תגובות לביקורת: All In One חלק ג´ - פנסוניק דגם PT560
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
All In One חלק ג´ - פנסוניק דגם PT560
All In One חלק ג´ - פנסוניק דגם PT560
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הרעיון של התושבת של האייפוד היא גיאונית!
איך אף אחד לא חשב על זה קודם?!
איך אף אחד לא חשב על זה קודם?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים בהחלט - כשגיליתי את זה גם אני הופתעתי - זה גם נראה יותר אסטתי ונחמד מכבל או אפילו ממעגן (DOCK) חיצוני.
השוואת המערכת לpt550
אהלן,
קראתי את הביקורות שכתבת על כל המערכות, והועשרתי מהן.
כל הכבוד
חיפשתי מערכת פנסוניק כזו אצל משווק כלשהו בארץ, ונתקלתי (כמעט) רק במערכת שנראית דומה - הpt550. גם באתר של יורוקום מופיע רק ה550.
עשיתי מחקר קטן וגיליתי כי המערכת שנבדקת בכתבה היא מערכת שמיועדת לשיווק באירופה, ואילו ה550 מיועדת לשיווק במזרח התיכון.
מה שיותר מוזר ומפתיע הוא שבתיאור ה550 באתר של פנסוניק, המערכת נראית שונה לחלוטין ממה שמשווק בארץ (4 רמקולים טאוור ולא שניים רצפתיים ושניים טאוור). המערכת שמשווקת בארץ נראית דומה מאוד ל560 שסקרת.
יצאתי קצת מבולבל מהעניין (למרות שקניתי בסוף). האם מישהו יודע מה ההבדלים בין המערכות ומה פשר השוני בין מה שמיובא לארץ ע"י יורוקום למה שנמכר בחו"ל?
תודה מראש
קראתי את הביקורות שכתבת על כל המערכות, והועשרתי מהן.
כל הכבוד
חיפשתי מערכת פנסוניק כזו אצל משווק כלשהו בארץ, ונתקלתי (כמעט) רק במערכת שנראית דומה - הpt550. גם באתר של יורוקום מופיע רק ה550.
עשיתי מחקר קטן וגיליתי כי המערכת שנבדקת בכתבה היא מערכת שמיועדת לשיווק באירופה, ואילו ה550 מיועדת לשיווק במזרח התיכון.
מה שיותר מוזר ומפתיע הוא שבתיאור ה550 באתר של פנסוניק, המערכת נראית שונה לחלוטין ממה שמשווק בארץ (4 רמקולים טאוור ולא שניים רצפתיים ושניים טאוור). המערכת שמשווקת בארץ נראית דומה מאוד ל560 שסקרת.
יצאתי קצת מבולבל מהעניין (למרות שקניתי בסוף). האם מישהו יודע מה ההבדלים בין המערכות ומה פשר השוני בין מה שמיובא לארץ ע"י יורוקום למה שנמכר בחו"ל?
תודה מראש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה על המענה המהיר!
למען האמת, מצאתי את המשווק הזה לפני כן (ומכאן ה"כמעט"), אבל באמת לא מצאתי את המערכת באף מקום אחר בארץ.
השכלתי הפעם לבדוק בעיון רב יותר את הפרטים שמסופקים בקישור שנתת, ולמרות שהפרטים על שתי המערכות השונות אינן מפורטות באותו פורמט, שמתי לב לכך שב550 הסאב קל יותר (ואני מניח גם שזה עושה אותו בעל הספק נמוך יותר), הרמקולים הקדמיים מעט קלים יותר ואין כניסה אופטית.
לפחות מצאתי כמה פרטים שונים
מעניין אם יש דברים שלא שמתי לב אליהם. עדיין נראה כי שתי המערכות די דומות.
למען האמת, מצאתי את המשווק הזה לפני כן (ומכאן ה"כמעט"), אבל באמת לא מצאתי את המערכת באף מקום אחר בארץ.
השכלתי הפעם לבדוק בעיון רב יותר את הפרטים שמסופקים בקישור שנתת, ולמרות שהפרטים על שתי המערכות השונות אינן מפורטות באותו פורמט, שמתי לב לכך שב550 הסאב קל יותר (ואני מניח גם שזה עושה אותו בעל הספק נמוך יותר), הרמקולים הקדמיים מעט קלים יותר ואין כניסה אופטית.
לפחות מצאתי כמה פרטים שונים
מעניין אם יש דברים שלא שמתי לב אליהם. עדיין נראה כי שתי המערכות די דומות.
ראשית,תודה על סקירה מעולה ועיניינית,נראה כי זהו הפתרון הכי משתלם כלכלית ואקוסטית למערכת קולנוע בייתית.
אני מעוניין לקנות את מערכת הפנסוניק שמפורסמת בביקורת-all in one.
1.האם היא תתאים לסלון לא גדול 3X4?
2.האם מוכר לך מקום שיש בו תצוגת תכלית של המערכת ?
אני מעוניין לקנות את מערכת הפנסוניק שמפורסמת בביקורת-all in one.
1.האם היא תתאים לסלון לא גדול 3X4?
2.האם מוכר לך מקום שיש בו תצוגת תכלית של המערכת ?
ביקורת נחמדה ולא יותר.
למה לא דאגת לציין את ההספק של כל רמקול,התנגדות של כל רמקול והדבר הכי חשוב מה אורך הכבלים במיוחד האחורים (בגלל שהם מגיעים עם סיומת מיוחדת של פאנסוניק)
אין מספיק פירוט על איכות הסאונד.
בזמן הבדיקות שלך נתקלת ברעש רקע מהרמקולים במיוחד בעוצמה נמוכה?
למה לא דאגת לציין את ההספק של כל רמקול,התנגדות של כל רמקול והדבר הכי חשוב מה אורך הכבלים במיוחד האחורים (בגלל שהם מגיעים עם סיומת מיוחדת של פאנסוניק)
אין מספיק פירוט על איכות הסאונד.
בזמן הבדיקות שלך נתקלת ברעש רקע מהרמקולים במיוחד בעוצמה נמוכה?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
שלום לכולם,
אני חושב לאמר זאת כבר כמה זמן, לי חסרות סקירות של רמקולים "אמיתיים".
המון זמן לא נסקרו כאן רמקולים בתקציב גבוהה, בעיני זה חבל, אני חושב שחברי הפורום לא ממש מעניין
אותם מערכות AIO......
זה כמו לסקור מקרן מצגות, לא משהו לאתר אודיופילים ווידאופילים.
אני אומר זאת כי אני אוהב את האתר וחושב שהדרך קצת אבדה.
אשמח לשמוע את דעת המנהלים, כמו כן משתמשים שיביעו דעתם בנושא.
אני חושב לאמר זאת כבר כמה זמן, לי חסרות סקירות של רמקולים "אמיתיים".
המון זמן לא נסקרו כאן רמקולים בתקציב גבוהה, בעיני זה חבל, אני חושב שחברי הפורום לא ממש מעניין
אותם מערכות AIO......
זה כמו לסקור מקרן מצגות, לא משהו לאתר אודיופילים ווידאופילים.
אני אומר זאת כי אני אוהב את האתר וחושב שהדרך קצת אבדה.
אשמח לשמוע את דעת המנהלים, כמו כן משתמשים שיביעו דעתם בנושא.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
niko,
תודה על הביקורת הבונה, אנחנו תמיד שמחים לקבל כזאת.
אני מעדיף להשאיר את השרשור הנוכחי בנושאו המקורי, אך אם תפתח שרשור חדש, אני אשמח להרחיב על הסוגיה שהעלת.
תודה על הביקורת הבונה, אנחנו תמיד שמחים לקבל כזאת.
אני מעדיף להשאיר את השרשור הנוכחי בנושאו המקורי, אך אם תפתח שרשור חדש, אני אשמח להרחיב על הסוגיה שהעלת.