כרטיס לכידה להעברת וידאו למחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
z999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מחפש כרטיס לכידה כדי להעביר קלטות אנלוגיות (ממצלמת HI8) למחשב כדי לערוך ולגבות על DVD, הבעיה שלי היא שאני משתמש בויסטה 64 ביט ולכן לא כל כרטיס מתאים לי. אני מעדיף כרטיס פנימי אבל גם חיצוני יהיה בסדר. התקציב שלי הוא באיזור ה300 ש"ח ובינתיים הדבר היחיד שראיתי בתקציב הזה (שמתאים לויטה 64) הוא הCompro U890F שיש עליו ביקורת פה באתר, הוא יעשה את העבודה? יש אלטרנטיבה יותר טובה בתקציב והדרישות שלי?
תודה,
זיו :)

benzizbit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

בדוק האם למצלמה יש חיבור USB/FW - אם כן אצה יכול להעביר ללא כרטיס כלל ולחסוך 300 שקל :wink:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

בהנחה שאתה לא מוכן לשמוע על מעבר לויסטה 32 ביט, הכרטיס של קומפרו אכן יעשה את העבודה (יש לציין שאת הביקורת עליו כתבתי תוך כדי בדיקה ב-XP ובויסטה 32 ביט ולא ב-64 ביט).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

z999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

היי, אבא שלי ראה בזאפ את הPinnacle Dazzle DVD Recorder הוא זול יותר ב50 שקל והוא יותר זמין לנו (יש אותו במלאי בחנות פה בכפ"ס לעומת שלושה חנויות בראשון לציון לU890), אתם יודעים איך הוא מבחינת איכות? נוחות? אני רוצה אח"כ גם לערוך את הוידאו וחלק מהאנשים שכתבו עליו אמרו שהוא מוציא רק לVOB, אפשר לערוך את זה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

פינאקל נחשבת חברה איכותית לכרטיסי טלוויזיה, ואף מייצרת כרטיסי לכידת וידאו מקצועיים לעריכות וידאו. שווה לנסות. אני לא מכיר ספציפית את המודל הזה.
נסה לשאול מראש בחנות בכפ"ס אם ניתן להחזיר במידה ולא תהיו מרוצים מהאיכות (כמובן שתשמרו את האריזה המקורית וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”