תודה.
שווה להשקיע ב- FHD?
שלום לכל החברים, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר שינה (נראה לי שאני כבר אחכה עם זה עד לפסח, כי חגים+מיתון=מחירים טובים
). גודל מסך הטלוויזיה הנידון יהא של 32" ובו אצפה ממרחק של כ- 2.5 מטר. האם כדאי להשקיע ברכישת טלוויזית FHD, או שאני לא אראה הבדל אם אני אקנה מסך HD READY? מבירורים שכבר ערכתי עולה שאני לא אראה הבדלים במקרה הזה. אבל אני חייב להגיד שזה נשמע לי מוזר: את ההבדל שבין HD READY לבין שידורים רגילים אני אראה גם ממרחק של 5 מטרים עם טלוויזית 32", והקפיצה ברזולוצייה שבין HD READY ל- FHD דומה לשיפור ברזולוציית ה- HD READY לזו של SD, אז איך אנשים טוענים שאני לא אבחין בשידורים ברמת ה- FHD וה- HD READY?
תודה.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
FHD ב-32" זה מאד יגביל אותך כי אין הרבה כאלה, ואת הכסף עדיף להשקיע במקומות אחרים שיתנו תמורה טובה יותר. למשל ניגודיות יותר טובה או ב-100Hz, שניהם פיצ'רים שישפרו את התמונה יותר מאשר ה-FHD.
או להשקיע בסאונד יותר טוב אבל זה כבר סיפור אחר.
בקיצור 32" --> HDR.
או להשקיע בסאונד יותר טוב אבל זה כבר סיפור אחר.
בקיצור 32" --> HDR.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ואני אומר... טלוויזיה לחדר שינה, טבעי שאתה תצפה בשידורים שאתה עייף, מנקר, ופחות מרוכז... עוד נראה הגיוני ששם לא תצפה בסרטי הקיץ הבומבסטיים אלה תשמור אותם לטלוויזיה בסלון ואני מקווה שהיא גדולה וטובה 
אם אכן כך הדבר, אין צורך ב FHD... לדעתי.
אם אכן כך הדבר, אין צורך ב FHD... לדעתי.
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כפי שכבר אמרו FHD בגודל 32 אתה "מפסיד" בגלל הגודל הזה
לחדר שינה גודל 32 יש לך מגוון רחב מאוד של מסכים טובים שתהנה מהם לא פחות ובטוח תשלם פחות מאשר FHD
לחדר שינה גודל 32 יש לך מגוון רחב מאוד של מסכים טובים שתהנה מהם לא פחות ובטוח תשלם פחות מאשר FHD
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים עם הערות קודמיי.
ד"א - יש לך איך לנגן FHD בחדר שינה?
יכול להיות - שאם היית הולך על גדול יותר - אולי היה לך כן שווה לקחת FHD. שוב בהנחה שיש לך איך לנגן חומר שכזה
ד"א - יש לך איך לנגן FHD בחדר שינה?
יכול להיות - שאם היית הולך על גדול יותר - אולי היה לך כן שווה לקחת FHD. שוב בהנחה שיש לך איך לנגן חומר שכזה
אז כנראה שאני באמת אלך על טלווזית HD READY נחמדה... אם אני לוקח בחבון שגם ככה יהיה לי קשה להכניס טלוויזית 32", מכיוון שיש לי מקום של 60 סנטימטרים לאורך ו- 74 סנטימטרים לרוחב, אז להכניס טלוויזית FHD - ספק בכלל אם תהיה כזאת. (ואני גם מקווה שאני לא מוריד מדף תומך מהארון בשביל המבצע. אולי מוטב לי להתייעץ. מישהו מכיר פורום נגרים?). טלוויזית 32" HD READY ב- 5000 ש"ח יהיה טוב, לא?