שאלה לגבי העתקת קבצים
שלום רב
יש לי ioBox והסנריו הוא כזה:
אני מחבר HD חיצוני בחיבור USB ואז יכול לסמן קבצים ב-HD ולהעתיק אותם לספריות בסטרימר.
ניסיתי הפוך: לסמן ספריות בסטרימר ולהעתיק ל-HD אך כאשר אני מסמן את הקבצים וניגש ל-HD החיצוני לא מופיעה לי אפשרות ההעתקה.
אשמח לעזרה
אורן
יש לי ioBox והסנריו הוא כזה:
אני מחבר HD חיצוני בחיבור USB ואז יכול לסמן קבצים ב-HD ולהעתיק אותם לספריות בסטרימר.
ניסיתי הפוך: לסמן ספריות בסטרימר ולהעתיק ל-HD אך כאשר אני מסמן את הקבצים וניגש ל-HD החיצוני לא מופיעה לי אפשרות ההעתקה.
אשמח לעזרה
אורן
טעות שלי השאלה הייתה צריכה להיות איך מפורמט הדיסק החיצוני?
אני מניח שב- NTFS ולסטרימר אין אפשרות לכתוב על מערכת קבצים זו.
אני מניח שב- NTFS ולסטרימר אין אפשרות לכתוב על מערכת קבצים זו.
אם תפרמט ל- EXT3 אז כן.
שים לב שאם אתה מפרמט ל- EXT3 אתה צריך להתקין דרייבר במחשב על מנת שהוא יזהה את הכונן החיצוני.
שים לב שאם אתה מפרמט ל- EXT3 אתה צריך להתקין דרייבר במחשב על מנת שהוא יזהה את הכונן החיצוני.
הסטרימר לא מזהה את הכונן? מוזר.
אתה בטוח שפרמטת ל- EXT3?
האם המחשב מזהה את הכונן?
אתה בטוח שפרמטת ל- EXT3?
האם המחשב מזהה את הכונן?
כן
בדקתי עם המחשב והוא אכן מזהה. פירמטתי גם ל EXT2 אך גם זה לא עזר, הסטרימר לא זיהה כונן USB כלל
NTFS - עובד אך לא ניתן להעתיק אליו. הסטרימר מבוסס לינוקס אך מכיון שאין לי טרמינל לסטרימר לא ניתן להתקין דרייבירים NTFS ללינוקס
אפשר לפרמט FAT32 אך יש לי סרטים גדולים מ 4Gb כך שלא ניתן יהיה להעתיק אותם. הפיתרון המפגר: להעביר מהסטרימר למחשב ומשם לכונן נייד...
NTFS - עובד אך לא ניתן להעתיק אליו. הסטרימר מבוסס לינוקס אך מכיון שאין לי טרמינל לסטרימר לא ניתן להתקין דרייבירים NTFS ללינוקס
אפשר לפרמט FAT32 אך יש לי סרטים גדולים מ 4Gb כך שלא ניתן יהיה להעתיק אותם. הפיתרון המפגר: להעביר מהסטרימר למחשב ומשם לכונן נייד...