לפני קניה. בבקשה עזרה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מומלצים בשבילך:
samsung a550
sharp d65
philips 7403
sony w4000
אם אתה מגדיל את התקציב:
philips 9603
sony w4500
samsung a650
לגבי הפיליפס והסוני זה ממש להגדיל את התקציב לגבי הסמסונג a650 זה לא להוסיף הרבה. עלייה גם הייתי ממליץ הכי הרבה ממה שציינתי בגלל העלות מול תועלת שלה.
sharp d65
philips 7403
sony w4000
אם אתה מגדיל את התקציב:
philips 9603
sony w4500
samsung a650
לגבי הפיליפס והסוני זה ממש להגדיל את התקציב לגבי הסמסונג a650 זה לא להוסיף הרבה. עלייה גם הייתי ממליץ הכי הרבה ממה שציינתי בגלל העלות מול תועלת שלה.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
אין פה חברה עדיפה כמו שהוא אמר..
נתתי לך רשימה של דגמים תבדוק אותם......
בגדול הסמסונג בירדית מחירים מטורפת ובגדלים האלה הם מאוד אטרקטיביות, את הטושיבה הייתי מוריד מהלקסיקון הוא לא ברמה של החברות הנ''ל מבחינת עלות מול תועלת.
לגבי סוני היא מאוד טובה בדגמי w אבל ממש מאכזבת בדגמי L לכן כמו שאמרנו לך מקודם קח את הדגמים וצפה בחנות, אל תבוא נעול על ''חברה'' כי בעצם אין פה חברות, כל החברות מייצרות אחת לשנייה...זה לא כמו המסכים של פעם.
בגדול הסמסונג בירדית מחירים מטורפת ובגדלים האלה הם מאוד אטרקטיביות, את הטושיבה הייתי מוריד מהלקסיקון הוא לא ברמה של החברות הנ''ל מבחינת עלות מול תועלת.
לגבי סוני היא מאוד טובה בדגמי w אבל ממש מאכזבת בדגמי L לכן כמו שאמרנו לך מקודם קח את הדגמים וצפה בחנות, אל תבוא נעול על ''חברה'' כי בעצם אין פה חברות, כל החברות מייצרות אחת לשנייה...זה לא כמו המסכים של פעם.
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
Re: אין פה חברה עדיפה כמו שהוא אמר..
israeli1948 כתב:נתתי לך רשימה של דגמים תבדוק אותם......
לגבי סוני היא מאוד טובה בדגמי w אבל ממש מאכזבת בדגמי L לכן כמו שאמרנו לך מקודם קח את הדגמים וצפה בחנות, אל תבוא נעול על ''חברה'' כי בעצם אין פה חברות, כל החברות מייצרות אחת לשנייה...זה לא כמו המסכים של פעם....
לגבי SONY יש 32S4000
מחליף את ה L למסך החדש יש ניגודיות פי 2 מדגם L
1:30000