המלצה למיני סידרה - Apparitions
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כבר מהשם ניתן להבין שמדובר בסידרה שהנושא שלה הוא דת...
סידרה בריטית מצויינת (לא לדאוג 6 פרקים וזהו...) שמציגה את נושא האמונה, מאבק בין טוב לרע וכו' כוללת כמובן נגיעה גם ביהדות שואה (אפילו דיאלוג ארוך בעברית צחה...) , איסלאם ועוד.
במרכז הסיפור הכומר ג'ייקוב המתמחה בגירוש שדים מאנשים אחוזי דיבוק ומולו אדם אחוז דיבוק
מומלץ
תהנו
סידרה בריטית מצויינת (לא לדאוג 6 פרקים וזהו...) שמציגה את נושא האמונה, מאבק בין טוב לרע וכו' כוללת כמובן נגיעה גם ביהדות שואה (אפילו דיאלוג ארוך בעברית צחה...) , איסלאם ועוד.
במרכז הסיפור הכומר ג'ייקוב המתמחה בגירוש שדים מאנשים אחוזי דיבוק ומולו אדם אחוז דיבוק
מומלץ
תהנו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אני לא מוצא לזה תרגום בשום מקום וסידרה בריטית בלי תרגום (לפחות באנגלית) זה לא ממש תענוג... 
- Huber
- חבר במועדון HT

נראית סידרה מסקרנת, אבל בלי תרגום (לפחות באנגלית) אני אוותר 
- Huber
- חבר במועדון HT

כבר בתהליכי השגה - הבעייה כרגע היא למצוא לזה זמן פנוי בין כל הסדרות שכבר יש לי בשוטף ואלו שעדיין מחכות על הדיסק הקשיח 
- Huber
- חבר במועדון HT

עקב כל הנושא של המשפט ועצירת התרגומים החלטתי לנסות לראות את הסידרה ללא תרגום עיברי. למזלי גיליתי שהאנגלית שלי לא כ"כ חלודה כמו שחשבתי ולמרות שפיספסתי מילה פה ושם (בעיקר עקב מבטאים בריטיים) הצלחתי להינות מהסידרה ולכן אצטרף להמלצה של פותח הת'רד - בהחלט סידרה משובחת ובהחלט חובה לכל מי שאוהב סדרות פנטזיה. השחקן הראשי פשוט תפור לתפקיד ונותן הופעה מעולה וגם דמויות המשנה לרב נבחרו בקפידה, זאת בשילוב עם סיפור מוצלח ועלילה כתובה היטב יוצרים סידרה שלא כדאי לפספס 
- Huber
- חבר במועדון HT

פנטזיה, מתח, אימה. זו סידרה המספרת על כומר המתמחה בגירוש שדים המנהל מלחמה מתמשכת מול השטן וקהל מעריציו.
http://www.sratim.co.il/movies/series/view.aspx?id=889
http://www.sratim.co.il/movies/series/view.aspx?id=889
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 15/09/2009 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

ראיתי כרגע את פרק סיום העונה ואני חייב לציין שזה היה פרק חזק - אחת מהסדרות היותר מוצלחות שיצא לי לראות לאחרונה.
מישהו יודע אם תהיה עונה שנייה? לא מצאתי על כך מידע ברשת.
מישהו יודע אם תהיה עונה שנייה? לא מצאתי על כך מידע ברשת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היה פעם אם אתה זוכר ולא עשינו לו חיים קלים.
Huber, מהתאור שלך נראה שאין צורך ברכישת הסידרה ואפשר להסתפק בהפקת מקור שבו יככב הרב עובדיה ויתוארו מעלליו במלחמתו כנגד עובדי האלילים החילנויים, אוכלי הבהמות וחיפושיו אחר גלגול נשמות.
Huber, מהתאור שלך נראה שאין צורך ברכישת הסידרה ואפשר להסתפק בהפקת מקור שבו יככב הרב עובדיה ויתוארו מעלליו במלחמתו כנגד עובדי האלילים החילנויים, אוכלי הבהמות וחיפושיו אחר גלגול נשמות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

מצטער - לא הבנתיCatskinner כתב: Huber, מהתאור שלך נראה שאין צורך ברכישת הסידרה ואפשר להסתפק בהפקת מקור שבו יככב הרב עובדיה ויתוארו מעלליו במלחמתו כנגד עובדי האלילים החילנויים, אוכלי הבהמות וחיפושיו אחר גלגול נשמות....