עסקה חדשה של Yes עם ה-BBC
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.news1.co.il/Archive/0020-D-1 ... g=22-26-57
הודעה מטעם Yes
עסקה חדשה בין Yes ל-BBC תביא לצופים בישראל מבחר חדש ומגוון של סדרות, סרטים ותעודה מהמדוברים ביותר של השנה, ובנוסף עונות חדשות של סדרות מוכרות ואהובות. חלק ניכר מהתכנים יהיה זמין במקביל גם בערוצי ה-HD של Yes.
העסקה החדשה ממשיכה את היחסים ארוכי הטווח של Yes עם ה-BBC שתוצרתו נמצאת על מסכי Yes מיומה הראשון של החברה. כבר החודש ישודר ספיישל חג המולד של הקומדיה הרומנטית "גווין וסטייסי". בהמשך יגיעו גם ספיישל חג המולד החדש של "דוקטור הו" (בו משתתף גם דיוויד מוריסי ששיתף פעולה עם דיוויד טננט ב"בלאקפול") ועונות חדשות של "אומיד ג'לילי" ו"רובין הוד".
ואלו מקצת מהתכנים שיגיעו למסכה של Yes במהלך 2009:
הניצולים (Survivors)
גרסה חדשה ומושקעת לסדרת קאלט משנות השבעים היא סדרת הדגל של ה-BBC בימים אלו. הסדרה מתרחשת במציאות בה 99.9% מאוכלוסיית העולם הושמדה על-ידי וירוס קטלני, וקבוצה קטנה של ניצולים מנסה לשרוד בעולם בו אין חוקים, אין ממשל ואין אוכל. הסדרה זכתה לביקורות חיוביות ולרייטינג מעולה (ממוצע של 25.5%) ומככבים בה חלק מהשמות הגדולים ביותר בבריטניה.
חברים משותפים (Mutual Friends)
דרמה קומית על חברים המזועזעים לאחר התאבדותו של אחד מהם, בכיכובם של מארק וורן, אלכסנדר ארמסטרונג ("החיים מתחילים", "ארמסטרונג ומילר") וקילי הווז.
האנשים היפים (Beautiful People)
דרמה המבוססת על חייו של סיימון דונאן, המעצב הקריאטיבי של חנות הכלבו "בארני'ז", כילד הומוסקסואל ונשי בעל נטיות אומנותיות בשנות ה-90 בבריטניה. הסדרה נכתבה בידי המחזאי והתסריטאי ג'ונתן הארווי ("משהו יפה") וזכתה לשבחים רבים על הרגישות והשחזור התקופתי המדויק. הסדרה מעוטרת בשירים שהוקלטו במיוחד לתוכנית כולל חידושים לשירי אבבא ודולי פרטון בידי קיילי ודאני מינוג וסופי אליס בקסטור.
Ten Days to War
אסופה של שמונה סרטי טלוויזיה קצרים בני כעשר דקות כל אחד, העוסקים בדילמות הפוליטיות והמוסריות ביחס למלחמה בעירק. בכיכובם של קנת' בראנה, סטיבן ריאה ושחקנים בריטיים נוספים מהשורה הראשונה.
Consuming Passion
סרט טלוויזיה בכיכובה של אמיליה פוקס שנעשה כמחווה ליובל המאה של בית ההוצאה הבריטי "מילס ובון" שהתמחה בספרי "רומן רומנטי". שלושת הסיפורים השונים שקורותיהם מצטלבים בסרט חוגגים את החלומות והפנטזיות של הז'אנר.
Sunshine
מיני סדרה משפחתית בת 3 חלקים, כל אחד בן שעה, מהיוצרים של "משפחת רויאל" ועם סטיב קוגן בתפקיד הראשי ("אני אלן פרטרידג' ", "רעם טרופי"). קוגן מנסה לדאוג למשפחתו הצעירה אבל כשהנטיה שלו להימורים הופכת להתמכרות כל תוכניותיו מקבלות תפנית דרמתית.
הודעה מטעם Yes
עסקה חדשה בין Yes ל-BBC תביא לצופים בישראל מבחר חדש ומגוון של סדרות, סרטים ותעודה מהמדוברים ביותר של השנה, ובנוסף עונות חדשות של סדרות מוכרות ואהובות. חלק ניכר מהתכנים יהיה זמין במקביל גם בערוצי ה-HD של Yes.
העסקה החדשה ממשיכה את היחסים ארוכי הטווח של Yes עם ה-BBC שתוצרתו נמצאת על מסכי Yes מיומה הראשון של החברה. כבר החודש ישודר ספיישל חג המולד של הקומדיה הרומנטית "גווין וסטייסי". בהמשך יגיעו גם ספיישל חג המולד החדש של "דוקטור הו" (בו משתתף גם דיוויד מוריסי ששיתף פעולה עם דיוויד טננט ב"בלאקפול") ועונות חדשות של "אומיד ג'לילי" ו"רובין הוד".
ואלו מקצת מהתכנים שיגיעו למסכה של Yes במהלך 2009:
הניצולים (Survivors)
גרסה חדשה ומושקעת לסדרת קאלט משנות השבעים היא סדרת הדגל של ה-BBC בימים אלו. הסדרה מתרחשת במציאות בה 99.9% מאוכלוסיית העולם הושמדה על-ידי וירוס קטלני, וקבוצה קטנה של ניצולים מנסה לשרוד בעולם בו אין חוקים, אין ממשל ואין אוכל. הסדרה זכתה לביקורות חיוביות ולרייטינג מעולה (ממוצע של 25.5%) ומככבים בה חלק מהשמות הגדולים ביותר בבריטניה.
חברים משותפים (Mutual Friends)
דרמה קומית על חברים המזועזעים לאחר התאבדותו של אחד מהם, בכיכובם של מארק וורן, אלכסנדר ארמסטרונג ("החיים מתחילים", "ארמסטרונג ומילר") וקילי הווז.
האנשים היפים (Beautiful People)
דרמה המבוססת על חייו של סיימון דונאן, המעצב הקריאטיבי של חנות הכלבו "בארני'ז", כילד הומוסקסואל ונשי בעל נטיות אומנותיות בשנות ה-90 בבריטניה. הסדרה נכתבה בידי המחזאי והתסריטאי ג'ונתן הארווי ("משהו יפה") וזכתה לשבחים רבים על הרגישות והשחזור התקופתי המדויק. הסדרה מעוטרת בשירים שהוקלטו במיוחד לתוכנית כולל חידושים לשירי אבבא ודולי פרטון בידי קיילי ודאני מינוג וסופי אליס בקסטור.
Ten Days to War
אסופה של שמונה סרטי טלוויזיה קצרים בני כעשר דקות כל אחד, העוסקים בדילמות הפוליטיות והמוסריות ביחס למלחמה בעירק. בכיכובם של קנת' בראנה, סטיבן ריאה ושחקנים בריטיים נוספים מהשורה הראשונה.
Consuming Passion
סרט טלוויזיה בכיכובה של אמיליה פוקס שנעשה כמחווה ליובל המאה של בית ההוצאה הבריטי "מילס ובון" שהתמחה בספרי "רומן רומנטי". שלושת הסיפורים השונים שקורותיהם מצטלבים בסרט חוגגים את החלומות והפנטזיות של הז'אנר.
Sunshine
מיני סדרה משפחתית בת 3 חלקים, כל אחד בן שעה, מהיוצרים של "משפחת רויאל" ועם סטיב קוגן בתפקיד הראשי ("אני אלן פרטרידג' ", "רעם טרופי"). קוגן מנסה לדאוג למשפחתו הצעירה אבל כשהנטיה שלו להימורים הופכת להתמכרות כל תוכניותיו מקבלות תפנית דרמתית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מזל ששאלתיעידו_F כתב:zovirax כתב:כל הכבוד ל YES!
הם יודעים לפעמים להפתיע!
תגידו, מה לגבי ספיישל קריסמס של ניצבים?
למה זה לא משודר ? כבר לפני שנה ומשהו זה שודר בארה"ב....
ישודר ממש בקרוב - 16/2...
sgrimbl כתב:רק שלא ישדרו את ספיישל הקריסמס של הדוקטור בקריסמס הבא![]()
שאלה למנויי הוט..
מה קורה עם סדרת ההמשך ל-Life on Mars?
האם העונה הראשונה שלה גם שודרה בהוט?
אני פשוט חולה על Life on Mars...
סדרת ההמשך - "Ashes to Ashes" - נרכשה ע"י הוט, לדעתי היא תשודר בHOT3 ולא בHOT Family אז צופי yes לא יוכלו לצפות בה.
הספיישל של דוקטור הו ישודר, אך לא בזמן הקרוב עקב קשיים שהBBC רגילים לעשות בכל הנושא לזכויות שידור מחוץ לממלכה המאוחדת. הוא כן ישודר לפני העונה החמישית (שכן היא תצולם רק ב2010 בין כה).
עובד בחברת יס
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עידו - יש לי רעיון בשביל YES.
שיהיה דף מסודר בדומה לזה:
http://www.tve.co.il/page/sitsh
רק יותר מדוייק וגם עם רשימת צפי לשידורים חוזרים.
הרבה פעמים קורה שמתחילה סדרה חדשה ואני מפספס אותה, או שלפעמים אני רוצה לצפות בשידור חוזר של סידרה שלא הספקתי לראות בעבר ואין לי מושג מתי היא תשודר שוב...
מה אתה אומר ?
שיהיה דף מסודר בדומה לזה:
http://www.tve.co.il/page/sitsh
רק יותר מדוייק וגם עם רשימת צפי לשידורים חוזרים.
הרבה פעמים קורה שמתחילה סדרה חדשה ואני מפספס אותה, או שלפעמים אני רוצה לצפות בשידור חוזר של סידרה שלא הספקתי לראות בעבר ואין לי מושג מתי היא תשודר שוב...
מה אתה אומר ?
היא כרגע משודרת בערוץ שלוש ואפשר לראות גם ב-VOD (וללא תשלום נוסף). סידרה לא רעה, אך לדעתי (לאחר שסיימתי לראות את כל העונה) עדיין לא ברמה של החיים על מאדים. אך שני דברים - המוזיקה וג'ין הנט - כבר הופכים את הסדרה לסידרת חובה.sgrimbl כתב:רק שלא ישדרו את ספיישל הקריסמס של הדוקטור בקריסמס הבא![]()
שאלה למנויי הוט..
חבל, הייתי שמח לראות את העונה הראשונה שוב. נו טוב, נחכה לבלו ריי.עידו_F כתב:sgrimbl כתב:רק שלא ישדרו את ספיישל הקריסמס של הדוקטור בקריסמס הבא![]()
שאלה למנויי הוט..
סדרת ההמשך - "Ashes to Ashes" - נרכשה ע"י הוט, לדעתי היא תשודר בHOT3 ולא בHOT Family אז צופי yes לא יוכלו לצפות בה.
הספיישל של דוקטור הו ישודר, אך לא בזמן הקרוב עקב קשיים שהBBC רגילים לעשות בכל הנושא לזכויות שידור מחוץ לממלכה המאוחדת. הוא כן ישודר לפני העונה החמישית (שכן היא תצולם רק ב2010 בין כה)....
אפרופו בלו ריי, שתי העונות של Life on Mars בבלו ריי עכשיו במחיר מצויין. ממליץ בחום.
- oferlaor
- מנהל

- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
האם ספיישל חג מולד של ניצבים ישודר באמת ב16/2?עידו_F כתב:
ישודר ממש בקרוב - 16/2...
כי לפי ה-EPG ישודרו פרקים 1 ו-2 של העונה ה-2.