Mass Effect II יהיה מולטיפלטפורמה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
Mass Effect הראשון יצא בתחילה רק ל XBOX ורק אחרי זמן רב שוחרר גם למחשב. EA הודיעה כי החלק השני של המשחק שיצא עד סוף השנה, ישוחרר בו זמנית לכמה פלטפורמות. בנוסף הודיעה החברה Bad Company 2 ישוחרר גם הוא עד סוף השנה.
http://www.mcvuk.com/news/33140/EA-Mass ... -announced
http://www.mcvuk.com/news/33140/EA-Mass ... -announced
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/02/2009 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא ראיתי בשום מקום שכתוב ש ME2 יהיה גם ל PS3. מולטי פלטפורמה אומר פשוט שהוא לא בלעדי לפלטפורמה מסויימת. אם הוא יצא לPC ולאקסבוקס, הוא יהיה מולטיפלטפורמה, גם אם הוא לא יצא ל PS3.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהנחה שכאשר יצאה הראשון הכריזו בבירור שהוא יהיה בלעדי (לזמן די ארוך) ל XBOX ושהפעם הם מציינים בפירוש multiple platforms, ובהנחה שאת המשחק השני שלהם (Battlefield: Bad Company) הם פירסמו בחלק הראשון לשלושת הפלטפורמות, ניתן לשערך שגם הפעם ישוחרר המשחק לשלושתם, אבל זה רק ניחוש מלומד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האמת היא ששיחקתי טיפה בראשון, ולא הייתה לי סבלנות אליו, אבל שיחקתי במחשב, והיה שם בלאגן שלם עם המקשים - בגלל שאני שמאלי, שיניתי את מקשי התנועה מ WASD לחצים, ורק בהמשך גיליתי שבגלל השימוש בחצים אני גם נותן פקודות סותרות לשאר הקבוצה (כי מקשי החצים נותנים להם פקודות כמו התסערות ותפיסת מחסה), וזה נורא עצבן אותי - לא יכלו לעשות סידור כפתורים מותאם לשמאליים מראש? אולי אם אני אקנה מתישהו ג'ויסטיק למחשב אני אתן לו עוד צ'אנס.
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם אני שיחקתי במחשב ואין לי הרבה דברים חיוביים להגיד עליו. יש לו תסריט מצויין, אבל שאר המשחק בינוני מאוד ולקרוא לו RPG זו פשוט בדיחה.