http://www.thesixthaxis.com/2009/02/06/ ... ut-coming/
עומדים לעבור למעבד 45NM וגם עלויות הבלוריי יורדות - וכמובן - התחרות...
אז יש מצב שבאמצע השנה או משהו דומה - המחיר ירד!
יפיייי!!! כל היושבים על הגדר - היכונו!
יש סיכוי לירידת מחיר הPS3 השנה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
לא הייתי עוצר את הנשימה, מיטב הבכירים בסוני מכריזים שוב ושוב שהם לא מתכננים הורדת מחירים בקרוב ממגוון סיבות, הראשונה היא שחטיבת המשחקים של החברה בהפסדים והם לא רוצים להפסיד עוד על הקונסולה (יותר ממה שהם מפסידים כרגע) והשנייה שהם שיכנעו את עצמם שהקונסולה שלהם שווה את המחיר הנוכחי (מה שבפועל די נכון, יש בה נגן BD, כרטיס רשת אלחוטי מובנה וכו, מה שאין בקונסולה הזולה של מיקרוסופט - אבל מחיר מנצח כנראה).
אני חושב שה"ירידה" הבאה לא תהיה במחיר אלא במעבר לקונסולה "רזה" יותר כנראה לקראת סוף השנה - כמו שקרה ב PS2 (שוחררה לקראת הסוף גירסה דקה יותר וזולה יותר).
כמו בכל דבר, תמיד אפשר לשבת ולחכות לירידת מחיר - או לרכוש את המוצר ולהינות ממנו. אם הייתי מחכה כמו כל השאר שלא רכשו עד היום הייתי מפסיד שנה שלמה של תענוג צרוף.
אני חושב שה"ירידה" הבאה לא תהיה במחיר אלא במעבר לקונסולה "רזה" יותר כנראה לקראת סוף השנה - כמו שקרה ב PS2 (שוחררה לקראת הסוף גירסה דקה יותר וזולה יותר).
כמו בכל דבר, תמיד אפשר לשבת ולחכות לירידת מחיר - או לרכוש את המוצר ולהינות ממנו. אם הייתי מחכה כמו כל השאר שלא רכשו עד היום הייתי מפסיד שנה שלמה של תענוג צרוף.