הצלחתי להריץ את התוכנה ולגרום להשיג מידע על ספריית הסרטים שלי..
חוץ ממספר בעיות של אי תאימות עם השמות והורדת מידע על סרטים שאף פעם לא ישבו על המחשב שלי..
יש לי עוד בעיה..
בעקרון אין לי עדיין popcorn אבל ראיתי שאפשר פשוט להריץ את קובץ האינדקס מהמחשב..
ובקיצור.. כשאני מנסה להפעיל סרט הוא לא עולה..
ואני מניח שזה מאחר והנתיב של ה nmtpath לא תקין..
אז ככה, אני פשוט אסביר לכם איפה הספריית וידאו שלי יושבת ואולי תוכלו לעזור לי להגדיר את הנתיב כמו שצריך..
יש לי כונן (D) על המחשב בשם MEDIA.
תחתיו קיימת ספרייה בשם My Vidoes
ותחת ספרייה זו מספר ספריות שונות - MOVIES, TV וכו'..
והמבנה תחת כל ספרייה כזאת הוא כבר שונה.. לדוג' בספריית MOVIES עבור כל סרט יש לי תקייה בשם הסרט ובתוך התקייה קובץ הסרט.
איך בדיוק אני אמור להגדיר את הנתיב כך שהכל יעבוד?
ד"א, ראיתי שצריך להגדיר גם ב xml של ה libraries וגם בקובץ properties..
תודה.
עזרה עם movieJukeBox
תודה רבה! זה עבד..
רק עוד שאלה.. בגלל שאני בודק סתם על המחשב.. כשאני נכנס לאיזה סרט אז הוא קודם מוריד לי אותו מהמחשב (אל המחשב) זאתמרת סתם משכפל לי את הסרט.. יש אפשרות שלא יעשה את זה..?
ועוד שאלה? האם התוכנה הזו בלעדית לנגן של פופקורן? או שאפשר לעשות בה שימושיים עם נגנים אחרים, או אפילו סתם ככה על המחשב? יש אפשרות לקשר את התוכנה ל media center לדוג'? או משהו בסגנון?
רק עוד שאלה.. בגלל שאני בודק סתם על המחשב.. כשאני נכנס לאיזה סרט אז הוא קודם מוריד לי אותו מהמחשב (אל המחשב) זאתמרת סתם משכפל לי את הסרט.. יש אפשרות שלא יעשה את זה..?
ועוד שאלה? האם התוכנה הזו בלעדית לנגן של פופקורן? או שאפשר לעשות בה שימושיים עם נגנים אחרים, או אפילו סתם ככה על המחשב? יש אפשרות לקשר את התוכנה ל media center לדוג'? או משהו בסגנון?