מעבר אוטומטי בין 16:9 ל-4:3
אחד התופעות המוזרות בעיני היא שאנשים מחפשים את המסך האיכותי ביותר שיוכלו להרשות לעצמם, משלמים במיטב כספם, וצופים בתמונת 4:3 מתוחה ל-16:9 - וכשאנימביע תמיהה ואפילו זעזוע התשובה היא -מתרגלים לזה...
אז אולי אנשים לא רוצים "לצאת פריירים" ולא להשתמש בכל רוחב המסך (שילמתי על "42), אולי חוששים מתופעת הצריבה, אבל תכלס כנראה שזו עצלות לבצע כל פעם רצף לחצות מסויים בשלט.
אז לכן אני מוסיף כאחת התכונות החשובות בחיפוש שלי אחר מסך "42 לצפייה בעיקר בשידורי Yes את השאלה לגבי התכונה הבאה:
האם יש מסכים דקים בעלי תכונה של מעבר אוטומטי בין הפורמטים בהתאם לשידור?
אז אולי אנשים לא רוצים "לצאת פריירים" ולא להשתמש בכל רוחב המסך (שילמתי על "42), אולי חוששים מתופעת הצריבה, אבל תכלס כנראה שזו עצלות לבצע כל פעם רצף לחצות מסויים בשלט.
אז לכן אני מוסיף כאחת התכונות החשובות בחיפוש שלי אחר מסך "42 לצפייה בעיקר בשידורי Yes את השאלה לגבי התכונה הבאה:
האם יש מסכים דקים בעלי תכונה של מעבר אוטומטי בין הפורמטים בהתאם לשידור?
למה לא להפוך את העניין הרבה יותר פשוט ולהכניס פיצ'ר כזה בתוכנה של הממיר? אני דיי מופתע שהדבר לא קיים ב-Yes.
אצלי, ממיר ה-HOT HD מוגדר כך שימתח את התמונה ביחס 14:9 לשידורים רגילים.
כאשר מעבירים לערוץ המשדר HD או לחילופין מזמינים תוכנית ב-HD ב-VOD, התמונה אוטומטית ממלאת את כל המסך.
כדאי לציין שהמסך נמצא על מצב Just Scan, כלומר מציג את התמונה בדיוק כפי שהיא מגיעה אליו מהמקור.
אצלי, ממיר ה-HOT HD מוגדר כך שימתח את התמונה ביחס 14:9 לשידורים רגילים.
כאשר מעבירים לערוץ המשדר HD או לחילופין מזמינים תוכנית ב-HD ב-VOD, התמונה אוטומטית ממלאת את כל המסך.
כדאי לציין שהמסך נמצא על מצב Just Scan, כלומר מציג את התמונה בדיוק כפי שהיא מגיעה אליו מהמקור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל מסך בעל חיבור SCART יודע לעבור בצורה אוטומטית (זה מידע שעובר על פין 8 של ה-SCART).האם יש מסכים דקים בעלי תכונה של מעבר אוטומטי בין הפורמטים בהתאם לשידור?...
אם החיבור הוא לא SCART, אזי אין שום אפשרות שהמסך יעבור אוטומאטית.
ישנן כל מיני מצבי מתיחה חכמים שמנסים לזהות בצורה חצי אוטומאטית, אבל זה לא תמיד עובד כמו שצריך.
קרא את המאמר "למה כולם השמינו".
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
צריבה בפלזמה
תודה.
שאלה נוספת - האם בעיית הצריבה בפלזמה משמעותית בדגמים העדכניים (שימוש הטלביזיה יהיה מעל 90% שידורים דרך ממיר YES בערוצים 10, 11, 22 וערוצי הילדים השונים)? הבעיה הפיכה?
שאלה נוספת - האם בעיית הצריבה בפלזמה משמעותית בדגמים העדכניים (שימוש הטלביזיה יהיה מעל 90% שידורים דרך ממיר YES בערוצים 10, 11, 22 וערוצי הילדים השונים)? הבעיה הפיכה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: