המלצה לנגן עם נפח גדול
כרגע אוסף המוזיקה שלי מכיל 130G, אז קיוויתי למצוא נגן שיחזיק את הכל ולא ידאיג אותי בזמן הקרוב.
אחותי נוסעת לארה"ב בשבוע הבא אז נראה לי שאני אסנג'ר אותה, ובכל מקרה אין הגבלת מחיר ממש...
הייתי שמח לנגן שפתוח להרבה פורמטים ושיגביל אותי ככלל כמה שפחות (מבחינת תוכנות וכו') אבל בגדול אני פתוח לכל הצעה.
תודה!
אחותי נוסעת לארה"ב בשבוע הבא אז נראה לי שאני אסנג'ר אותה, ובכל מקרה אין הגבלת מחיר ממש...
הייתי שמח לנגן שפתוח להרבה פורמטים ושיגביל אותי ככלל כמה שפחות (מבחינת תוכנות וכו') אבל בגדול אני פתוח לכל הצעה.
תודה!
הייתי מנסה להעזר בסקירות כמו אלוMuaddib כתב:בקשר לזה אין מה לדאוג... מן הסתם זה גם על המחשב שלי וחוץ מזה, גם מגובה על דיסק חיצוני ששמור במקום אחר.
אני קצת פנאטי בקשר למוזיקה שלי![]()
בכל אופן? המלצות לנגן?
נ.ב: מצטער לשמוע שזה מנסיון......
http://reviews.cnet.com/best-mp3-player ... umnArea1.0
יש ZUNE בנפח 120 ג'יגה שנחשב גם לכזה שיש לו איכות שמע טובה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בנפח של 130 ג'יגה?
יש לך שתי אפשרויות כיום -
1. אייפוד קלאסיק בדור הקודם (דור 6) - 160 ג'יגה. נגן יעודי למוזיקה, בעל יכולת לנגן גם וידאו. לא תומך בעברית, מומלץ לעבוד מול אייטונס אבל קיימות גם תוכנות חלופיות.
2. אחד מה PMP של ארכוס - נגנים יותר יעודיים לוידאו (גדולים וכבדים יותר), אבל קיימים בנפחים גדולים מאוד. לא יכול להמליץ מניסיון אישי, אבל חפש archos
יש לך שתי אפשרויות כיום -
1. אייפוד קלאסיק בדור הקודם (דור 6) - 160 ג'יגה. נגן יעודי למוזיקה, בעל יכולת לנגן גם וידאו. לא תומך בעברית, מומלץ לעבוד מול אייטונס אבל קיימות גם תוכנות חלופיות.
2. אחד מה PMP של ארכוס - נגנים יותר יעודיים לוידאו (גדולים וכבדים יותר), אבל קיימים בנפחים גדולים מאוד. לא יכול להמליץ מניסיון אישי, אבל חפש archos
אכן לנפח הזה מתאים רק נגן אחד ה IPOD CLASSIC .
אני דווקא הייתי הולך על הדור האחרון בעל ה 120 GB ולא על האחד לפניו (160 GB) בעיקר בגלל שיפור נושא הסוללה ומשך זמן הניגון שלה (זה מה שקורה שיש לך מפלצת קטנה שרצה לך שם בפנים).
כל מכשיר אחר לדעתי היה התפשרות , על הגודל או האיכות .....
למרות שאני אישית הייתי קונה מכשיר מבוסס FLASH עם אפשרויות הרחבה בדמות כרטיסי SD , כמו בזמנו עם מיני דיסק להחלפה לפי נושאים או אני לא יודע מה , אבל אין ספק שמבחינת נוחות ה IPOD הוא התשובה לגודל הנפח שאתה דורש, לשיקולך.
דרור.
אני דווקא הייתי הולך על הדור האחרון בעל ה 120 GB ולא על האחד לפניו (160 GB) בעיקר בגלל שיפור נושא הסוללה ומשך זמן הניגון שלה (זה מה שקורה שיש לך מפלצת קטנה שרצה לך שם בפנים).
כל מכשיר אחר לדעתי היה התפשרות , על הגודל או האיכות .....
למרות שאני אישית הייתי קונה מכשיר מבוסס FLASH עם אפשרויות הרחבה בדמות כרטיסי SD , כמו בזמנו עם מיני דיסק להחלפה לפי נושאים או אני לא יודע מה , אבל אין ספק שמבחינת נוחות ה IPOD הוא התשובה לגודל הנפח שאתה דורש, לשיקולך.
דרור.
טוב, אז אין בררה... הזמנתי את ה iPod 160G.
עם אוסף של 130G נראה לי מתסכל לקנות 120 ולהתחיל למיין...
נראה לי מדהים שבימנו אין נגנים עם נפח כפול מזה.
למען כל מי שגם מחפש - ארכוס באמת נראים מאד מגניבים, אבל זה לא פיתרון טוב ממש בשביל רק נגן מוזיקה.
מקווה שלא יהיה לי קשה מדי לגרום לו לפעול עם foobar
quicktime עושה אותי חולה...
עם אוסף של 130G נראה לי מתסכל לקנות 120 ולהתחיל למיין...
נראה לי מדהים שבימנו אין נגנים עם נפח כפול מזה.
למען כל מי שגם מחפש - ארכוס באמת נראים מאד מגניבים, אבל זה לא פיתרון טוב ממש בשביל רק נגן מוזיקה.
quicktime עושה אותי חולה...
זו אחת הסיבות שאני לא סובל את החברה הזו ואת מוצריה המופלאים.Muaddib כתב:
quicktime עושה אותי חולה......
מעיין חובה לשיטת המקל והגזר ...מוצרים מופלאים , אבל עם ממשק סגור.
כנראה ששום דבר לא יכול להיות מושלם.
תתחדש.