עזרה בתצוגת המחשב ב-LCD
שלום,
יש לי LCD של חברת היטאצ'י בגודל 32 דגם - L32A02A.
אני מחבר את המסך למחשב בעזרת כבל VGA בשני הצדדים.
לרוב אני משתמש במחשב ברוזולוציה 1024X768.. אך לאחרונה אני עובד על רוזולוציה גדולה יותר כמו למשל 1280X960. כאשר אני עובד על רוזולוצייה כזאת או על כל רוזולציה מעל 1024X768 ה-LCD לא מציגה ורשום על הצג "לא תומך" באנגלית.
יש פתרון לזה? אם אני יעבוד עם כבל DVI או HDMI זה ישנה?
ועוד דבר שיש לי בעיה קטנה היא שיש מין פסים כאלה על ה-LCD בזמן שהוא מציג את המחשב..ולמי שחושב אז יש לי אזולטור. יכול להיות שהכבל VGA לא טוב?
תודה לעוזרים.
יש לי LCD של חברת היטאצ'י בגודל 32 דגם - L32A02A.
אני מחבר את המסך למחשב בעזרת כבל VGA בשני הצדדים.
לרוב אני משתמש במחשב ברוזולוציה 1024X768.. אך לאחרונה אני עובד על רוזולוציה גדולה יותר כמו למשל 1280X960. כאשר אני עובד על רוזולוצייה כזאת או על כל רוזולציה מעל 1024X768 ה-LCD לא מציגה ורשום על הצג "לא תומך" באנגלית.
יש פתרון לזה? אם אני יעבוד עם כבל DVI או HDMI זה ישנה?
ועוד דבר שיש לי בעיה קטנה היא שיש מין פסים כאלה על ה-LCD בזמן שהוא מציג את המחשב..ולמי שחושב אז יש לי אזולטור. יכול להיות שהכבל VGA לא טוב?
תודה לעוזרים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
שזה אומר שיתכן לך לולאת אדמה בחיבור בין המחשב לבין המסך. הפתרון הוא להפריד בין האדמות שלהם כך שהן לא תהיינה משותפות.
היתה לי תופעה זהה עם מחשב נישא. כאשר המחשב לא היה מחובר לחשמל (פעל על סוללות) - לא היתה שום בעיה. ברגע שהייתי מחבר אותו לחשמל - התופעה קרתה.
היתה לי תופעה זהה עם מחשב נישא. כאשר המחשב לא היה מחובר לחשמל (פעל על סוללות) - לא היתה שום בעיה. ברגע שהייתי מחבר אותו לחשמל - התופעה קרתה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!