בעיית סינק בסאונד
אהלן
יש לי מגבר יחסית ישן (6 שנים) שמפעיל 5 רמקולים, שמחובר בכבל אופטי לDVD והיה מחובר ב RCA לטלוויזיה.
עתה קניתי מסך פיליפס (7403, 42 אינץ') וחיבור התמונה מהDVD הוא עתה קומפוננט כאשר האופטי כמובן לא הושפע.
גם עם המסך הישן (CRT) וגם עם הLCD החדש (בן יומיים) הייתי נתקל בתופעה שאותי הייתה מטריפה ולא הצלחתי להתגבר עליה - היעדר סינכרון בין השפתיים לסאונד. אשמח לתת עוד פרטים אך איני יודע מה רלוונטי לבעיה...
יש לי מגבר יחסית ישן (6 שנים) שמפעיל 5 רמקולים, שמחובר בכבל אופטי לDVD והיה מחובר ב RCA לטלוויזיה.
עתה קניתי מסך פיליפס (7403, 42 אינץ') וחיבור התמונה מהDVD הוא עתה קומפוננט כאשר האופטי כמובן לא הושפע.
גם עם המסך הישן (CRT) וגם עם הLCD החדש (בן יומיים) הייתי נתקל בתופעה שאותי הייתה מטריפה ולא הצלחתי להתגבר עליה - היעדר סינכרון בין השפתיים לסאונד. אשמח לתת עוד פרטים אך איני יודע מה רלוונטי לבעיה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מכיוון שהבעיה מתקיימת עם מספר סרטים קנויים, הדבר מוריד את הסיכוי כי הבעיה בכותרים עצמם. אם זה התרחש גם עם מסך ה CRT הישן וגם עם ה TV הדקה הנוכחית, זה פוסל כי הבעיה במסך.
מה נשאר?
ה DVD עצמו.
עוד אפשרות, ייתכן ואתה דורך על הכבל וזה מעכב את הגעת הסיגנל
מה נשאר?
ה DVD עצמו.
עוד אפשרות, ייתכן ואתה דורך על הכבל וזה מעכב את הגעת הסיגנל
הבעיה הייתה קיימת גם במסך הקודם אך לא מדובר בדיוידי מאחר
ואתמול ראיתי סרט מהמחשב בחיבור s video למסך והבעיה קיימת.
כשראיתי את הסרט במחשב הסינק מושלם.
על כן אני די משוכנע שמדובר במגבר ובהגדרות.
הבעיה התרחשה עם דיוידי אחר גם כן
ממש מתסכל...
ואתמול ראיתי סרט מהמחשב בחיבור s video למסך והבעיה קיימת.
כשראיתי את הסרט במחשב הסינק מושלם.
על כן אני די משוכנע שמדובר במגבר ובהגדרות.
הבעיה התרחשה עם דיוידי אחר גם כן
ממש מתסכל...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כשהייתי עם CRT הבעיה הייתה קיימת, עתה כשקניתי את ה 7403 קיוויתי שהבעיה תיפתר והיא לא...MartinHSabag כתב:לא יכול להיות בעיה במגבר כי מגבר לא יכול "להקדים" משהו.
האיחור בתמונה נובע מעיבוד התמונה איפשהו - או ב-DVD (לא סביר) או במסך (מאוד סביר).
הפתרון הוא או להחליף מסך או להחליף רסיבר עם יכולת לשחק עם LIP SYNC (לאחר את הסאונד)....
על כן לא סביר שזה המסך. לו לא הייתי מרוצה מהמגבר אך אני מאוד מרוצה ממנו והיה והבעיה היא בהגדרה או משהו בר שינוי - נראה לי מאוד חבל