NTFS או FAT ?
אני לא מצליח להוריד ל HDD שלי סרטים מעל 4G
נותן לי הודאת שגיאה
file exceeds filesystem size limit
הבנתי שאני אמור להפוך את הכונן שלי מ FAT ל NTFS.
יש לי A100, הכונן מחובר למחשב הראשי שלי (ומגיע ל A100 בעזרת כבל רשת)
האם אפשר לעשות המרה שכזו (ל NTFS) בלי למחוק את הנתונים על ההאד דיסק?
האם יש מדריך מקוצר לעניין הזה?
האם ה A100 יתקשר טוב עם כונן NTFS?
תודה
נותן לי הודאת שגיאה
file exceeds filesystem size limit
הבנתי שאני אמור להפוך את הכונן שלי מ FAT ל NTFS.
יש לי A100, הכונן מחובר למחשב הראשי שלי (ומגיע ל A100 בעזרת כבל רשת)
האם אפשר לעשות המרה שכזו (ל NTFS) בלי למחוק את הנתונים על ההאד דיסק?
האם יש מדריך מקוצר לעניין הזה?
האם ה A100 יתקשר טוב עם כונן NTFS?
תודה
תלחץ על Start > Run
תרשום CMD
ותכתוב את השורה באה:
convert <drive:> /fs:ntfs
הפקודה תמיר את הכונן המקובש ל NTFS.
לידע כללי דיסק און קי אפשר לפרמט כיום אך ורק ל FAT32, הפקודה הזאת עוזרת גם לדיסק און קי שגודלו יותר מ- 4 ג'יגה ורוצים להעביר עליו קבצים גדולים. ניסיתי על דיסק און קי 32 ג'יגה.
תרשום CMD
ותכתוב את השורה באה:
convert <drive:> /fs:ntfs
הפקודה תמיר את הכונן המקובש ל NTFS.
לידע כללי דיסק און קי אפשר לפרמט כיום אך ורק ל FAT32, הפקודה הזאת עוזרת גם לדיסק און קי שגודלו יותר מ- 4 ג'יגה ורוצים להעביר עליו קבצים גדולים. ניסיתי על דיסק און קי 32 ג'יגה.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ניתן לפרמט DOK ל- NTFS באופן הבא:zivt כתב: לידע כללי דיסק און קי אפשר לפרמט כיום אך ורק ל FAT32, הפקודה הזאת עוזרת גם לדיסק און קי שגודלו יותר מ- 4 ג'יגה ורוצים להעביר עליו קבצים גדולים. ניסיתי על דיסק און קי 32 ג'יגה....
לחץ על Start, קליק ימני על My Computer ותלחץ על Manage.
ייפתח לך חלון, תבחר בחלק השמאלי את Device Manager ובצד הימני תלחץ על Disk Drives. מקש ימני על הכונן שמייצג את ה- DOK שלך, לחיצה על Properties. יש Tab של Policies. שם תבחר באופציה Optimize for performance. זה אמור לאפשר ל- DOK שלך לעבור פרמוט ל- NTFS. (כמובן, כל המידע על ה- DOK אובד עם הפרמוט).
נחמד את זה לא ידעתיsmallville4r כתב:ניתן לפרמט DOK ל- NTFS באופן הבא:zivt כתב: לידע כללי דיסק און קי אפשר לפרמט כיום אך ורק ל FAT32, הפקודה הזאת עוזרת גם לדיסק און קי שגודלו יותר מ- 4 ג'יגה ורוצים להעביר עליו קבצים גדולים. ניסיתי על דיסק און קי 32 ג'יגה....
לחץ על Start, קליק ימני על My Computer ותלחץ על Manage.
ייפתח לך חלון, תבחר בחלק השמאלי את Device Manager ובצד הימני תלחץ על Disk Drives. מקש ימני על הכונן שמייצג את ה- DOK שלך, לחיצה על Properties. יש Tab של Policies. שם תבחר באופציה Optimize for performance. זה אמור לאפשר ל- DOK שלך לעבור פרמוט ל- NTFS. (כמובן, כל המידע על ה- DOK אובד עם הפרמוט)....
אין סוף לידע
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
הפקודה אינה מוחקת את התוכן, פשוט ממירה את מערכת הקבצים, תוך שמירה על התוכן.drororp כתב:האם פקודת convert <drive:> /fs:ntfs
מוחקת או לא מוחקת את התכולה של ההארד דיסק?
וההארד דיסק שלי הוא נייד, מחובר ב USB למחשב, 400G של WD.
האם הוא יכול לעבוד ב NTFS? או כמו דיסק און קי רק ב FAT?...
איבוד תוכן זה רק ב- Format, או במקרה שתרצה פעם, משום מה, לחזור ל- FAT32 (שוב, פרמוט..) כיוון שה- Convert הוא חד כיווני, לא עובד הפוך
אין בעיה לפרמט את ה- WD כ- NTFS.
אפילו לא תזדקק לפרוצדורה שתוארה קודם בשרשור.