אני חדש בנושא ונהיה לי סלט עצבני קצת עזרה
אז ככה הרשותי מסך LCD 42 HDR רסיבר ימאה HTR 6130 סט רמקולים של JAMO 320PDD שהסט הזה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות
קודם כל סתם שאלה HDR זה 720P וFULLHD זה 1080P?
דבר שני ברצוני לנגן קבצי MKV שאלה היחידים שאני מכיר כרגע שתומכים בHD יש עוד? חשבתי לקחת disk on key והעביר את הסרטים לנגן DVD אבל הבנתי שלא כל אחד תומך וכל מיני כאלה ושבכלל נגני DVD לא תומכים אני ממש מבולגן ונהיה סלט בראש מזרימה BLU RAY כל מיני כאלה ממש לא הבנתי מה כל אחד ניסיתי לקרוא אבל לא הבנתי נוסף על כך אין לי תקציב רב ממש קטן אם אפשר הכוונה לאיזה אזור ללכת
תודה לעוזרים
דבר שני ברצוני לנגן קבצי MKV שאלה היחידים שאני מכיר כרגע שתומכים בHD יש עוד? חשבתי לקחת disk on key והעביר את הסרטים לנגן DVD אבל הבנתי שלא כל אחד תומך וכל מיני כאלה ושבכלל נגני DVD לא תומכים אני ממש מבולגן ונהיה סלט בראש מזרימה BLU RAY כל מיני כאלה ממש לא הבנתי מה כל אחד ניסיתי לקרוא אבל לא הבנתי נוסף על כך אין לי תקציב רב ממש קטן אם אפשר הכוונה לאיזה אזור ללכת
תודה לעוזרים
אין כיום שום נגן די וי די שתומך בניגון קבצי mkvbala כתב:אז ככה הרשותי מסך LCD 42 HDR רסיבר ימאה HTR 6130 סט רמקולים של JAMO 320PDD שהסט הזה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות
תודה לעוזרים...
יש לך 2 אופציות
או ללכת על סטרימר או ללכת על htpc (אופציה יקרה יותר)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ניתן להעביר כבל ארוך כפי שהצעת, אך מה יהיה לגבי שליטה? אתה תעשה Play בחדר ואז תרוץ לסלון? מה תעשה עבור Pause?
עדיף לעשות שימוש ב HTPC או מזרימדיה.
עדיף לעשות שימוש ב HTPC או מזרימדיה.