דיליי בין השלט(לא רק) לטלויזיה =[

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
some1fromthehell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
הצטרף: ספטמבר 2008
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
קניתי לא מזמן LCD 42 אינטש.
הדגם הוא PFL7603D.
הבעיה היא שיש דיליי בין הלחיצות בשלט ובין מה שקורה במסך... אני לוחץ על משהו בשלט, ורק אחרי שנייה זה מבצע אותו במסך.
הבעיה התגלת כשחיברתי את ה-PS3 לטלויזיה עם חיבור HDMI, אז שמתי לב שגם שם יש את אותו הדיליי שיש בשלט של הטלויזיה. הדיליי בהתחלה היה דיליי של שנייה וזה ממש הפריע.
הבנתי שהבעיה היא בטלויזיה כי בטלויזיה הישנה שלי כשחיברתי אליה את ה-PS3 עם חיבור בננות, אז הכל עבד כמו שצריך חלק לגמרי.
בדקתי בהגדרות של הטלויזיה ושיניתי שם הגדרה אחת, ועכשיו הדיליי של השנייה הפך לדיליי של חצי שנייה.
עדיין זה מפריע לי, ואני חייב שתעזרו לי.
ד"א אני רוצה לבדוק לחבר את ה-PS3 לטלויזיה עם חיבור בננות-RCA(לא HDMI)... איזה תחנה(קוראים לזה תחנה?) אני צריך לכוון בטלויזיה כדי שזה יציג לי RCA? כי אני לא מוצא.

תודה רבה לעוזרים!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אם תחבר ב RCA אז לא תוכל להציג רזולוציות גבוהות ולא תוכל לנצל את היכולות של המסך והקונסולה.או שתחבר ב HDMI או שתחבר בקומופוננט.תסתכל במנואל איזה מיספר כל כניסה או שפשוט תזפזפ בין הכניסות עד שתראה תמונה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”