התחדשתי cd4000 marantz
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מכיוון שאת רוב המוסיקה אני שומע בFLAC ממחשב , לא היה לחוץ לי לקנות CDP לשמוע את מה שיש לי בדיסקים (ויש לי כ300 דיסקים) .
אמרתי לעצמי שאם אתקל במציאה בלוחות במחיר טוב אני אקנה משהו .
היום קניתי את הCDP של MARANTZ מדגם CD4000 ב100 ש"ח (!!!) במצב MINT .
הכל שמור כולל חוברת וקופסא .
עכשיו יהיה פחות משעמם למגבר cambridge 640a שעמד שם מיותם ..
אמרתי לעצמי שאם אתקל במציאה בלוחות במחיר טוב אני אקנה משהו .
היום קניתי את הCDP של MARANTZ מדגם CD4000 ב100 ש"ח (!!!) במצב MINT .
הכל שמור כולל חוברת וקופסא .
עכשיו יהיה פחות משעמם למגבר cambridge 640a שעמד שם מיותם ..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
[left]Enjoy!
how is the CA 640? How is the sound with BW? Do you connect it to the receiver? is it got bypass? sorry for all this question i just thinking on buying on from second hand
thanks[/left]
how is the CA 640? How is the sound with BW? Do you connect it to the receiver? is it got bypass? sorry for all this question i just thinking on buying on from second hand
thanks[/left]
-
sagyle
- חבר ותיק

לטעמי מגבר מצויין .
נשמע נהדר עם ה684 של b&w . הרבה יותר טוב מNAD722BEE ויותר טוב לדעתי מ ROTEL ra-05
המגבר מחובר ביציאת pre out ברסיבר עם אינטרקוננט של taralabs לאחת הכניסות במגבר הסטריאו .
בנוסף קיים מחשב (אותו לא רואים בתמונה) והוא מחובר גם ע"י אינטרקוננקט למגבר הסטריאו .
בצורה הזו אני שומע סטריאו ישירות ממגבר הסטריאו , ובק"ב המגבר סטריאו מזין את שני הקדמיים .
אם תסתכל טוב , בתמונה של המגבר יש מדבקה לבנה שמסמנת את הווליום בו כל הרמקולים מאוזנים . כשאני שומע דרך ק"ב אני שם את המגבר על הווליום הזה
נק' חשובה היא שקאמברידג לא בנו כניסת pre in במגבר , ולכן חייבים לתאם ווליום בין המגברים . כמו שאתה רואה , לא משימה קשה מדי .
נשמע נהדר עם ה684 של b&w . הרבה יותר טוב מNAD722BEE ויותר טוב לדעתי מ ROTEL ra-05
המגבר מחובר ביציאת pre out ברסיבר עם אינטרקוננט של taralabs לאחת הכניסות במגבר הסטריאו .
בנוסף קיים מחשב (אותו לא רואים בתמונה) והוא מחובר גם ע"י אינטרקוננקט למגבר הסטריאו .
בצורה הזו אני שומע סטריאו ישירות ממגבר הסטריאו , ובק"ב המגבר סטריאו מזין את שני הקדמיים .
אם תסתכל טוב , בתמונה של המגבר יש מדבקה לבנה שמסמנת את הווליום בו כל הרמקולים מאוזנים . כשאני שומע דרך ק"ב אני שם את המגבר על הווליום הזה
נק' חשובה היא שקאמברידג לא בנו כניסת pre in במגבר , ולכן חייבים לתאם ווליום בין המגברים . כמו שאתה רואה , לא משימה קשה מדי .
-
sagyle
- חבר ותיק

אינטרקוננקט הוא כבל המשמש לחיבור בין כל חלקי הסטריאו .
יש אפילו מדריך באתר איך להכין אחד
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=116
יש אפילו מדריך באתר איך להכין אחד
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=116