מיואש!! חיבור LCD ל GFORCE 9500
שלום לכולם
אני ממש מיואש . ניסיתי כבר הכל . אולי אתם תושיעו .
קניתי טלוויזיה LCD TOSHIBA 3500 , עם חיבור HDMI .
יש לי מחשב עם כרטיס 9500 GFORCE , עם יציאת DVI . קניתי כבל HDMI איכותי
באורך 5 מטר , ומתאם DVI TO HDMI . אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומעביר לכניסת HDMI 1 או כניסה 2 ( יש 2 כניסות ) ואני רואה מסך כחול . כאילו לא יוצא אות .
בהגדרות של כרטיס המסך הגדרתי שיש לי טלויזיה מחוברת , הגדרתי רזולוציה , שיניתי בין הרזולוציות וכלום אין תמונה , הסרתי את כרטיס המסך התקנתי שוב , כיביתי את החשב , לפני שהוא עלה חיברתי את הטלויזיה וכלום הוא לא מזהה את הטלויזיה .
המחשב היה במעבדה של החברה והם אומרים שהם מצליחים לראות את המחשב דרך היציאה הזו ע"פ השיטה שתיארתי לעיל .
מה אני עושה לא נכון ?
מה אתם מציעים לעשות ?
תודה מראש
שי
אני ממש מיואש . ניסיתי כבר הכל . אולי אתם תושיעו .
קניתי טלוויזיה LCD TOSHIBA 3500 , עם חיבור HDMI .
יש לי מחשב עם כרטיס 9500 GFORCE , עם יציאת DVI . קניתי כבל HDMI איכותי
באורך 5 מטר , ומתאם DVI TO HDMI . אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומעביר לכניסת HDMI 1 או כניסה 2 ( יש 2 כניסות ) ואני רואה מסך כחול . כאילו לא יוצא אות .
בהגדרות של כרטיס המסך הגדרתי שיש לי טלויזיה מחוברת , הגדרתי רזולוציה , שיניתי בין הרזולוציות וכלום אין תמונה , הסרתי את כרטיס המסך התקנתי שוב , כיביתי את החשב , לפני שהוא עלה חיברתי את הטלויזיה וכלום הוא לא מזהה את הטלויזיה .
המחשב היה במעבדה של החברה והם אומרים שהם מצליחים לראות את המחשב דרך היציאה הזו ע"פ השיטה שתיארתי לעיל .
מה אני עושה לא נכון ?
מה אתם מציעים לעשות ?
תודה מראש
שי
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
50Hz אם זו טלויזה PAL ו 60 אם NTSC.
הגדרת את היציאה הנכונה בכרטיס? אם אתה מחבר שני מסכים במקביל אתה צריך לעשות ENABLE למסך הנוסף ולהגדירו כ CLONE או כ EXTENDED .
יש לי הרגשה שה background במסך שלך הוא כחול ואתה מוגדר כ EXTENDED ולכן רואה את "המשך" המסך בטלויזיה שבו אין שום איקון. תנסה להעביר את העכבר מעבר לקצוות מסך המחשב (ימינה או שמאלה) ותראה אם הוא מופיע במסך הטלויזיה.
הגדרת את היציאה הנכונה בכרטיס? אם אתה מחבר שני מסכים במקביל אתה צריך לעשות ENABLE למסך הנוסף ולהגדירו כ CLONE או כ EXTENDED .
יש לי הרגשה שה background במסך שלך הוא כחול ואתה מוגדר כ EXTENDED ולכן רואה את "המשך" המסך בטלויזיה שבו אין שום איקון. תנסה להעביר את העכבר מעבר לקצוות מסך המחשב (ימינה או שמאלה) ותראה אם הוא מופיע במסך הטלויזיה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא, התכוונתי לזה שבטלוויזיה יש כפתור source או AV, שמחליף את הגדרת המקור שהיא מציגה.shay178 כתב:אתה מתכוון לנסות להשתמש בכניסה אחרת ולא ב HDMI , לא ניסיתי .
אבל מיואש או לא , גם את זה אנסה...
הרבה פעמים מסך כחול זה פשוט תחליף לכיתוב במסכי מחשב - No Signal - הטלויזיה לא מזהה אות.
יכול להיות שהמצב הראשוני שלה הוא אינו כניסות ה HDMI, ולכן פשוט צריך להחליף...
בטח שהחלפתי , העברתי לכניסת HDMI1 וגן ל 2 , מהמחשב כל פעם שלחתי תצוגה למסך השני
והחלפתי בין הערוצים , כלום .
יתכן והכרטיס מסך לא מזהה את הטלוויזיה ?
איך אני מוודא שהיציאה של ה DVI של הכרטיס אכן מעבירה משהו ?
ואחי , עד כה לא הודתי לך על הסבלנות , אז באמת תודה
טוב לדעת שמישהו שם עוד אכפת לו לעזור
והחלפתי בין הערוצים , כלום .
יתכן והכרטיס מסך לא מזהה את הטלוויזיה ?
איך אני מוודא שהיציאה של ה DVI של הכרטיס אכן מעבירה משהו ?
ואחי , עד כה לא הודתי לך על הסבלנות , אז באמת תודה
טוב לדעת שמישהו שם עוד אכפת לו לעזור
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוקיי - האם בכרטיס המסך שלך יש חיבור נוסף לטלויזיה (למשל S-Video)? אולי ההגדרות מתייחסות אליו במקום ל DVI...
כיצד מסך המחשב שלך מחובר?
נסה לכבות את המחשב, לנתק את המסך השולחני ולחבר רק את חיבור ה DVI לטלויזיה, כשהיא עובדת - ואז להדליק את המחשב (נראה אם יהיה זיהוי אוטומטי).
כיצד מסך המחשב שלך מחובר?
נסה לכבות את המחשב, לנתק את המסך השולחני ולחבר רק את חיבור ה DVI לטלויזיה, כשהיא עובדת - ואז להדליק את המחשב (נראה אם יהיה זיהוי אוטומטי).