אתה רוצה משהו איכותי?
מוכרים ביד שנייה מגבר ONKYO A-9911 ורמקולים של וורפידל 9.5 . תצטרך להוסיף עוד 1100 שקל לתקציב (תלויי בכושר המיקוח שלך) אבל תיהיה לך מערכת HI FI לא רעה בכלל.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 07/02/2009 15:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מדובר מגבר פשוט לכאורה מפלסטיק עם הגברה של 15 ואט לערוץ. ההפתעה היא שלמרות שהוא בנוי כמו צעצוע הוא מפיק סאונד איכותי שלא מבייש מגברים שעולים פי 10 ממנו. החיסרון שלו מעבר לאיכות הבנייה היא הקירבה המסוכנת בין הפלוס למינוס בחוטים שעלולה לגרום לקצר ו היות והוא שוקל כמו זבוב הוא יכול בקלות ליפול ולהישבר. אתה לא תוכל להרעיד אולם חתונות איתו אבל לחדר קטן הוא בהחלט מספיק בתנאי שיש לך רמקולים נצילים. הרמקולים שהצעתי לך הם 86 אוהם אז קשה לי להגיד לך אם הם יתאימו או לא ולכן אם החלטתה לקנות את המגבר הזה אני מציע לך שתיגש איתו לחנות ותבדוק בעצמך.
אם תסתכל טוב תראה שכתבתי "לא תוכל להרעיד אולם חתונות" ולכן אין צורך להיכנס להזיות. בשביל המגבר הזה אתה צריך רמקולים בעלי נצילות של החל מ89 דציבל (הערכה גסה). כמו שכבר ציינתי, המגבר הזה שוקל כמו זבוב, תיקח אותו לחנות ותבקש מהמוכר שידגים לך רמקולים ואז תבחר מה שמתאים גם למגבר וגם לך.
חשבתי על רעיון
אני רוצה לדעת אם מה שאני חושב הוא נכון .
נגיד ואני קונה במקום מגבר כרטיס קול איכותי , אני יוכל לחבר אליו רמקולים נגיד כמו
micropod או משהו בסגנון זאת אומרת שהמחשב ישמש כמגבר והוא יוכל להחזיק רמקולים כאלה?