תגובות לביקורת: All In One חלק א´ - LG דגם HT762TZ1
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
All In One חלק א´ - LG דגם HT762TZ1
All In One חלק א´ - LG דגם HT762TZ1
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
רמקולים יפים, העיצוב של LG לדעתי מאוד יפה והם מאוד השתפרו בנושא הזה בכל המוצרים שלהם בשנתיים האחרונות.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
תודה עבור הסקירה.
מצד אחד הסקירה מאוד מושקעת ברמה של פירוט התכולה, צילומים, חיבורים וכו אך מצד שני כל כך מעט על הסאונד של המערכת שהוא מן הסתם החלק החשוב ביותר. התייחסת אליו בכמה שורות בסיכום כאילו הרחבת על הנושא בפרוטרוט בגוף המבחן.
איך הסאונד בסטריאו? איך הסאונד מול מערכת רסיבר + סט סטליטים וסאב באותו התקציב?
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות.
מצד אחד הסקירה מאוד מושקעת ברמה של פירוט התכולה, צילומים, חיבורים וכו אך מצד שני כל כך מעט על הסאונד של המערכת שהוא מן הסתם החלק החשוב ביותר. התייחסת אליו בכמה שורות בסיכום כאילו הרחבת על הנושא בפרוטרוט בגוף המבחן.
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חכה לסיכום....danlior כתב:תודה עבור הסקירה.
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות....
יוני, התואר עו"ד הינו תואר לגיטימי להוסיף לפני השם במידה ורכשת אותו: כמו ד"ר, פרופ', ויש שיגידו גם אדריכל. אם אינני טועה, ישנם מסמכים שזה אפילו חובה לציין זאת מטעמי גילוי נאות.
בקשר לביקורת - מאד אהבתי. אני באופן כללי הייתי נזהר עם המערכות האלה. יש לי מערכת ALL IN ONE ישנה יותר של LG בחדר שינה....והיא לא שווה את הסף. מה שכן ראיתי שינוי לטובה זה אופצית חיבור אופטי ל-AUX, שזו התקדמות מבורכת.
בקשר לביקורת - מאד אהבתי. אני באופן כללי הייתי נזהר עם המערכות האלה. יש לי מערכת ALL IN ONE ישנה יותר של LG בחדר שינה....והיא לא שווה את הסף. מה שכן ראיתי שינוי לטובה זה אופצית חיבור אופטי ל-AUX, שזו התקדמות מבורכת.
- danlior
- חבר מכור קשה

בוודאי שעו"ד זה תואר לגיטימי אך מכיוון שכמעט כל בן אדם שלישי ברחוב היום הוא עו"ד ומכיוון שתואר ראשון היום הוא נחלתו של כמעט כל אחד, לא ראוי ומוזר להשתמש בו כתואר כבוד. גם ד"ר זה לא מה שהיה פעם. כיום מעטים האנשים שעשו דוקטורט ואינם דוקטורים רפואיים המכנים את עצמם "ד"ר".בועזון כתב:יוני, התואר עו"ד הינו תואר לגיטימי להוסיף לפני השם במידה ורכשת אותו: כמו ד"ר, פרופ', ויש שיגידו גם אדריכל. אם אינני טועה, ישנם מסמכים שזה אפילו חובה לציין זאת מטעמי גילוי נאות.
בקשר לביקורת - מאד אהבתי. אני באופן כללי הייתי נזהר עם המערכות האלה. יש לי מערכת ALL IN ONE ישנה יותר של LG בחדר שינה....והיא לא שווה את הסף. מה שכן ראיתי שינוי לטובה זה אופצית חיבור אופטי ל-AUX, שזו התקדמות מבורכת....
אולי הבחור מאוד צעיר ורק עכשיו קיבל את התואר.
- danlior
- חבר מכור קשה

לא כל כך רלוונטי, מה הקשר?MartinHSabag כתב:חכה לסיכום....danlior כתב:תודה עבור הסקירה.
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות.......
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אז רק לעדכונכם - שאני כבר כמעט 6 שנים עו"ד והסיבה היחידה שזה הופיע - זה בגלל שזה היה אמור להתפרסם בעוד מקום.
שאר השאלות ומענות - לאחר מאמר הסיכום.
שאר השאלות ומענות - לאחר מאמר הסיכום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרלוונטיות היא בזה שמבנה סידרת המאמרים היא כזו. מצטער שדעת העורך לא קלעה לטעמך.danlior כתב:לא כל כך רלוונטי, מה הקשר?MartinHSabag כתב:חכה לסיכום....danlior כתב:תודה עבור הסקירה.
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות..........
- danlior
- חבר מכור קשה

אני עדיין לא יורד לסוף דעתךMartinHSabag כתב:הרלוונטיות היא בזה שמבנה סידרת המאמרים היא כזו. מצטער שדעת העורך לא קלעה לטעמך.danlior כתב:לא כל כך רלוונטי, מה הקשר?MartinHSabag כתב:חכה לסיכום....danlior כתב:תודה עבור הסקירה.
טוב היה לו גם היית בודק שלושה כותרי מוסיקה ושלושה סרטים ומשווה איך הם נשמעים בכל אחת מן המערכות.............
סקירה מעניינת
ואחכה לקרוא את המאמר המסכם עם השוואות הסאונד.
ולכל מי ששואל למה אתה מוסיף עו"ד לפני השם.
פשוט תבהיר שזה כדי לתבוע את כל מי שמגיב לא לעניין
ולכל מי ששואל למה אתה מוסיף עו"ד לפני השם.
פשוט תבהיר שזה כדי לתבוע את כל מי שמגיב לא לעניין
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יוני_א כתב:תודה על הסקירה, נהניתי מאוד לקרוא.
קצת לא נעים לי, ואני מאוד אוהב את הכתיבה של איתי, אבל זה דיי מפריע לי שהתואר עו"ד מוסף לסקירה. איך זה רלוונטי בדיוק?...