עזרה - צריך לדעת מה המקרן הטוב יותר..
שלום, לי יש בבית מקרן של טושיבה TDPS8. הוא נמצא אצלי כבר שנתיים.
אבא שלי קיבל במקרן Epson EB-S6 לפני כמה ימים ורציתי לדעת מה יותר טוב לשים אצלי בבית.
מה יתן לי איכות תמונה יותר טובה, האם הם שניהם תומכים באותה רזולציה של HD (אני יודע שהטושיבה תומך ב1080i אבל אין לי מושג במה תומך האפסון) ובכלל איזה מהם עדיף בבית ואיזה מהם עדיף לשים במשרד של אבא שלי (וזאת תהיה המטרה של המקרן השני).
תודה מראש על כל העזרה.
חן.
אבא שלי קיבל במקרן Epson EB-S6 לפני כמה ימים ורציתי לדעת מה יותר טוב לשים אצלי בבית.
מה יתן לי איכות תמונה יותר טובה, האם הם שניהם תומכים באותה רזולציה של HD (אני יודע שהטושיבה תומך ב1080i אבל אין לי מושג במה תומך האפסון) ובכלל איזה מהם עדיף בבית ואיזה מהם עדיף לשים במשרד של אבא שלי (וזאת תהיה המטרה של המקרן השני).
תודה מראש על כל העזרה.
חן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלום חן,
שניהם מקרני פרזנטציות מיושנים מאוד עם רזולוציה של 800X600, כלומר, הם לא יכולים להציג תוכן HD.
גם אם מסוגלים לקבל אות ברזולוציה גבוהה יותר, הם לא יוכלו להציג יותר מ-800X450 (ביחס 16:9) ומכיון שבהרבה סרטי HD היחס אף גבוה יותר אתה תראה ברזולוציה של 800X340.
בקיצור, לא ממש משנה איזה מקרן תיקח, שניהם לא ממש מתאימים אז תבחר לפי אפשרויות ההתקנה (זום, מרחק וגודל תמונה).
שניהם מקרני פרזנטציות מיושנים מאוד עם רזולוציה של 800X600, כלומר, הם לא יכולים להציג תוכן HD.
גם אם מסוגלים לקבל אות ברזולוציה גבוהה יותר, הם לא יוכלו להציג יותר מ-800X450 (ביחס 16:9) ומכיון שבהרבה סרטי HD היחס אף גבוה יותר אתה תראה ברזולוציה של 800X340.
בקיצור, לא ממש משנה איזה מקרן תיקח, שניהם לא ממש מתאימים אז תבחר לפי אפשרויות ההתקנה (זום, מרחק וגודל תמונה).
הם יכולים בHDREADY הרי בשביל זה יש להם יצאת קומפונט. ותאמת דיברתי על זה בגלל הפלייסטיישן ולא סרטים או משהו אחר. הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה יותר מתאים מבחינה ביתית ומה יותר מבחינה משרדית - בעצם, מה יותר טוב לצפייה בטלויזיה וסרטים ומה יותר טוב למצגות - זאת השאלה העיקירית שלי אם אתה או מישהו יוכל לענות עליה, אני אשמח.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - אם זה מה יש - תפעיל את שניהם ותראה - מפה - לא נוכל לעזור לך במקרני פרזנטציות

הרשו לי להבהיר מספר נקודות:MartinHSabag כתב:שוב, אלו לא מקרני HD בכלל.
אלו שני מקרני פרזנטציות ישנים מאוד.
אין הבדל בינהם לשימוש ביתי, שניהם דיי רעים בסטנדרטים של היום....
דגם EB-S6 של אפסון הינו דגם חדש והוא המחליף של הדגם הקודם EMP-S5
נכון שדגם זה בעל רזולוציה של 800X600 בלבד, אך זהו דגם הכניסה של אפסון בקטגורית המקרנים העסקיים והוא משמש בעיקר לפרזנטציות ולשימושיים הדורשים ניידות.
ה EB-S6 בעל מספר תכונות חדישות ביותר שאחת מהן הנה טכנולוגיית plug & project המאפשרת חיבור המקרן באמצעות כבל USB ללא צורך בכבל VGA !
שורה תחתונה אין זה מקרן שמתאים לקולנוע ביתי כפי שחברי המלומדים הזכירו זאת קודם, אך כבודו של דגם זה במקומו מונח (בהתאם לצרכים)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: