Mass Effect II יהיה מולטיפלטפורמה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #1 

Mass Effect הראשון יצא בתחילה רק ל XBOX ורק אחרי זמן רב שוחרר גם למחשב. EA הודיעה כי החלק השני של המשחק שיצא עד סוף השנה, ישוחרר בו זמנית לכמה פלטפורמות. בנוסף הודיעה החברה Bad Company 2 ישוחרר גם הוא עד סוף השנה.

http://www.mcvuk.com/news/33140/EA-Mass ... -announced
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/02/2009 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

לא ראיתי בשום מקום שכתוב ש ME2 יהיה גם ל PS3. מולטי פלטפורמה אומר פשוט שהוא לא בלעדי לפלטפורמה מסויימת. אם הוא יצא לPC ולאקסבוקס, הוא יהיה מולטיפלטפורמה, גם אם הוא לא יצא ל PS3.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

בהנחה שכאשר יצאה הראשון הכריזו בבירור שהוא יהיה בלעדי (לזמן די ארוך) ל XBOX ושהפעם הם מציינים בפירוש multiple platforms, ובהנחה שאת המשחק השני שלהם (Battlefield: Bad Company) הם פירסמו בחלק הראשון לשלושת הפלטפורמות, ניתן לשערך שגם הפעם ישוחרר המשחק לשלושתם, אבל זה רק ניחוש מלומד.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

האמת היא ששיחקתי טיפה בראשון, ולא הייתה לי סבלנות אליו, אבל שיחקתי במחשב, והיה שם בלאגן שלם עם המקשים - בגלל שאני שמאלי, שיניתי את מקשי התנועה מ WASD לחצים, ורק בהמשך גיליתי שבגלל השימוש בחצים אני גם נותן פקודות סותרות לשאר הקבוצה (כי מקשי החצים נותנים להם פקודות כמו התסערות ותפיסת מחסה), וזה נורא עצבן אותי - לא יכלו לעשות סידור כפתורים מותאם לשמאליים מראש? אולי אם אני אקנה מתישהו ג'ויסטיק למחשב אני אתן לו עוד צ'אנס.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

גם אני שיחקתי במחשב ואין לי הרבה דברים חיוביים להגיד עליו. יש לו תסריט מצויין, אבל שאר המשחק בינוני מאוד ולקרוא לו RPG זו פשוט בדיחה.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

אולי בכלל דיברו על Port ל Wii :lol: :lol:
Need more cowbell

שלח תגובה