אני יודע שהנושא הזה שחוק, וראיתי גם את המאמרים וההודעות הקודמות בפורום בנושא הזה, אבל בתור מי שעומד לפני החלטת רכישה, ובסכומים לא מבוטלים, הספקות תמיד קיימים
אני ער לחסרונות וליתרונות של המסכים, ולגבי הפלזמה, הנקודה שהכי מטרידה אותי היא הצריבה ואורך החיים. לגבי הצריבה, מכיוון שמרבית הזמן אנו צופים בטלוויזיה, ובמספר מצומצם של ערוצים (צודק מי שאמר שאין הרבה מה לראות...), אני מאד חושש שאותות התחנה ייצרבו על מסך הפלזמה. האם מישהו יכול להעיד מניסיון עד כמה התופעה הזו ממשית, והאם יש לכך פתרונות? האם יש אורך זמן מירבי כלשהו שמעבר אליו לא מומלץ לראות את אותה תחנה (והיום לכל הערוצים יש סמל תחנה).
הייתי בחנויות ואין מה לעשות, בפלזמה רואים הרבה יותר טוב וחד מ-LCD. מדוע כולם טוענים שה-LCD טובה יותר או שפלזמה זו טכנולוגיה "מתה"? ראיתי דעות שבעוד חצי שנה LCD "יעקוף" את הפלזמה - האם כדאי לחכות עד אז?
באופן ספציפי ראיתי את הטושיבה דגם 56 (פלזמה 42"). האם מישהו מכיר מידע אובייקטיבי על הדגם הזה? האם יש לו חיבור DVI? יש לי DVD ורסיבר של הרמן קרדון. האם למישהו יש מידע לגבי סוג טלוויזיה או דגם מסוים שעובד הכי טוב איתם? מה לגבי טלוויזויות של סמסונג או LG? האם הן שוות משהו? הן קצת מפחידות אותי.
אני יודע שיש הרבה שאלות, אבל אני בטוח שתבינו את ההתלבטויות והבלבול בנושא הזה
אשמח לכל מידע, טיפ או עזרה מ"תותחי" הפורום והאתר בכלל
תודה.
חגי.