ולא לחכות לרגע האחרון...
לא לשכוח להצביע!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
נכון, אין לנו כוכב קולנוע, או גיבור שעמד בעינויים בויאטנם או אישה (בעצם יש) בתור מועמד, אבל זה עדיין חשוב 
ולא לחכות לרגע האחרון...
ולא לחכות לרגע האחרון...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפר
רמז דק

רמז דק
אין דבר כזה סיבוב שני בבחירות לכנסת.זורו44 כתב:אני כבר מימשתי את החובה להצביע.לפי דעתי זו חובה, היות שאם יהיה סבוב שני שזה סיכוי קלוש, זה יפול על כיסו של כל אחד מאיתנו....
ובמקרה שיש, כמו בבחירות לעירייה, זה שתצביע לא קשור לאם יהיה או לא יהיה.
sam22,
מה שמצחיק זה שמה שאתה אומר נאמר על ידי כולם בכל הבחירות שאני זוכר, וכנ"ל בבחירות בארצות אחרות. בסה"כ זה מצב טבעי טוב כשהבוחרים הם לא שבויים בקסמי שוא של אנשים או מפלגות.
משה
מסכים שהאפתיה פה היא חמורה, אך לחייב אנשים לבוא להצביע נראה לי פגיעה בחופש ולא ממש תורם לדמוקרטיה.guyezra כתב:קראתי בעיתון שבאוסטרליה חובה להצביע ומי שלא מצביע מקבל קנס.
אחוז ההצבעה שם היה 95%.
חבל שלא עושים את זה פה, אחוזי הצבעה של 60% זה פשוט אסון...
הבעיה היא לא במצביעים, אלא במועמדים.
תראה את ארה"ב, תמיד היו שם אחוזים מאוד נמוכים, ופתאום בבחירות האחרונות היו אחוזים מאוד גבוהים לא רק ביחס לעבר שלהם, אלא גם באופן מחלט.
משה
- michael123
- חבר מכור קשה

אתה באמת לא רוצה את זה..guyezra כתב:קראתי בעיתון שבאוסטרליה חובה להצביע ומי שלא מצביע מקבל קנס.
אחוז ההצבעה שם היה 95%.
חבל שלא עושים את זה פה, אחוזי הצבעה של 60% זה פשוט אסון...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה לא?michael123 כתב:אתה באמת לא רוצה את זה..guyezra כתב:קראתי בעיתון שבאוסטרליה חובה להצביע ומי שלא מצביע מקבל קנס.
אחוז ההצבעה שם היה 95%.
חבל שלא עושים את זה פה, אחוזי הצבעה של 60% זה פשוט אסון......
אנשים קיבלו יום חופש, אי אפשר לחייב אותם להקדיש חצי שעה מהחופש הזה להצבעה?
זה הרבה יותרהגיוני מתשלום אגרה למשל...
- michael123
- חבר מכור קשה

זה ישנה את הגדרת ישראל כ-"יהודית ודמוקרטית", לא רוצה לפרט יותר.. אבל תבדוק מי אלה ב-40% שלא הצביעוguyezra כתב:למה לא?michael123 כתב:אתה באמת לא רוצה את זה..guyezra כתב:קראתי בעיתון שבאוסטרליה חובה להצביע ומי שלא מצביע מקבל קנס.
אחוז ההצבעה שם היה 95%.
זה הרבה יותרהגיוני מתשלום אגרה למשל......
אולי הייתי מונע מאנשים מסוימים להצביע - אלה שלא עבדו, לא משלמים מיסים, לא משרתים בצבא, יש להם עבר פלילי וכו'
יופי של דמוקרטיה אתה מארגן לנו פה.michael123 כתב:
זה ישנה את הגדרת ישראל כ-"יהודית ודמוקרטית", לא רוצה לפרט יותר.. אבל תבדוק מי אלה ב-40% שלא הצביעו
אולי הייתי מונע מאנשים מסוימים להצביע - אלה שלא עבדו, לא משלמים מיסים, לא משרתים בצבא, יש להם עבר פלילי וכו'...
אולי בכלל נקבע שיכולים להצביע רק אלה שמצביעים למפלגה מסוימת ?
משה
- michael123
- חבר מכור קשה

מפריעים לי אנשים שמנצלים את אחריםmoco כתב:יופי של דמוקרטיה אתה מארגן לנו פה.michael123 כתב:
זה ישנה את הגדרת ישראל כ-"יהודית ודמוקרטית", לא רוצה לפרט יותר.. אבל תבדוק מי אלה ב-40% שלא הצביעו
אולי הייתי מונע מאנשים מסוימים להצביע - אלה שלא עבדו, לא משלמים מיסים, לא משרתים בצבא, יש להם עבר פלילי וכו'...
אולי בכלל נקבע שיכולים להצביע רק אלה שמצביעים למפלגה מסוימת ?...
כן, גם לי.michael123 כתב:מפריעים לי אנשים שמנצלים את אחריםmoco כתב:יופי של דמוקרטיה אתה מארגן לנו פה.michael123 כתב:
אולי בכלל נקבע שיכולים להצביע רק אלה שמצביעים למפלגה מסוימת ?......
אז בגלל זה לא מגיע להם להשמיע קולם? ואיך תקבע מי הם. אם אתה חושב שכל מי ששירת בצבא ומשלם מיסים בהכרח לא מנצל אחרים אז יש לי חדשות בשבילך. כמה מהנצלנים הגדולים ביותר הם כאלה.
מפריעים לי הרבה אנשים, למשל כאלה שמצביעים למפלגות שאני מאוד מתנגד להם. אלה באמת אני מעדיף שלא יצביעו
משה
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זה מזכיר לי ספר טוב של רוברט היינליין שעשו ממנו סרט גרועmichael123 כתב:זה ישנה את הגדרת ישראל כ-"יהודית ודמוקרטית", לא רוצה לפרט יותר.. אבל תבדוק מי אלה ב-40% שלא הצביעוguyezra כתב:למה לא?michael123 כתב:אתה באמת לא רוצה את זה..guyezra כתב:קראתי בעיתון שבאוסטרליה חובה להצביע ומי שלא מצביע מקבל קנס.
אחוז ההצבעה שם היה 95%.
זה הרבה יותרהגיוני מתשלום אגרה למשל......
http://www.imdb.com/title/tt0120201/
Need more cowbell
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים