שומעים רק בסטיראו לא ב5.1
-
yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם
אני עובד עם VISTA 64 BIT ויש לי בעיה עם הסאונד,שאני שומע קבצי MP3 רק הרמקולים הקדימיים עובדים,הסאב והאחוריים לא. בשביל לשמוע בכולם אני צריך להפעיל קבצי שמע מיוחדים. יש פלאגין אולי למערכת ההפעלה שנותן לשמוע בכל הרמקולים? ממש להעתיק את הקידימיים לאחוריים ולסנן באסים לסאב..
תודה מראש
אני עובד עם VISTA 64 BIT ויש לי בעיה עם הסאונד,שאני שומע קבצי MP3 רק הרמקולים הקדימיים עובדים,הסאב והאחוריים לא. בשביל לשמוע בכולם אני צריך להפעיל קבצי שמע מיוחדים. יש פלאגין אולי למערכת ההפעלה שנותן לשמוע בכל הרמקולים? ממש להעתיק את הקידימיים לאחוריים ולסנן באסים לסאב..
תודה מראש
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אצה לא אמור לשמוע סטריאו ביותר משני רמקולים .
סטריאו מוקלט בשני ערוצים : ימין ושמאל . כל רסיבר שגורם להשמיע סטריאו ב6 ערוצים עושה מניפולציות לא נחוצות (וחסרות טעם) .
אתה יכול לשמוע קבצים של סרטים שהורלטו ב5.1 בכל הרמקולים . שם יהיה ערוץ למלל (סנטר) . ערוצים ימין ושמאל לעיקר הסרט ושני ערוצים ימין ושמאל אחוריים לסראונד .
סטריאו מוקלט בשני ערוצים : ימין ושמאל . כל רסיבר שגורם להשמיע סטריאו ב6 ערוצים עושה מניפולציות לא נחוצות (וחסרות טעם) .
אתה יכול לשמוע קבצים של סרטים שהורלטו ב5.1 בכל הרמקולים . שם יהיה ערוץ למלל (סנטר) . ערוצים ימין ושמאל לעיקר הסרט ושני ערוצים ימין ושמאל אחוריים לסראונד .
-
yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

בכרטיס קול הקודם שלי היה אפשרות לעשות את מה שאמרתי,sagyle כתב:אצה לא אמור לשמוע סטריאו ביותר משני רמקולים .
אתה יכול לשמוע קבצים של סרטים שהורלטו ב5.1 בכל הרמקולים . שם יהיה ערוץ למלל (סנטר) . ערוצים ימין ושמאל לעיקר הסרט ושני ערוצים ימין ושמאל אחוריים לסראונד ....
קראו לזה אם אני לא טועה cmss 3d
אני פשוט רוצה לשמוע מוזיקה גם עם הסאב והאחוריים .. אין אפשרות לעשות את זה?
אני לא רוצה שהם סתם יישבו ויעלו אבק..
-
yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

אני מוכן להתפשר על האחוריים אבל הסאב?sagyle כתב:זה לא קשור לאבק .
מוסיקה בסטריאו לא נועדה שישמעו אותה ביותר משני רמקולים .
אני לא מבין למה אתה רוצה לשמוע את אותה המוזיקה באחוריים , לא מצליח להבין סיבה הגיונית לעניין .
...
יש לי שני קידמיים קטנים ואחוריים ענקיים וסאב גם ענקי. רוב המוזיקה האחוריים עושים,הקידמיים עושים את התדרים הגבוהים והסאב עושה באסים. שאר הרמקולים לא עושים באסים ושאין לי סאב אין סאבים בכלל ולקידמיים אין יותר מדי ווליום ..
בקיצור אני רוצה להעתיק את הקידמיים לאחוריים ולסאב
קובץ FLAC ל MP
אתה יכול לנסות להוריד קבצי מוזיקה עם סיומת flac .. קובץ מוזיקה שהנגן MP יכול לנגן. הקובץ הוא באיכות הגבוהה ביותר, רוב הסיכויים שתשמע ב5.1
-
yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

יש אולי דרך להמיר?
אפילו אם אני ימיר במשחקים זה כבר לא יעבוד
כניראה שאני ייקח את הכרטיס קול הישן וישתמש ב CMSS 3D
אפילו אם אני ימיר במשחקים זה כבר לא יעבוד
כניראה שאני ייקח את הכרטיס קול הישן וישתמש ב CMSS 3D