בשעה טובה ומוצלחת חיברתי את המחשב לLCD באמצעות כבל HDMI
(עד היום החיבור היה דרך S-VIDEO)
במחשב מוגדר הכרטיס מסך דרך ATI CATALYST באופן הבא:
*מצב CLONE
*מסך המשני = LCD
*Theater Mode
ניסיתי גם את הנגן שעבדתי איתו עד היום , MV2Player, וגם את BSPlayer אך בשניהם הכתוביות מופיעות רק על מסך המחשב ולא בטלוויזיה.
הצגת כתוביות במסך מלא
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם אני לא טועה, ב MV2PLAYER יש לך אפשרות לבחור על איזה מסך יוצג הסרט, ברגע שהסרט יופעל בטלויזיה, הכתוביות יהיו עליו.
לא ייתכן סרט במקום אחד וכתוביות במקום אחר, אתה לא צריך לעבור במצב של CLONE אלא במצב של EXTENDED DESKTOP, כך תוכל להגדיר רזולוציות שונות לכל מסך כיוון שרזולוצית הנייד שונה מזו של הטלויזיה.
שנית, יהיה לך לדעתי הרבה יותר נוח לעבוד עם מדיה פורטל על הטלויזיה, בהגדרות התוכנה תוכל לבחור שהיא תפעל רק על הטלויזיה והמחשב עצמו יהיה פנוי לשימושים אחרים.
בהצלחה
לא ייתכן סרט במקום אחד וכתוביות במקום אחר, אתה לא צריך לעבור במצב של CLONE אלא במצב של EXTENDED DESKTOP, כך תוכל להגדיר רזולוציות שונות לכל מסך כיוון שרזולוצית הנייד שונה מזו של הטלויזיה.
שנית, יהיה לך לדעתי הרבה יותר נוח לעבוד עם מדיה פורטל על הטלויזיה, בהגדרות התוכנה תוכל לבחור שהיא תפעל רק על הטלויזיה והמחשב עצמו יהיה פנוי לשימושים אחרים.
בהצלחה
כנראה לא הסברתי טוב,
במסך של המחשב רואים גם את הסרט וגם את הכתוביות
במסך של הטלוויזיה רואים רק את הסרט ללא כתוביות.
במצב CLONE שני המסכים מכוונים לרזולוציה של 1366x768
לא הצלחתי לראות תמונה במצב EXTENDED ולא מצאתי את ההגדרות שדיברת עליהם ב MV2PLAYER.
במסך של המחשב רואים גם את הסרט וגם את הכתוביות
במסך של הטלוויזיה רואים רק את הסרט ללא כתוביות.
במצב CLONE שני המסכים מכוונים לרזולוציה של 1366x768
לא הצלחתי לראות תמונה במצב EXTENDED ולא מצאתי את ההגדרות שדיברת עליהם ב MV2PLAYER.
היי,
גם אני נתקלתי בדיוק באותה תופעה היום.
לWMP (לא ממש "מת" עליו)הפתרון היה הורדת הקובץ מפה:
http://www.free-codecs.com/download/DirectVobSub.htm
אני מעדיף להשתמש ב KMP ולא מצאתי פתרון עבור התוכנה הזאת.
בהצלחה
גם אני נתקלתי בדיוק באותה תופעה היום.
לWMP (לא ממש "מת" עליו)הפתרון היה הורדת הקובץ מפה:
http://www.free-codecs.com/download/DirectVobSub.htm
אני מעדיף להשתמש ב KMP ולא מצאתי פתרון עבור התוכנה הזאת.
בהצלחה