תקלה בחיבור רסיבר VSX918V של פיוניר
רכשתי רסיבר של חברת פיוניר מדגם VSX918V
ניסיתי לחבר אותו היום למערכת הביתית באמצעות החיבור הבא:
ממיר HD לרסיבר – כבל HDMI
רסיבר למסך – כבל HDMI
בחיבור הזה רואים את הפיד מהממיר, אבל שניסיתי לחבר DVD בחיבור קומפוננט ו / או קומפוזיט וממיר נוסף גם כן בחיבורים אלה, לא ראיתי תמונה ו / או שמעתי משהו
כאשר ניסיתי לחבר את הסאונד של ה-DVD בקומפוזיט, שמעו את הדיסק, אבל לא ראו תמונה.
ניסיתי לחבר את הרסיבר למסך בקומפוננט וקומפוסיט ללא הצלחה (כאשר הממיר הדיגיטלי היה מחובר לרסיבר ב-HDMI – אולי זה קשור...)
בדקתי - הכבל קומפוננט תקין - ניתן לחבר את ה-DVD ישירות למסך.
בחוברת ההדרכה של המכשיר מופיע המשפט הסתום הבא: קלט האותות מקלט הוידאו האנלוגי (קומפוסיט וקומפוננט) של מכשיר זה לא יופק מיציאת HDMI OUT
האם זה אומר שאני לא אוכל לחבר את כל המכשירים לרסיבר ולקבל פיד אחד ב-HDMI ? האם העובדה שאני מחבר את הממיר ב-HDMI מונעת חיבור בקומפוננט ? החיבור של ממיר HDMI ושל הרסיבר בקומפוננט יורידו משמעותית את האיכות ??
האם יש פתרון כלשהו, שלא יוריד את איכות הצפייה ?
אודה לתשובה, כיוון שאני שוקל לבטל את העסקה...
ניסיתי לחבר אותו היום למערכת הביתית באמצעות החיבור הבא:
ממיר HD לרסיבר – כבל HDMI
רסיבר למסך – כבל HDMI
בחיבור הזה רואים את הפיד מהממיר, אבל שניסיתי לחבר DVD בחיבור קומפוננט ו / או קומפוזיט וממיר נוסף גם כן בחיבורים אלה, לא ראיתי תמונה ו / או שמעתי משהו
כאשר ניסיתי לחבר את הסאונד של ה-DVD בקומפוזיט, שמעו את הדיסק, אבל לא ראו תמונה.
ניסיתי לחבר את הרסיבר למסך בקומפוננט וקומפוסיט ללא הצלחה (כאשר הממיר הדיגיטלי היה מחובר לרסיבר ב-HDMI – אולי זה קשור...)
בדקתי - הכבל קומפוננט תקין - ניתן לחבר את ה-DVD ישירות למסך.
בחוברת ההדרכה של המכשיר מופיע המשפט הסתום הבא: קלט האותות מקלט הוידאו האנלוגי (קומפוסיט וקומפוננט) של מכשיר זה לא יופק מיציאת HDMI OUT
האם זה אומר שאני לא אוכל לחבר את כל המכשירים לרסיבר ולקבל פיד אחד ב-HDMI ? האם העובדה שאני מחבר את הממיר ב-HDMI מונעת חיבור בקומפוננט ? החיבור של ממיר HDMI ושל הרסיבר בקומפוננט יורידו משמעותית את האיכות ??
האם יש פתרון כלשהו, שלא יוריד את איכות הצפייה ?
אודה לתשובה, כיוון שאני שוקל לבטל את העסקה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן, כנראה שהרסיבר הזה לא עושה UP CONVERSION, כלומר, אתה יכול להשתמש בו כממתג וידאו לפי המכנה המשותף הנמוך בין כל המקורות שלך.
הפתרונות הם:
1. חיבור ישירות לטלויזיה, כל מקור לפי האיכות המירבית שאתה יכול ואז מיתוג האודיו בלבד ברסיבר והעברת כניסה במסך.
2. החלפת הרסיבר.
3. קניה של פרוססור וידאו.
הפתרונות הם:
1. חיבור ישירות לטלויזיה, כל מקור לפי האיכות המירבית שאתה יכול ואז מיתוג האודיו בלבד ברסיבר והעברת כניסה במסך.
2. החלפת הרסיבר.
3. קניה של פרוססור וידאו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בדיוק
כנראה שהממיר לא תומך ב UPCONVERSION - ולצערך תצטרך להוציא את שלל החיבורים הנכנסים גם לטלויזיה.
הצעה הכי טובה - אם זה מפריע - ואני מניח שזה מפריע - לדבר עם החנות להגיד שזה לא מה שחשבת / שחבל שלא הסבירו לך את זה - ולבקש להחליף/לשדרג
בהצלחה
כנראה שהממיר לא תומך ב UPCONVERSION - ולצערך תצטרך להוציא את שלל החיבורים הנכנסים גם לטלויזיה.
הצעה הכי טובה - אם זה מפריע - ואני מניח שזה מפריע - לדבר עם החנות להגיד שזה לא מה שחשבת / שחבל שלא הסבירו לך את זה - ולבקש להחליף/לשדרג
בהצלחה
נראה לי שאני אחבר סאונד באופטי
ממיר HD ל-TV ב-HDMI וסאונד אופטי לרסיבר
DVD ל-TV בקומפוננט וסאונד אופטי לרסיבר
ממיר מקליט ל-TV ב-scart
לגבי החלפה - רכשתי במכרז את הרסיבר ומקרן סאונד של Polk Audio ב-3650 שקל, כך שלא נראה לי שכדאי לי להחליף...
תודה רבה על הסיוע !!
ממיר HD ל-TV ב-HDMI וסאונד אופטי לרסיבר
DVD ל-TV בקומפוננט וסאונד אופטי לרסיבר
ממיר מקליט ל-TV ב-scart
לגבי החלפה - רכשתי במכרז את הרסיבר ומקרן סאונד של Polk Audio ב-3650 שקל, כך שלא נראה לי שכדאי לי להחליף...
תודה רבה על הסיוע !!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים