רעשים בכבל אופטי?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Itsik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

שלום,

בתחילת השבוע רכשתי רסיבר מאוד פופולרי, HK 255, נכון להיום אני מריץ שני רמקולים של MT מדגם Kestrel, עד כה עבדתי בצורה אנלוגית לחלוטין עם מגבר הספק של AMC 2N100-2.

מערכת ההפעלה הינה VISTA HOME PREMIUM 64BIT, לוח אם של ASUS מדגם COMMANDO עם התקן אופטי וקואקסיאלי, עד כה, התוכנות המותקנות על המחשב הינן PDVD7 ו-8, NERO SHOWTIME שבה אני לא משתמש, היא פשוט הותקנה כחבילה עם תוכנת הצריבה.

ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני מנגן מוזיקה, מכל תוכנה, מופיעים רעשים בתדרים הגבוהים שנשמעים ממש כמו אלו של קליטה גרועה ברדיו, לפעמים זה ממש קל וקשה להבחין ולפעמים לאחר שאני מנגן איזו סדרה בVLC ומנסה לאחריה לנגן מוזיקה הרעשים ממש חזקים ומורגשים היטב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב הכל מסתדר.

אין לי את הבעיות האלו מהסורסים האחרים (YES HD, PS3, MAX), היום ניסיתי להתקין את ה-FFDSHOW ע"פ המדריך באתר, הבעיה אינה נפתרה, הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים, כאשר אני מנגן מוזיקה מהמחשב הרסיבר מראה קבלה של אות PCM 44.1KHZ.

אודה לכם על עזרתכם.
איציק.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אני ממש לא בטוח שזוהי הסיבה, אבל היו פה כאלה שדיווחו על בעיות רעשים בויסטה 64 ביט, שנעלמו עם התקנת ויסטה 32 ביט.
כמו כן, מאוד מאוד לא מומלץ להתקין את החבילה המלאה של נרו, כי היא שמה במערכת ההפעלה קודקים מיותרים שעושים בלגן במערכת ההפעלה. אם ממש חייבים נרו, מומלץ לבחור ב-Custom Install ולהתקין אך ורק את החלק של Nero Burning ROM לצריבות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Itsik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

תודה,

הבעיה סודרה לאחר שהוסרה חבילת קודקים של COLE2K שאין לי מושג למה ומתי התקנתי אותה.
איציק.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

(Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”