתי את כל האפשרויות שיש להם בכבל scart to s-video וכל פעם כשהגעתי הביתה חוויתי מפח נפש. כרגע אני מתלבט אם להזמין את הטכנאי של יורוקום כדי שיביא לי כבל ב-300 ש"ח והעסק יעבוד, או להמשיך להתרוצץ ולקחת כבלים שאח"כ לא עובדים, ואז צריך להחזיר והבלאגן חוגג.guyezra כתב:בכל חנות מתמחה יש, גם בהום סנטר ודומיהםtamirso כתב:יש סוג כבל scart to s-video מומלץ? או מקום מומלץ ליקנות בו? ואם אפשר בפחות ממאה שקל.............
לשם אינפורמציה - אני מנסה לחבר הוט מג'יק לפלאזמה פנסוניק PV8 והכבל הדרוש הוא הכבל המדובר - scart to s-video....