סאונד בפופקורן A110
אני מחובר בכבל hdmi מהפופקורן לטלויזיה, ואיכות השמיעה נמוכה .
לעומת זאת כשאני שומע דרך ה- ps3 שומעים באיכות מצויינת.
חיבור hdmi לא אמור להעביר סאונד באיכות מעולה? אז למה הפופקורן לא מעביר אות
איכותי דיגיטלי, dts , וכו' ?
תודה
לעומת זאת כשאני שומע דרך ה- ps3 שומעים באיכות מצויינת.
חיבור hdmi לא אמור להעביר סאונד באיכות מעולה? אז למה הפופקורן לא מעביר אות
איכותי דיגיטלי, dts , וכו' ?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
ה A-110 יודע לבצע פענוח של DD & DTS וגם Passthrough.
על מנת לשמוע טוב יותר (ובצדק), יש להשתמש ברמקולים מעט טובים יותר מאלו המותקנים במסך.
רצוי לשקול רכישת רסיבר ורמקולים מתאימים.
על מנת לשמוע טוב יותר (ובצדק), יש להשתמש ברמקולים מעט טובים יותר מאלו המותקנים במסך.
רצוי לשקול רכישת רסיבר ורמקולים מתאימים.
תודה.
הרמקולים שיש בטלוויזיה טובים מאוד. למה הפופקורן לא מנצל את זה, זה משהו אחר.
למה אני צריך להשקיע כסף נוסף ברסיבר כדי לשמוע נורמלי?!
אם יש לפופקורן מפענחים של DTS ו- DD אז למה הם לא פועלים??
כרגע אני שומע במצב "אנלוגי" והאיכות גרועה!
אם כל מה שהמזרים מדיה נותן זה איכות טובה של HD (שגם זה בספק, ראיתי איכות טובה יותר ועוד אחרי קידוד ב- pms), אז לא משתלם לרכוש אותו.
הרמקולים שיש בטלוויזיה טובים מאוד. למה הפופקורן לא מנצל את זה, זה משהו אחר.
למה אני צריך להשקיע כסף נוסף ברסיבר כדי לשמוע נורמלי?!
אם יש לפופקורן מפענחים של DTS ו- DD אז למה הם לא פועלים??
כרגע אני שומע במצב "אנלוגי" והאיכות גרועה!
אם כל מה שהמזרים מדיה נותן זה איכות טובה של HD (שגם זה בספק, ראיתי איכות טובה יותר ועוד אחרי קידוד ב- pms), אז לא משתלם לרכוש אותו.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אולי זה נובע מכך שמזרימדיה מוציא אודיו במספר ערוצים, אך טלויזיה לא מסוגלת להשמיע באותה צורה כמו שהסאונד אמור להשמע. חוץ מזה אני ממש לא מאמין שמפנחים במזרימדיה עובדים טוב כמו אלה שבמרסיבר איכותי. אצלי בטלויזיה שומעים בסדר גם עם רמקולים של טלויזיה, אבל אין מה להשוות לצליל שמתקבל דרך הרסיבר. גם אני הייתי ממליץ להשקיע ברסיבר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

roee7777,
כמו שרשמתי מוקדם יותר, ה A-110 יודע לבצע פענוח של DD & DTS וגם Passthrough.
ההשוואה שביצעת מול ה PS3 איננה נכונה. בדוק שוב על ידי שימוש באותו תוכן.
אם אתה עדיין לא מרוצה, פנה ללוחות, אני מאמין שתוכל למכור את המזרימדיה במהירות.
כמו שרשמתי מוקדם יותר, ה A-110 יודע לבצע פענוח של DD & DTS וגם Passthrough.
ההשוואה שביצעת מול ה PS3 איננה נכונה. בדוק שוב על ידי שימוש באותו תוכן.
אם אתה עדיין לא מרוצה, פנה ללוחות, אני מאמין שתוכל למכור את המזרימדיה במהירות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל עוד לא נעשה שימוש ברסיבר עם רמקולים חיצוניים, הסאונד יגיע מהרמקולים המובנים במסך. אם איכותם מספקת בחיי היום-יום, היא גם תספק עבור כל מקור אחר (נגן DVD, ממיר דיגיטלי, PS3 ועוד). אין פה שום בעיה של המקור, אלא הבנה כי הרמקולים הבנויים במסך לא כל כך טובים כמו רסיבר עם רמקולים חיצוניים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בתהליך ה Downmix אנחנו יורדים מפורמט רב ערוצי לדו-ערוצי. אני מבין כי אתה מנסה ללכת לכיוון של המרה לא תקינה בצד המזרימדיה אשר גורמת לתוצאות שליליות. אם מזה אתה חושש, ערוך בדיקה, קח פסקול רב ערוצי כלשהו, פעם אחת תן למזרימדיה לבצע את ה Downmix ופעם נוספת לרסיבר עצמו - אני אופתע אם תוכל לשמוע את ההבדלים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא פותח השרשור 
אני שואל כי גם אני מתכנן על ה A110, בדיוק בגלל התכונה הזו, ותהיתי כמה זה מורגש.
אני לא חושש כי הפעולה תבוצע פחות טוב ממה שיבצעה הרסיבר - אני שואל לגבי עצם הפעולה.
ברור לי כי ההנאה מסאונד בסטריאו פחותה, השאלה היא האם עדיין ניתן להרגיש כיווניות (האם ה downmix מתוכנן כך שעדיין ערוצי שמאל ימין מאופיינים כמו שצריך), והאם בכלל כדאי להוריד תכנים עם סאונד 5.1 ללא רסיבר ומערכת...
אני שואל כי גם אני מתכנן על ה A110, בדיוק בגלל התכונה הזו, ותהיתי כמה זה מורגש.
אני לא חושש כי הפעולה תבוצע פחות טוב ממה שיבצעה הרסיבר - אני שואל לגבי עצם הפעולה.
ברור לי כי ההנאה מסאונד בסטריאו פחותה, השאלה היא האם עדיין ניתן להרגיש כיווניות (האם ה downmix מתוכנן כך שעדיין ערוצי שמאל ימין מאופיינים כמו שצריך), והאם בכלל כדאי להוריד תכנים עם סאונד 5.1 ללא רסיבר ומערכת...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שנפגעת תחושת הכיווניות אשר קיימת בפסי קול רבי-ערוצים כאשר אנחנו משתמשים רק ב 2 ערוצים.
לגבי הבחירה אם להשתמש בתכני 5.1 או סטריאו עבור סרטים, אני לא חושב שהדבר ממש נתון לשיקולך, כל התכנים כיום מגיעים עם פסקול רב-ערוצי. יש אנשים שממש לא משנה להם אם האודיו נשמע ממערכת ייעודית או מהרמקולים של המסך, בדוק לאיזה מחנה אתה שייך ותוכל להתקדם הלאה.
לגבי הבחירה אם להשתמש בתכני 5.1 או סטריאו עבור סרטים, אני לא חושב שהדבר ממש נתון לשיקולך, כל התכנים כיום מגיעים עם פסקול רב-ערוצי. יש אנשים שממש לא משנה להם אם האודיו נשמע ממערכת ייעודית או מהרמקולים של המסך, בדוק לאיזה מחנה אתה שייך ותוכל להתקדם הלאה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי - אין כל טעם למה?dima_vy כתב:אין כל טעם - זו גם דעתי, אבל רוב התוכן HD מגיע עם פס קול רב-ערוצי...
המצב שלי היום הוא כזה - יש לי טלוויזיה מדגם LA32A550 (חברה שלי זכתה בכנס של סמליין, ארמגדון ויומהולדת 4 לאתר).
אני סטודנט בדירה שכורה, לא מתכוון לעשות yes \ hot, וכן מוריד תכנים (רואה כרגע על מסך 19 אינץ' במחשב השולחני, divX \ 720p).
אם אני רוצה מקור נורמלי לנצל את הטלויזיה (שמחוברת למגבר של מערכת סטריאו סוני ישנה יחסית בחלקים, עם הרמקולים המקוריים - סבירים מאוד לטעמי) - ה A110 ייתן לי את התמורה המושלמת (ואולי בעתיד - בדירה המתאימה, יהיה גם רסיבר ורמקולים רציניים יותר).