הסידור החדש של המערכת - איך לשים?
בתמונה אפשר לראות את הרמקולים יושבים על שידת איקאה. אני יכול להרגיש "תהודה" לא נעימה לפעמים בבאסים נמוכים (יש אלמנט 10" ברמקולים), שנראה לי שנובעת מהישיבה עלהשידה. אין אופציה, כמו שרואים, להציב רצפתיים, וגם אין לי כל כך איפה לשים סאב בצורה אסטטית, כך שאני לא יכול לשים מדפיים קטנים ויפים יותר - אני צריך את הבאס בשביל הקולנוע הביתי.
השאלה היא האם תליית הרמקולים על הקיר במקום הישיבה על השידה, תשפר את איכות הצליל?
תודה רבה!
השאלה היא האם תליית הרמקולים על הקיר במקום הישיבה על השידה, תשפר את איכות הצליל?
תודה רבה!
-
- הסידור החדש
תליה לא ממש תעזור לבעיה הזו (וזה גם ממש לא דקורטיבי). תנסה להרחיק אותם מהקיר, אבל זהו פחות או יותר.
בתמונה זה נראה כאילו הרמקול השמאלי צמוד לקיר פינתי - וגם זה ממש לא תורם...
במקרה הזה יהיה עדיף גם מבחינת סאונד וגם מבחינה וויזואלית ללכת על סט של סאטלייטים (רמקולים מאד קטנים)
וסאב קומפקטי.
בתמונה זה נראה כאילו הרמקול השמאלי צמוד לקיר פינתי - וגם זה ממש לא תורם...
במקרה הזה יהיה עדיף גם מבחינת סאונד וגם מבחינה וויזואלית ללכת על סט של סאטלייטים (רמקולים מאד קטנים)
וסאב קומפקטי.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תנסה להגדיר "תהודה לא נעימה"
אם הרמקול מחרחר כזה יכול להיות שאתה שומע בווליומים גבוהים מידי.
אם אתה מאוד אוהב את הויברציות שנוצרות במהלך הצפיה בבומים ופיצוצים, אז יש מוצר יעודי שפשוט מרעיד את הספה.
ואפילו עשו עליו סקירה.
http://www.hometheater.co.il/article004 ... 7%99%D7%9D
חוץ מזה תן לרמקול בצד ימין קצת לנשום..
לגבי תליה, אם הם יהיו באותו מקום פשוט באוויר זה לא ממש יעזור, כי תצתרך להרחיק ותם מהקיר..
אתה יכול לנסות לבודד את הקמקולים מהשידה באמצעות גומיות או ספיקים (תשים מטבעות של 10 / 5 אגורות כדי לא לחורר את השידה)
תנסה לתת זוית לרמקולים כר שיופנו כמה שיותר לנקודת ההאזנה, תנסה להטות את הרמקולם מעט כך שיופנו יותר לנקודת ההאזנה.
אם אתה מרגיש יותר מידי באסים תנסה להשתיק טיפה את הפיר של הרמקול (פשוט להכניס גרב שמגולגלת בצורה רפויה)
אם הרמקול מחרחר כזה יכול להיות שאתה שומע בווליומים גבוהים מידי.
אם אתה מאוד אוהב את הויברציות שנוצרות במהלך הצפיה בבומים ופיצוצים, אז יש מוצר יעודי שפשוט מרעיד את הספה.
ואפילו עשו עליו סקירה.
http://www.hometheater.co.il/article004 ... 7%99%D7%9D
חוץ מזה תן לרמקול בצד ימין קצת לנשום..
לגבי תליה, אם הם יהיו באותו מקום פשוט באוויר זה לא ממש יעזור, כי תצתרך להרחיק ותם מהקיר..
אתה יכול לנסות לבודד את הקמקולים מהשידה באמצעות גומיות או ספיקים (תשים מטבעות של 10 / 5 אגורות כדי לא לחורר את השידה)
תנסה לתת זוית לרמקולים כר שיופנו כמה שיותר לנקודת ההאזנה, תנסה להטות את הרמקולם מעט כך שיופנו יותר לנקודת ההאזנה.
אם אתה מרגיש יותר מידי באסים תנסה להשתיק טיפה את הפיר של הרמקול (פשוט להכניס גרב שמגולגלת בצורה רפויה)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: