מבקש המלצה למזרימדיה...
קראתי את כל הביקורות של המוצרים, כולל HDX,POPCORN,IOBOX,ISTAR ואין לי מושג מה עדיף...
הטלויזיה מגיעה בקרוב (פיוניר 5090) ואין לי שום דרך להציג HD חוץ מהXBOX360..
חשובה לי האפשרות לחבר דיסק קשיח (נייח, רגיל) ואפשרות "להזרמת" מדיה מהרשת האלחוטית (אם אפשרי בכלל).
בהתחלה הייתי נעול על הHDX1000 אבל ראיתי אשכול כאן שהוא לא תומך בX264 L5...
אני לא יודע עד כמה זה חשוב אבל אשמח לשמוע אפשרויות אחרות.
תודה מראש!
הטלויזיה מגיעה בקרוב (פיוניר 5090) ואין לי שום דרך להציג HD חוץ מהXBOX360..
חשובה לי האפשרות לחבר דיסק קשיח (נייח, רגיל) ואפשרות "להזרמת" מדיה מהרשת האלחוטית (אם אפשרי בכלל).
בהתחלה הייתי נעול על הHDX1000 אבל ראיתי אשכול כאן שהוא לא תומך בX264 L5...
אני לא יודע עד כמה זה חשוב אבל אשמח לשמוע אפשרויות אחרות.
תודה מראש!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון, כרגע - רוב המזרימדיות דומים בתכונות שלהם (ה NMT, ה 6500 שונה מעט וכמובן שיש דגמים גם לכיוונים שונים, כמו ה WD TV שלא מתאים לך כי הוא לא עובד עם סטרימינג).
ההבדלים נעים בעיקר בעיצוב, בחיבורים ולעיתים בתכונות נוספות (למשל - רישון ל DTS Downmix שכרגע יש רק ל A110).
אבל, וזה חתיכת אבל - זיו זורק פה רמזים מאוד מאוד מפתים בשבוע האחרון, שהוא חתם על הסכם לאי חשיפת מידע המונע ממנו לגלות דברים שיעשו לכולנו מהפכות בבטן....
אז שווה לחכות קצת
(אגב, אני בדיוק באותו מצב כמוך, רק עם טלויזיה צנועה יותר - LA32A550).
ההבדלים נעים בעיקר בעיצוב, בחיבורים ולעיתים בתכונות נוספות (למשל - רישון ל DTS Downmix שכרגע יש רק ל A110).
אבל, וזה חתיכת אבל - זיו זורק פה רמזים מאוד מאוד מפתים בשבוע האחרון, שהוא חתם על הסכם לאי חשיפת מידע המונע ממנו לגלות דברים שיעשו לכולנו מהפכות בבטן....
אז שווה לחכות קצת
(אגב, אני בדיוק באותו מצב כמוך, רק עם טלויזיה צנועה יותר - LA32A550).
תודה רבה לך, אני אמתין:}uriler כתב:בעיקרון, כרגע - רוב המזרימדיות דומים בתכונות שלהם (ה NMT, ה 6500 שונה מעט וכמובן שיש דגמים גם לכיוונים שונים, כמו ה WD TV שלא מתאים לך כי הוא לא עובד עם סטרימינג).
אז שווה לחכות קצת
(אגב, אני בדיוק באותו מצב כמוך, רק עם טלויזיה צנועה יותר - LA32A550)....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ב 8.1 פורסם המאמר על מזרימדיה ELECTRON - EHP- 606 ונכתב
לא עבר חודש {המכנסיים לא הספיקו להישתפשף } וכבר מדברים על מהפכות בבטן ממוצר חדש ......
שים לך אריק איינשטיין - יושב על הגדר
ותמתין בכיף .
למי שכיף לו לשבת על הגדר, שיבושם לו (רק שבסוף לא יקרעו המכנסיים!),...
לא עבר חודש {המכנסיים לא הספיקו להישתפשף } וכבר מדברים על מהפכות בבטן ממוצר חדש ......
שים לך אריק איינשטיין - יושב על הגדר
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ראה פה - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 524#730524
אני לא יודע מה זה אומר, אבל למרות שגם אני עם האצבע על הקליק האחרון - זה מעודד אותי לחכות קצת...
אני לא יודע מה זה אומר, אבל למרות שגם אני עם האצבע על הקליק האחרון - זה מעודד אותי לחכות קצת...