פלזמה 42 פיילוט במחיר מצחיק, האם כדאי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yanivu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני יודע שכבר שאלו את זה אבל הייתי רוצה חוות דעת עדכנית יותר בנושא...
יש מבצע בשופרסל, פלזמה PILON 42 PIL421PCH ב 3000 שח.
מה אומרים המומחים?
תודה!

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

תתחדש.כל פלזמה עממית ,מדבקה, תציג תכנים ותמונה הרבה יותר טוב מכל LCDמותג על
כשתבוא הבייתה ותחבר את הממיר הדיגיטאלי תבין על מה מדובר.יכול להיות שתהיה הוזלה נוספת ביום הבחירות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

גם אמא שלי פעם קנתה סט של פיילות במבצע.

מעולה לחמין!

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

העיקר שהחמין מתבשל טוב.
לא מובן לי ההומור כל כך.
לצרכיי צפיה בטלויזיה מעולה.למשחקיי וידיאו לא הייתי מעז לקחת פלזמה בגלל סכנת הצריבה עם תמונה קבועה.

yanivu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

זורו44 כתב:תתחדש.כל פלזמה עממית ,מדבקה, תציג תכנים ותמונה הרבה יותר טוב מכל LCDמותג על
כשתבוא הבייתה ותחבר את הממיר הדיגיטאלי תבין על מה מדובר.יכול להיות שתהיה הוזלה נוספת ביום הבחירות.
...
אתה צודק, גם בעניין יום הבחירות (כנ"ל חברות הסלולר) וגם בעניין איכות התמונה. גם ככה אין פה ממיר FHD או XBOX וכו'. מקסימום DVD.

תכננו לקנות פלזמה 50 של פנסוניק למרות שגם 42 זה מספיק לסלון... אני יודע שזו צניחה חופשית באיכות\מותג וכו' אבל במחיר הזה באמת אין מה להצער על האיכות שמקבלים לשידורים רגילים. מקסימום נקנה אחת נוספת בהפרש שנחסוך, במחירים צונחים מחודש לחודש.

מבחינת נתונים עושה רושם שמדובר בדור חדש יחסית, נכון? לא מדובר במלאי ששכב בסין\יפן\קוריאה כמה שנים?

http://www.newpan.co.il/index.asp?cate ... =PIL421PCH

אגב, המבצע משני עד רביעי בגלל הבחירות :lol:

תודה לעוזרים!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

הייתי מתאמץ עוד קצת וקונה פלזמה של סמסונג A 410 לדוגמא,שהבנתי שאפשר להשיג ברשת בקצת יותר מ 4K.או אפילו אם אחריות של יבואן מקביל.אל תשכח שאתה קונה מסך לסלון,ולא למשרד או לחנות או משהו כזה.בסופר תקנה מצרכים.

yanivu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הסמסונג עולה 4500 (מיבואן רשמי) זה עוד 50% יחסית ל PILOT.

כל העניין פה זה לנצל את המחיר המיוחד של שופרסל... השאלה מה מקבלים. יום ראשון בבוקר אברר באיזה סניף יש להם את הטלוויזיה בתצוגה ואז נחליט.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

זורו 44 מה ניסגר?

שליחה #8 

על סמך מה אתה מביא נתונים כאלה לאנשים פה...?

זה ממש לא נכון!! לא כל פלזמה טובה מכל lcd מה אתה מדבר?
פלזמה של פילוט זו הרמה הנחותה ביותר של מסך יותר גרועה מהמסכי lcd של פילוט, הם משתמשים פפנלי פלזמה מאוד ישנים כאלה עם זמני תגובה של 9 מ''ש בהירות נמוכה במיוחד ומתיחות תמונה נוראיות..

אסור להמליץ באופן אוטמטי על פלזמה...מסך מאוד נחות.
הייתי ממליץ לך ללכת על lcd זול אפילו grunding או haier אם פלזמה אז a410 לא פחות מזה.

הפלזמות של פעם היו בהרבה נחותות מהlcd הכי בסיסים של היום ככה שזה לא משתלם המסך הזה, פשוט לא.
משופרסל קונים ירקות לא מסכי טלביזיה.
ואם כבר אז מגה בול, או רמי לוי..שמה אותו אוכל רק יותר זול.

shldenon
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 299
קיבל תודות: 1 פעם

Re: זורו 44 מה ניסגר?

שליחה #9 

israeli1948 כתב:על סמך מה אתה מביא נתונים כאלה לאנשים פה...?

זה ממש לא נכון!! לא כל פלזמה טובה מכל lcd מה אתה מדבר?
פלזמה של פילוט זו הרמה הנחותה ביותר של מסך יותר גרועה מהמסכי lcd של פילוט, הם משתמשים פפנלי פלזמה מאוד ישנים כאלה עם זמני תגובה של 9 מ''ש בהירות נמוכה במיוחד ומתיחות תמונה נוראיות..

אסור להמליץ באופן אוטמטי על פלזמה...מסך מאוד נחות.
הייתי ממליץ לך ללכת על lcd זול אפילו grunding או haier אם פלזמה אז a410 לא פחות מזה.

הפלזמות של פעם היו בהרבה נחותות מהlcd הכי בסיסים של היום ככה שזה לא משתלם המסך הזה, פשוט לא.
משופרסל קונים ירקות לא מסכי טלביזיה.
ואם כבר אז מגה בול, או רמי לוי..שמה אותו אוכל רק יותר זול.
...
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שלום,ישראל1948 ,אני מסכים רק עם חלק מהדברים

שליחה #10 

אם השרשור הזה היה לפני 3 שנים,המסכים היו באמת ברמה זוועתית של פילוט.היום יש שינוי לטובה לדעתי.
נראה לך שניופאן ייבאו מסכים סוג ***,ויטרחו לתת להם חסות.אחרת אנשים לא היו קונים.
מבחר כניסות הA/V והתמונה המעולה מהדור החדש מאפילה בשידוריי SD בלבד.מסכיי LCD שהזכרת נותנים תמונה גרועה ביותר,וכן אפשרות חיבור מצומצמת ביותר של A.V.1 וקומפוננט אחד.לא נראה שייש לךנסיון עם הדגמים החדשים של פיילוט,ויש לך כנראה משקעיי עבר
מוצדקים ,אך רק אם תנסה תבין.
כל האמור לעיל התייחסתי לשידוריי SD בלבד.לפרמטרים אחרים יש לי השגות אחרות.
מי שעומד מאחוריי המדבקה זה קונצרן סיני ענק:פילוט זה המדבקה.לחברה מחזור 2 ביליון דולר:

http://www.changhong.com/changhong_en/a ... ong_en.htm

אני אישית הייתי הולך על "קורו",אך המחיר לא מצחיק בכלל כמו שפותח השרשור שאל.כל עוסק בתחום לא היה מתנגד להתחלף בכמות המכירות של הפילוט,והיקרות שמוכרת שופרסל.
יקרות=ירקות ,בזה אני מסכים עם החברים,קנו איפה שזול יותר. :lol:

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

כיוון שהדעה בנושא חלוקה

שליחה #11 

ואני עדיין בדעתי שרוב מסכי הlcd בשוק לוקחים את הפלזמה הנ''ל...

כל מה שנותר הוא שפותח השרשור ישווה בין השתים.
פרמטרים לבדיקה-תמונה מהירה, תמונה חשוכה, סרטים, ערוץ 10, ערוץ 2.

לחפש אחר עיוותי תמונה, מריחות, ותמונה חשוכה.

אנא עדכן אותנו בהחלטתך.

yanivu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

מבטיח לעדכן במידה ותהיה טלוויזיה בתצוגה בסניפים שקרובים לביתי :-)

שאלה קטנה, יש למסכי הפלזמה הללו טיונר (חיבור ישיר מהקיר, עם החיבור הישן) או שחייבים ממיר עם חיבורי בננות, S VIDEO וכו'?

אגב, מעניין שאף אחד לא ממש דיבר על אמינות המוצרים... איכות התמונה זה לא הכל.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

יש כמובן טיונר.אמינות ואיכות אפשר לשייך לניופאן שעומדת מאחוריי המוצר.בכל סניף של "קוסמוס"לשעבר כיום זה נקרא "שופרסלביג" אפשר לראות אותה מחוברת בחבור RF פשוט
לYES ,או DVD.

ds
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #14 

כל התגובות השליליות לגבי הטלוויזיה הזו הם שטויות במיץ עגבניות משום שאף אחד לא ראה אותה בפעולה. יש לי את הפלזמה הקודמת של HD ready שלהם ואיכות התמונה ב SD נהדרת ושעולה באיכותה על רוב ה LCDים ולא מעט פלזמות אחרות, אם הייתי צריך לקנות עתה לא הייתי מהסס. וכל התגובות באות מזלזול בחברות שלא נמכרות בחניות כמו ארמגדון ואחרות שעולות הרבה יותר וכמובן באנשים שאינם מוכנים להוציא סכומים גדולים על מוצרים כאלה ויכולים לקבל תמורה נאותה בהרבה פחות כסף.
למען הגילוי הנאות אין לי שום קשר לשופרסל.

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

למה אתה קובע שאף אחד פה לא ראה אותה בעבודה?

שליחה #15 

רבים מאיתנו הינם אנשי מקצוע לשעבר, ראיתי אותה עובדת, ואני מכיר את הגאוות היחידה שמתווספת לקנייה שלך מסך....
אבל הקביעה שלך פשוט לא נכונה ברמות '' רואים בה טוב יותר ממסכי lcd ומלא מעט פלזמות''.

בחיים מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל יש סיבה שהמסכים של פילוט זולים כל כך.
...בסופו של דבר מדובר בפנאלים מאוד ישנים שכבר לא בשימוש ע''י שום חברה יצרנית וזהות לטכנולגיה של עד 4 שנים אחורה, הנתונים הטכנים בפלזמה הזאת נמוכים משמועתית מרוב מסכי הlcd שקיימים בשוק, גם הזולים ביותר שבניהם...

בבית פשוט אין לך למה להשוות, אמרתי לבחור שיבדוק בעצמו עם התמונה מספקת אותו..אם היא לא מציגה מריחות, עיוותי תמונה,ותמונה חשוכה..כמו כל הדגמים הקודמים שלהם, ואני באמת נותן לאנשים פה להנות מהספק כי לא יצא לי ליראות את ה''דגם החדש'', אבל כל הדגמים הקודמים היו רמה פחות מכל המסכים בשוק כולל הlcd...

אל תחשבו שאני פוסל על הסף מסך כזה טלביזיה בסופו של דבר זה טלביזיה , אבל אם תשאלו אותי שווה להשקיע יותר ולקבל lcd/plasma אם יכולת בינוניות או פשוט לקנות crt טובה מיד2.

yanivu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

שלום לכם...

הייתי היום בסניף שופרסל וראיתי את כל הטלוויזיות המדוברות. כולן היו מחוברות דרך ממיר אחד עם המון מפצלים לחיבור פשוט RF. זאת אומרת האיכות שהייתה שם היא הכי הכי גרוע שאפשר לקבל.

נתחיל בזולה ביותר, PILOT PLASMA 42 HD READY 3000 שח. האמת שהיה יחסית הרבה "רעש" בתמונה.. בוא לא נשכח שמדובר בחיבור גרוע.
אחרי זה PILOT 42 LCD 3700 שח בערך ראו יחסית יותר טוב.
והיה גם MARANTZ 42 LCD FHD וראו לדעתי ממש טוב, 4000 שח.

אם אחרי התבוננות ובחינה מעמיקה יותר הייתי מגיע לאותן מסקנות הייתי הולך על האחרונה.
זו דעתי
תודה לעוזרים.

007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 536

שליחה #17 

זורו44 כתב:העיקר שהחמין מתבשל טוב.
לא מובן לי ההומור כל כך.
לצרכיי צפיה בטלויזיה מעולה.למשחקיי וידיאו לא הייתי מעז לקחת פלזמה בגלל סכנת הצריבה עם תמונה קבועה.
...
כן גם אני התלבטתי בין מסך של פיילוט לבין פיוניר 428 XD ההתלבטות היתה מאוד מאוד קשה. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

לא הוגן להשוות ליגת העל לליגה הלאומית.הפרש של יותר מ7 אלפיות.תפסת את הפס יצור האחרון,קורו האחרונה" :lol: בערבית אומרים "קורבה מטי"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”