שאלת היתכנות
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
תוודא תאימות עכבות רמקולים מול הרסיבר בהנחה שאין כניסות בסאב , האם יש כניסות לכל ערוץ בסאב חוץ מיציאות לרמקולים ? במידה ויש כניסות בתצורה של תבריג \ קליפסים חבר מיציאות הרמקולים ברסיבר לכניסות בסאב תגדיר את כולם כגדולים ברסיבר , בהנחה שיש בורר שליטה על תדר חיתוך בסאב קבע אותו באיזור ה 120 ואפילו 150 .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך הרמקולים מחוברים לכרטיס סאונד?
ויותר טוב משם המערכת - תן קישור למערכת
ויותר טוב משם המערכת - תן קישור למערכת
קישור למוצר:
http://us.creative.com/products/product ... oduct=9304
או בקיצור:
http://tech.yahoo.com/ps/1991368274
הדגם הוא S700 בתצורת 5.1 והסאב אכן כולל מגבר מובנה.
החיבור בין הסאב למחשב הוא באמצעות כבל PL של שלושה חיבורים. (שלושה PL זכר בכל צד).
האם אני יכול לחבר למגבר רגיל?
http://us.creative.com/products/product ... oduct=9304
או בקיצור:
http://tech.yahoo.com/ps/1991368274
הדגם הוא S700 בתצורת 5.1 והסאב אכן כולל מגבר מובנה.
החיבור בין הסאב למחשב הוא באמצעות כבל PL של שלושה חיבורים. (שלושה PL זכר בכל צד).
האם אני יכול לחבר למגבר רגיל?
למה לומר אין מה להשוות לפני שבכלל שמעת?
מדובר במערכת שעולה פה בארץ מעל 3000 ש"ח.
לא השוויתי אותה למערכת חלקים אלא למערכת משולבת ליגיטימית כמו המערכות של פיוניר וכו'- אם היית מסתכל במפרט היית רואה שמדובר ברמקולים ליגיטימיים מאוד.
אלו רמקולים שקיימברידג' מייצרת עבור קריאייטיב שמשווקת אותם כסידרת העלית שלה.
מדובר במערכת שעולה פה בארץ מעל 3000 ש"ח.
לא השוויתי אותה למערכת חלקים אלא למערכת משולבת ליגיטימית כמו המערכות של פיוניר וכו'- אם היית מסתכל במפרט היית רואה שמדובר ברמקולים ליגיטימיים מאוד.
אלו רמקולים שקיימברידג' מייצרת עבור קריאייטיב שמשווקת אותם כסידרת העלית שלה.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
זה שקיימברידג' מייצרת אותם לא ידעתי (ובגלל זה כתבתי תקן אותי אם אני טועה)
אבל לשמוע כן שמעתי אותם . חבר שלי הביא סט כזה מארה"ב .
ממש לא התלהבתי .
וכמו שכבר אמרתי - מדובר ברמקולים למחשב ולא יותר מזה .
מפרט לא אומר כלום . יש להורים שלי מערכת מיני של AIWA בבית (אם אפשר לקרוא לזה מערכת) ורשום עליה 2000watt - אז מה זה אומר ?
אבל לשמוע כן שמעתי אותם . חבר שלי הביא סט כזה מארה"ב .
ממש לא התלהבתי .
וכמו שכבר אמרתי - מדובר ברמקולים למחשב ולא יותר מזה .
מפרט לא אומר כלום . יש להורים שלי מערכת מיני של AIWA בבית (אם אפשר לקרוא לזה מערכת) ורשום עליה 2000watt - אז מה זה אומר ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ההבדל הוא שבמערכת שאתה מזכיר מצוין בטח בענק PMPO - ואז זה באמת לא אומר כלום.sagyle כתב: מפרט לא אומר כלום . יש להורים שלי מערכת מיני של AIWA בבית (אם אפשר לקרוא לזה מערכת) ורשום עליה 2000watt - אז מה זה אומר ?...
במערכת הנ"ל של קריאייטיב (לא יודע לגבי Cambridge) - הנתונים "קצת" יותר אמיתיים ומוכחים.
אני דווקא עם פותח השרשור מבחינת איכות - שמעתי את המערכת הזו אצל חבר ומאוד מאוד אהבתי, לדעתי בהחלט מתחרה עם מערכות HTIB.
לפותח השרשור - אני לא מכיר דרך לחבר את המערכת הזו להגברה סלונית, בגלל מיעוט הכניסות (3 PL, זה קצת מגביל...)
אולי מישהו ממומחי הק"ב יכיר אלתור כלשהו, או יחידה שיכולה להיכנס באמצע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - אני משער שלפחות לגבי הרמקולים - מלבד הסאב שזו בעייה נפרדת נראה לי - אתה יכול לחבר למגבר - רק לא להגביר יותר מידיי כי אני משער שהם לא מגיעים לW גבוה.
לגבי הסאב - זו שאלה - כי אני לא בטוח איך בכלל הם מקבלים את האות של הסאב. (אולי זה מגיע דרך ה"סטריאו" עם הסנטר?
ואז יש לי איזה רעיון.
בקיצור תשיג רסיבר - גם אם אצל חבר.
ותחבר כל רמקול ישירות למגבר - לדעתי תרכוש כבלי RCA נקבות - ותחתוך אותם - וככה תחבר לרמקולים (אני מניח שאתה לא מעוניין לחתוך את החוטים המקוריים) - ומשם לרסיבר - מקווה שהבנת אותי.
לגבי הסאב - תקנה מפצל מ PL נקבה לשני RCA זכרים - ואז תנסה לחבר ליציאה הפאסיבית ברסיבר עם כבל קואקסלי - תנסה כל פעם אחד מהזכרים - אחד מהם ילך לסנטר - ואז יהיה שקט, - כי הסנטר לא מחובר - והשני לסאב...
אמור לעבוד.
לגבי הסאב - זו שאלה - כי אני לא בטוח איך בכלל הם מקבלים את האות של הסאב. (אולי זה מגיע דרך ה"סטריאו" עם הסנטר?
ואז יש לי איזה רעיון.
בקיצור תשיג רסיבר - גם אם אצל חבר.
ותחבר כל רמקול ישירות למגבר - לדעתי תרכוש כבלי RCA נקבות - ותחתוך אותם - וככה תחבר לרמקולים (אני מניח שאתה לא מעוניין לחתוך את החוטים המקוריים) - ומשם לרסיבר - מקווה שהבנת אותי.
לגבי הסאב - תקנה מפצל מ PL נקבה לשני RCA זכרים - ואז תנסה לחבר ליציאה הפאסיבית ברסיבר עם כבל קואקסלי - תנסה כל פעם אחד מהזכרים - אחד מהם ילך לסנטר - ואז יהיה שקט, - כי הסנטר לא מחובר - והשני לסאב...
אמור לעבוד.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כי קריאייטיב רוצים קרדיט... והם מייצרים חלקים אחרים במערכת (נניח המגבר?)sagyle כתב:אנקדותה .
מדוע שחברה מכובדת שמייצרת מוצרים ברמה גבוהה מאוד לא תכתוב את השם שלה על המוצרים ?
האם זה לא יגרום למוצרים להמכר טוב יותר ?...
כמעט כל מוצר אלקטרוני מכיל רכיבים שמיוצרים ע"י חברות אחרות, ונקנים ע"י היצרן ה"כולל".
למשל, כל אייפוד מבוסס זיכרון פלאש מכיל צ'יפ של סמסונג.
אז? זה כתוב איפהשהוא (חוץ מבחוזה בין סמסונג לאפל, או על גבי השבב עצמו)?
ייתכן שאם תפתח את הרמקולים - תראה על הדרייבר - Cambridge Audio
לקיימברידג' תמיד היה שת"פ עם קריאייטיב.sagyle כתב:אנקדותה .
מדוע שחברה מכובדת שמייצרת מוצרים ברמה גבוהה מאוד לא תכתוב את השם שלה על המוצרים ?
האם זה לא יגרום למוצרים להמכר טוב יותר ?...
אני לא מבין למה אתה כ"כ אנטי. לא מדובר בנתוני וואט והתנגדות מצוצים מהאצבע. מדובר ברמקולים ראויים מאוד. (יחסית למקבילים של מערכות ק"ב משולבות כמו לדוגמה אלו שנסקרות פה באתר בימים אלו וגם עולים עליהם לדעתי).
אני בהחלט יכול לחבר את הרמקולים ה"רגילים" ישירות למגבר וגם מבחינת עוצמה אני לא חושב שתהייה כל בעיה, פשוט חשבתי על חיבור כמה שיותר קרוב למקור.
אגב גם לי הביאו את הרמקולים מארה"ב וקיללו אותי לא מעט כי הסאב שוקל המון - בסביבות 14 ק"ג.
הסאב הוא כמובן אקטיבי - חשבתי לחבר באמת עם PL ל-RCA ליציאת פרי של המגבר- אני מקווה שזה יעבוד....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זו אופציה
אבל אולי שווה להשתמש בהתאם למה שאמרתי בהגברה של המגבר
אפילו לא תצטרך לחתוך חוטים מקוריים - מקווה שהבנת מה אמרתי
אבל אולי שווה להשתמש בהתאם למה שאמרתי בהגברה של המגבר
אפילו לא תצטרך לחתוך חוטים מקוריים - מקווה שהבנת מה אמרתי
הבנתי את מרבית הדברים למעט -
"לגבי הסאב - תקנה מפצל מ PL נקבה לשני RCA זכרים - ואז תנסה לחבר ליציאה הפאסיבית ברסיבר עם כבל קואקסלי "
אם אני מבין נכון אתה מתכוון שאחבר את הכבל -PL זכר המקורי שהלך לכרטיס קול לכבל מתאם לשני RCA אבל לא הבנתי איך נכנס הכבל הקואקסילי לתמונה... ושאלה מעט מביכה - איך אני מזהה את היציאה הפאסיבית ברסיבר?
"לגבי הסאב - תקנה מפצל מ PL נקבה לשני RCA זכרים - ואז תנסה לחבר ליציאה הפאסיבית ברסיבר עם כבל קואקסלי "
אם אני מבין נכון אתה מתכוון שאחבר את הכבל -PL זכר המקורי שהלך לכרטיס קול לכבל מתאם לשני RCA אבל לא הבנתי איך נכנס הכבל הקואקסילי לתמונה... ושאלה מעט מביכה - איך אני מזהה את היציאה הפאסיבית ברסיבר?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

צריך להיות כתוב PRE OUT
תן צילום איכותי של הצד האחורי של הרסיבר - או קישור לתמונה כזו/MANUAL ונוכל לעזור
תאמת - כבל קואקסלי לא נראה שתצטרך
פשוט כך מפצל מנקבה PL לשני RCA זכרים וחבר ליציאת לסאב מוגבר ברסיבר
תן צילום איכותי של הצד האחורי של הרסיבר - או קישור לתמונה כזו/MANUAL ונוכל לעזור
תאמת - כבל קואקסלי לא נראה שתצטרך
פשוט כך מפצל מנקבה PL לשני RCA זכרים וחבר ליציאת לסאב מוגבר ברסיבר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אז זהו - שסאבים סטנדרטיים לקולנוע ביתי הם אקטיביים.
רק במערכות HTIB או ALL IN ONE כמו בסקירה שפורסמה היום הסאב פסיבי
רק במערכות HTIB או ALL IN ONE כמו בסקירה שפורסמה היום הסאב פסיבי