אנשים יקרים.
הצטרפתי לפורום כדי לקבל תשובה לשאלה חשובה. איזה LCD לקנות ?
רקע על עצמי - אני קונה HIGH END מהסיבה הפשוטה: אני אוהב לדעת שמה שיש לי בבית מסמל את הטוב ביותר שיש בשוק, וגם בד"כ אני בוחר לפי מפרט ואז יוצא שזה HIGH END.
אחרי המון זמן של דיסקוסים עם הגברת, הגענו למסקנה שאנחנו ניפרד מהCRT בבית ונגיד שלום לדור החדש.
אחרי בדיקות הגענו גם למסקנה שפחות מFULL HD לא שווה כבר.
מרחק צפייה - 2.5 עד 3 מטרים, מה שאומר 37-40 לכל היותר, ניסיתי 42 אבל היא שללה ואמרה שזה מעיק לה בעיניים.
קראתי המון ביקורות על כל מיני מסכים, ראיתי כמה סוגים. השאלה היא האם ללכת מעבר לתקציב לכיוון של פיוניר 37 LCD או סוני 40 LCD. הדגמים הם KRL 37 (נראה לי) וW4500, שתיהן 100 הרץ, אחת עם ניגודיות טובה יותר. טוב - אתם כבר יודעים.
אפשרות נוספת היא ללכת על סמסונג 37 FULL A550, אין לה 100 הרץ אבל איכות תמונה סבירה והרבה יותר זולה.
אני צופה בעיקר בשידורי SD ומשחק בסוני 3 (כן - CRT נחנק כבר...)
אחרי החפירה הארוכה - האם יש למישהו המלצות ? כיוון כלשהו ?
תודה
התלבטות ארוכה ומעיקה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כעיקרון - רציתי עד 5500, אבל התגובות על פיוניר וסוני כל כך טובות, ששווה לשבור את הראש על עוד 3500 כדי להגיע לשם, אני לא קונה מסך כל שנה. יש לי אפשרות להשיג מחיר של 9500 מסוני או משהו כמו 8000 מפיוניר, קשרים אישיים...
אני יודע שFULL HD יהיה קשה עד לא אפשרי לראות שם, אבל אתה מכיר את ההרגשה של התמאות...
) מה גם שהביצועים שלהן ביחס לשידורי SD הם מעולים (שוב - קריאת ביקורות).
יש לך משהו אחר להציע ?
נ.ב
אני לא יכול לפרט איפה - אבל אני עוסק בווידאו ויש לי גישה. אני מעדיף לדבר עם אנשים מהתחום הביתי ולא העיסקי.
אני יודע שFULL HD יהיה קשה עד לא אפשרי לראות שם, אבל אתה מכיר את ההרגשה של התמאות...
יש לך משהו אחר להציע ?
נ.ב
אני לא יכול לפרט איפה - אבל אני עוסק בווידאו ויש לי גישה. אני מעדיף לדבר עם אנשים מהתחום הביתי ולא העיסקי.
Vocare Ad Regnum