סיוע בקנייה - מספר שאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yinog פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, כמו הרבה אחרים אני צריך כמה עצות לקנייה. אני מתכנן לקנות מסך "37 לסלון. מרחק הצפיה בנק' הרחוקה ביותר יהיה 3.5-4 מטר, אבל אני לא מקבע לקיר כך שכנראה אקרב אותו. השימוש העיקרי יהיה טלויזיה של יס, בדגש על ספורט, ולעתים רחוקות DVD. אין לי שידורי HD ואני לא מתכנן בקרוב, אבל אני מניח שגם זה יבוא. קראתי כאן קצת מדריכים והודעות ונשארתי עם כמה שאלות:
1. האם יש לי בכלל מה לחשוב על Full HD (בהנחה שמתישהו אתחבר גם לשידורי טלויזיהHD)? ממה שקראתי אני מבין שגם כך מרחק הצפייה גדול יחסית ולא ממש יהיה הבדל בין Full HD ל-HD Ready.
2. פלזמה או LCD? האם אמצא פלזמה HD Ready בגודל זה שתיתן לי איכות טובה כשאתחבר לשידורי HD (האם שאלתי שאלה טיפשית כרגע)?

תודה!

ינון

jesse2008
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #2 

אחי למרחק שציינת אתה צריך לא פחות מ42 אינץ' נתחיל מזה. (כמובן שפלזמה).
FHD? רחוק מאד מאיתנו כיום, עדיף לך להתרכז במה שכן מעניין אותך (ציינת SD וספורט וDVD)
אני אישית קניתי PV8 פנסוניק במחיר יפה מאד, היא כמעט שבוע אצלי ואני עדיין עם ריר בפה. פשוט תענוג לעיניים.
יום טוב ינון.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

היי,

אני גם בחיפושים, אבל אצלי או 37 או 32, מעדיף LCD בגלל היישומים.. פלייסטישן וכאלה.

אני אלך על 100 הרץ FULL HD, למה ? בגלל שעוד שנה כבר יהיו יותר ערוצי תוכן (כולל בלו ריי) זמינים, ואני לא אחליף כבר.

מה התקציב ?

יום טוב

אביעד
Vocare Ad Regnum

yinog פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה #4 

למה פלזמה? משום שרוב התוכן שאצפה בו הוא לא HD?

האם כאשר אתחבר לשידורי HD בעתיד הפלזמה ברזולוציית HD Ready תספק לי אותה איכות כמו LCD HD Ready?

תודה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #5 

יש העדפות לכאן ולכאן.

ההסבר המלומד יגיד לך שאם אתה מתכוון להשתמש במסך לראות סרטים, כבלים - פלזמה תיתן לך איכות טובה יותר, LCD יותר טובה כשזה מגיע למכשירי משחק, מחשב, כי יש לה יכולת הארה חזקה יותר.
בינינו - הייתי לוקח פלזמה אם היה לי מרחק צפייה נורמלי, אבל אין, יש לי 2.3 מטרים בלחץ, אין פלזמות כמו שאני רוצה בגודל הזה (בגלל הטכנולוגיה).
לפנסוניק יש פלזמות מעולות, אם אין לך תקציב גבוה גם סמסונג יכולה להיות בחירה טובה, אם יש תקציב אפשר לכוון על פיוניר.
גודל של 42 ומעלה לא הייתי הולך על HD READY בגלל שכמו שציינתי לפני כן - יש כבר יותר חשיפה לתכני FULL מאשר לפני שנה, וזה יהיה עוד יותר מורגש. ההפרשים הם לא תהומיים כמו שהיו.
הכי טוב בכל אופן יהיה לעשות סיור בין החנויות, עדיף ביג בוקס כי יש להם תצוגה מרשימה עם הרבה מסכים אז תוכל לראות אולי משהו שימצא חן בעינייך.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”