חיבור המחשב מיציאת VGA ל - RCA
יש לי כרטיס מסך חדש של ATI4350 עם 3 יציאות: VGA, HDMI, DVI
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזית CRT ישנה עם כניסת RCA.
האם אני יכול לרכוש כבל שפשוט מתאם בין VGA ל - S-VIDEO או RCA והוא יעשה את העבודה ? קראתי פה רבה בפורום וראיתי שטוענים שזה לא יעבוד ללא ממיר טוב אבל בכל האתרים לרכישת הכבל צוינה ההערה הבאה:
Please, check your PC & Video Card manual or manufacturer to make sure that your VGA card has TV-Out function capability through the VGA connector to ensure this cable will work for you!
משמע שאם יש לי אפשרות להגדיר שכרטיס המסך יוציא לי TV-OUT דרך יציאת ה - VGA אז כבל פשוט כזה יעבוד ? יש למישהו מושג אם הכרטיס מסך של ATI4350 תומך ויעשה את העבודה ?
תודה רבה
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזית CRT ישנה עם כניסת RCA.
האם אני יכול לרכוש כבל שפשוט מתאם בין VGA ל - S-VIDEO או RCA והוא יעשה את העבודה ? קראתי פה רבה בפורום וראיתי שטוענים שזה לא יעבוד ללא ממיר טוב אבל בכל האתרים לרכישת הכבל צוינה ההערה הבאה:
Please, check your PC & Video Card manual or manufacturer to make sure that your VGA card has TV-Out function capability through the VGA connector to ensure this cable will work for you!
משמע שאם יש לי אפשרות להגדיר שכרטיס המסך יוציא לי TV-OUT דרך יציאת ה - VGA אז כבל פשוט כזה יעבוד ? יש למישהו מושג אם הכרטיס מסך של ATI4350 תומך ויעשה את העבודה ?
תודה רבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שימוש ב DVD כממיר ?
האם יש אפשרות להשתמש ב DVD כממיר ?
לחבר את ה DVD ליציאת ה HD של המחשב ואז מה DVD להעביר כבל RCA או SVIDEO לטלויזיה ואז פשוט לצפות בשידורי המחשב ?
במצב הנ"ל ה - DVD יכול לשמש כממיר ???
לחבר את ה DVD ליציאת ה HD של המחשב ואז מה DVD להעביר כבל RCA או SVIDEO לטלויזיה ואז פשוט לצפות בשידורי המחשב ?
במצב הנ"ל ה - DVD יכול לשמש כממיר ???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני רוצה לרכוש DVD
אין לי DVD אבל אני רוצה לרכוש אחד לכן אני שואל אם זה כדאי להשקיע מעט ולקנות DVD שיתמוך בהמרה של ה - VGA או HDMI או DVI ל RCA ?
ואם כן האם יש דגם מומלץ ?
ואם כן האם יש דגם מומלץ ?