נגני BLU -RAY
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
קח 10 שנים אחורה...
זוכר את נגני ה- DVD החדשים האלה שכולם דיברו עליהם?
זוכר את המחירים? אני אעזור לך: 350$ - 2000$
וכל הנגנים היום אותו דבר....
ואז... באו דגמי המדבקה הסיני אותם מכרו ב- 200$ בדיוטי פרי, ופתאום כל נגני ה- DVD מורידים מחירים.
הדבר זהה לחלוטין עם הבלו ריי. מדובר בעין קוראת ובמעבד תמונה. ברגע שהטכנולוגיה קיימת היא קיימת! אז יהיו מכשירים עם פחות בלאי, ומכשירים מעוצבים, אבל בסופו של דבר... זה בסך הכל נגן דיסקים שבעוד כמה שנים ימכר ב 300$ בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב.
הערה: ההתייחסות היא למכשירים רגילים ולא למוצרי היי-אנד.
זוכר את נגני ה- DVD החדשים האלה שכולם דיברו עליהם?
זוכר את המחירים? אני אעזור לך: 350$ - 2000$
ואז... באו דגמי המדבקה הסיני אותם מכרו ב- 200$ בדיוטי פרי, ופתאום כל נגני ה- DVD מורידים מחירים.
הדבר זהה לחלוטין עם הבלו ריי. מדובר בעין קוראת ובמעבד תמונה. ברגע שהטכנולוגיה קיימת היא קיימת! אז יהיו מכשירים עם פחות בלאי, ומכשירים מעוצבים, אבל בסופו של דבר... זה בסך הכל נגן דיסקים שבעוד כמה שנים ימכר ב 300$ בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב.
הערה: ההתייחסות היא למכשירים רגילים ולא למוצרי היי-אנד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש הבדלים בין המכשירים.
מבחינת היכולת שלהם לנגן בלוריי, יש פרופילים שונים (כיום פרופיל 2.0 מנגן הכל) וגם נושא של זמן טעינת סרט (שיש מכשירים איטיים יותר).
בד"כ ההבדלים המהותיים יותר זה יכולות אקסטרה, כמו דברים שהם יכולים לנגן מהרשת, או אפשרות לנגן מכרטיס זיכרון AVCHD, להזרים מדיה מהאינטרנט או מהרשת הביתית.
מבחינת היכולת שלהם לנגן בלוריי, יש פרופילים שונים (כיום פרופיל 2.0 מנגן הכל) וגם נושא של זמן טעינת סרט (שיש מכשירים איטיים יותר).
בד"כ ההבדלים המהותיים יותר זה יכולות אקסטרה, כמו דברים שהם יכולים לנגן מהרשת, או אפשרות לנגן מכרטיס זיכרון AVCHD, להזרים מדיה מהאינטרנט או מהרשת הביתית.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום .
גם כיום יש מכשירי דיוידי ב400 ש"ח ויש מכשירים שעולים 10.000 ש"ח .
ואכן יש הבדל הבניה הפנימית של המכשיר ספק כח חזק כל המיבנה הפנימי של המכשיר ניראה אחרת .רמת הסאונד טובה יותר הפרטים בתמונה באייכות טובה יותר .
השילדה חזקה ובנוייה למניעת זעזועים אם נמשיך לפרט לא נסיים עם זה .
גם לגבי מכשיר בלו ריי הסיפור זהה .
באמת היית מאמין שימכרו לך מכשיר בלו ריי ב 2500 ש"ח והוא יהיה ברמה של בלו ריי ב 10.000 ש"ח
הכל ניכר לי צרכי הלקוח .
אני אישית מיתחבר יותר לנגנים יוקרתיים ואכן אני רואה הבדלים משמעותיים.
גם כיום יש מכשירי דיוידי ב400 ש"ח ויש מכשירים שעולים 10.000 ש"ח .
ואכן יש הבדל הבניה הפנימית של המכשיר ספק כח חזק כל המיבנה הפנימי של המכשיר ניראה אחרת .רמת הסאונד טובה יותר הפרטים בתמונה באייכות טובה יותר .
השילדה חזקה ובנוייה למניעת זעזועים אם נמשיך לפרט לא נסיים עם זה .
גם לגבי מכשיר בלו ריי הסיפור זהה .
באמת היית מאמין שימכרו לך מכשיר בלו ריי ב 2500 ש"ח והוא יהיה ברמה של בלו ריי ב 10.000 ש"ח
הכל ניכר לי צרכי הלקוח .
אני אישית מיתחבר יותר לנגנים יוקרתיים ואכן אני רואה הבדלים משמעותיים.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"