שלום לכולם,
חפשתי בפורום ולא מצאתי השוואה בין שני הדגמים האלה.
אני מקווה שאני לא מבלבל לאנשים יותר מדי את הראש אבל אני רוצה לשדרג את הטלויזיה בסלון.
מסגרת תקציב - עד 6k.
תכנים - בערך 50% כבלים (הוט) ו 50% תכנים שאני מוריד (סוף סוף יהיה שווה להוריד MKV).
אגב, אני מבין שהנושא חם בפורום, אני לא רואה כדור רגל בכלל (למרות שלא הייתי רוצה לוותר מדי פעם על היורוליג של מכבי בכדורסל)
אחרי ששוטטתי קצת באתר הבנתי שאני צריך פלסמה, אך מאחר שאין פלסמה מתאימה במסגרת התקציב שלי, התפקסתי לשני הדגמים בכותרת.
האם מישהו יכול לתת לי המלצה או שיקול לבחירה ב LG או בטושיבה?
אגב, שני הדגמים הם full HD, האם בשיטת השידור הקיימת בארץ (בכל זאת 50% מהזמן אני בכבלים) איכות הצפייה לא תפגע? האם יש דגם HD ready ששווה את המחיר?
תודה מראש,
אז מה אתם אומרים, SCARLET 42LG60FR או 42XV500 REGZA
הי עמית,
אפשר קצת פירוט,
למה אתה נחוש בדעתך על הפלזמה?
היא באמת שווה לי יותר 1000 שקלים (בגדול) מה LCD?
אגב, מצטער על הבורות, אבל יש שמועה שלפזמות חיים מוגבלים.
הטלויזיה אצלי עובדת שעות נוספות - האם יש עוד משהו מאחורי הטענה הזו או שעם הטכנולוגיה הבעיה אינה משמעותית?
ושוב, תודה.
אפשר קצת פירוט,
למה אתה נחוש בדעתך על הפלזמה?
היא באמת שווה לי יותר 1000 שקלים (בגדול) מה LCD?
אגב, מצטער על הבורות, אבל יש שמועה שלפזמות חיים מוגבלים.
הטלויזיה אצלי עובדת שעות נוספות - האם יש עוד משהו מאחורי הטענה הזו או שעם הטכנולוגיה הבעיה אינה משמעותית?
ושוב, תודה.
שמועות לרוב לא נכונות - גם במקרה הזה, לפלזמות יש אותן האורח חיים בדיוק כמו ל-LCD. לצרכים שלך אתה צריך פלאזמה במיליארד אחוז, מ-LCD אתה לא תהנה ואתה תראה על פנים, ואם אתה לא יוכל להרשות לעצמך את פיוניר אז לך על PV80 של פנסוניק או A450 של סמסונג ולא תצטער על כך.