רגע לפני רכישה של PY800
לאחר לבטים רבים אני מתכוון לרכוש את הפלזמה PY800.
בהשוואה שלה מול מסכי LCD כמו סוני W4500 וסמסונג סדרה 650 התמונה אכן יותר אמיתית.
האם עליי להיות מודאג לגבי צריבת מסך? המסך הולך לשמש רק לתכני HD מול HTPC.
האם אחריות של 1+4 על המסך באמת מכסה אותי כמו שצריך או שיש בעיות שעליי להיזהר בקניית מסך זה?
ובכלל שרות יורוקום אמין?
אשמח לקבל כל הערה לגבי הבחירה שלי.
המחיר אגב ברכישה מול יורוקום ישירות זול בכ 2500 מהמחיר הכי זול בזאפ...
בהשוואה שלה מול מסכי LCD כמו סוני W4500 וסמסונג סדרה 650 התמונה אכן יותר אמיתית.
האם עליי להיות מודאג לגבי צריבת מסך? המסך הולך לשמש רק לתכני HD מול HTPC.
האם אחריות של 1+4 על המסך באמת מכסה אותי כמו שצריך או שיש בעיות שעליי להיזהר בקניית מסך זה?
ובכלל שרות יורוקום אמין?
אשמח לקבל כל הערה לגבי הבחירה שלי.
המחיר אגב ברכישה מול יורוקום ישירות זול בכ 2500 מהמחיר הכי זול בזאפ...
המסך בדרך...
הזמנתי את המסך והוא אמור להגיע השבוע.
המחיר היה הרבה יותר מפתיע ממה שחשבתי.
השאלה האחרונה היא מה לעשות לגבי הצריבות?
קראתי כאן המון בנושא אך לא קיבלתי תשובה חד משמעית, האם במסך הספציפי הזה עלי לדאוג?
האם ישנם כללים מסויימים להגנה?
מה לגבי צפיה בסרטים שמעל ומתחת לסרט יופיעו פסים שחורים?
המחיר היה הרבה יותר מפתיע ממה שחשבתי.
השאלה האחרונה היא מה לעשות לגבי הצריבות?
קראתי כאן המון בנושא אך לא קיבלתי תשובה חד משמעית, האם במסך הספציפי הזה עלי לדאוג?
האם ישנם כללים מסויימים להגנה?
מה לגבי צפיה בסרטים שמעל ומתחת לסרט יופיעו פסים שחורים?
מצא סרטים בלי פסים..
אין שום בעיית צריבות - רק אם התמונה או הסרט יהיו על המסך שעות רבות מאד - לא נראה לי ראלי.
כל מכשיר מינימלי (מגבר או HOT HD) מותח את התמונות למסך מלא - כך שגם ב SD אין בעיה.
בקיצור - הסר דאגה מלבך.
אין שום בעיית צריבות - רק אם התמונה או הסרט יהיו על המסך שעות רבות מאד - לא נראה לי ראלי.
כל מכשיר מינימלי (מגבר או HOT HD) מותח את התמונות למסך מלא - כך שגם ב SD אין בעיה.
בקיצור - הסר דאגה מלבך.
צריבה
כאשר כבר יוצא לי לראות סרטים אני בד"כ רואה מרתונים ארוכים מאוד של 3-4 סרטים ברציפות - האם גם אז פסים שחורים מלמעלה ולמטה לא יצרבו?
בכל מקרה המסך מחובר רק ל HTPC.
מה לגבי משחקי מחשב? מסך עם HUD של משחק ייצרב?
תודה.
בכל מקרה המסך מחובר רק ל HTPC.
מה לגבי משחקי מחשב? מסך עם HUD של משחק ייצרב?
תודה.
לא הרבה קנו כאן את המסך הזה כי הוא יחסית יקר ורק בתקופה האחרונה המחיר שלו נוזל למטה,ולכן אין עבורו ניסיון בתחום הצריבות
מדובר על מסך מהרמות היותר גבוהות של פנסוניק,ותצטרך להתאמץ כדי לצרוב אותו.
יש לו הגנות,על ההגנות האלו(בנוסף לאיכויות הנוספות שלו כמובן)-אתה משלם יותר,ולכן זה מה משתלם לך בסופו של דבר לשקט נפשי בנוגע לצריבות
מדובר על מסך מהרמות היותר גבוהות של פנסוניק,ותצטרך להתאמץ כדי לצרוב אותו.
יש לו הגנות,על ההגנות האלו(בנוסף לאיכויות הנוספות שלו כמובן)-אתה משלם יותר,ולכן זה מה משתלם לך בסופו של דבר לשקט נפשי בנוגע לצריבות