תגובות לביקורת ‏‏מגבר אוזניות נייד Mini3 V.2

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #2 

אהבתי מאוד את הכתיבה המשותפת, המיזוג בין 2 הדעות היווה חוות דעת מרעננת בביקורת זו.
תודה (Y)

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #3 

(l) (Y)

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יופי של כתבה וכתיבה !
תודה לשניכם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78902
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #5 

בהחלט מעולה ומאוד נהנתי לקרוא!

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #6 

אחלה כתבה, אך לגבי המוצר:
כמו שכבר הזכרתי יש לי בבית את ה 650HD של סנייזר וכמובן שמייד חיברתי גם אותן למגבר. ברור שנגן כמו אייפוד לא מסוגל לדחוף אוזניות כמו הסנייזר ונראה שגם המגבר הזה לא ממש מצליח.
...
מגבר אוזניות יעודי של $180 שלא מצליח להזיז אוזניות קלות יחסית לדחיפה (300 אום) כמו ה-HD650 לא שווה יריקה בכיוון שלו
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

danlior כתב: מגבר אוזניות יעודי של $180 שלא מצליח להזיז אוזניות קלות יחסית לדחיפה (300 אום) כמו ה-HD650 לא שווה יריקה בכיוון שלו
...
אני לא יודע אם אתה קורא סלקטיבי או שסתם פספסת קטע (:P), אבל המגבר שבדקנו נבנה עבור אוזניות בעלות התנגדות של 40 אום.
בבנייה עם רכיבים סטנדרטיים ניתן גם לתכנן אותו עבור אוזניות תובעניות בהרבה.

ואגב - עלות הרכיבים היא כ 100$, אולי 120, תלוי אם קונים לוחות pre drilled או לא.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #8 

danlior כתב:אחלה כתבה, אך לגבי המוצר:
כמו שכבר הזכרתי יש לי בבית את ה 650HD של סנייזר וכמובן שמייד חיברתי גם אותן למגבר. ברור שנגן כמו אייפוד לא מסוגל לדחוף אוזניות כמו הסנייזר ונראה שגם המגבר הזה לא ממש מצליח.
...
מגבר אוזניות יעודי של $180 שלא מצליח להזיז אוזניות קלות יחסית לדחיפה (300 אום) כמו ה-HD650 לא שווה יריקה בכיוון שלו
...
קלות לדחיפה :?:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

HazooM כתב:
danlior כתב:אחלה כתבה, אך לגבי המוצר:
...
...
קלות לדחיפה :?:
...
כן, בהחלט קלות לדחיפה! אולי לא ע"י נגן MP3 אבל בהחלט ע"י כמעט כל רסיבר עם יציאת אוזניות.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

uriler כתב:
danlior כתב: מגבר אוזניות יעודי של $180 שלא מצליח להזיז אוזניות קלות יחסית לדחיפה (300 אום) כמו ה-HD650 לא שווה יריקה בכיוון שלו
...
אני לא יודע אם אתה קורא סלקטיבי או שסתם פספסת קטע (:P), אבל המגבר שבדקנו נבנה עבור אוזניות בעלות התנגדות של 40 אום.
בבנייה עם רכיבים סטנדרטיים ניתן גם לתכנן אותו עבור אוזניות תובעניות בהרבה.

ואגב - עלות הרכיבים היא כ 100$, אולי 120, תלוי אם קונים לוחות pre drilled או לא.
...
אוזניות של 40 אום לא דורשות מגבר אוזניות יעודי. לי יש את ה-SHURE 530 שהם 32 אום וכל נגן MP3 מפוצץ אותם בווליום ושולט בהם היטב.

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #11 

כתבה טובה (Y)

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #12 

נהניתי לקרוא... אבל זה נראה ממש מעיק להסתובב אם משהו כזה איתך

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #13 

אחלה סקירה לאחלה מכשיר
תודה רבה.

danlior לי יש טריפל פי והIAUDIO 6 שלי לא שולט בהן בכלל. דבר נוסף אם אתה חושב שהתנגדות זה הדבר היחיד שקובע אם האוזניות קלות לדחיפה אתה טועה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

slavazh כתב:אחלה סקירה לאחלה מכשיר
תודה רבה.

danlior לי יש טריפל פי והIAUDIO 6 שלי לא שולט בהן בכלל. דבר נוסף אם אתה חושב שהתנגדות זה הדבר היחיד שקובע אם האוזניות קלות לדחיפה אתה טועה.
...
טריפל פי?

וברור שלא, יש גם את נתון הנצילות

ruZZil
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

[left]
Was my pleasure to lend you the amp. Regarding the concern of leaving me amp-less, I assure you, that was not the case. I once longed to have an amp, now I have many :D muahaha. and I'm only just beginning.
Anyway, great write up and writing style.

danlior: you seem like a pessimistic person. noone wants you spitting on my amp anyway! ;) no, I get the saying. If you consider yourself so knowledgeable about things though, you surely would have considered the gain setting before making such remarks.. unless you don't really know.
Anyway, the mini^3 is what it is, a mini amp. it has MANY limitations, naturally. Indeed, it does its job very well, but noone can expect it to be a wonder amp.

The links to the head-fi forums will point you in the directions of impressions of it with higher impedance cans, which it supposedly does a decent job with.

If you're looking for spectacular, look for a desktop amp, with a better source too.. but you wont find much competition at these prices.

[/left]

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

If you're looking for spectacular, look for a desktop amp, with a better source too.. but you wont find much competition at these prices.
...
$160?

http://www.audiophilechina.com/cp-show. ... =2&s_id=24

יזיז בלי בעיה אוזניות של עד 600 אום.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #17 

ראשית,
תנו לי לציין שיצא לי לבנות שנייים מאלה בעבר. המחירים לא גבוהים. במיוחד היום כשיש חלופות מטאיוון בחצי מהמחיר בביקורת הזו (לקיט מלא של המגבר הזה, ואגב, אנחנו עומדים בקרוב להזמין מספר קיטים כאלה שכל מה שצריך לעשות זה להלחים, אז אם מישהו רוצה שייצור איתי קשר בפרטי).

בנוגע ליכולות שלו, זה צעצוע ולא יותר מזה. אוזניות רציניות הוא יזיז בצורה סבירה בלבד. לדעתי גם עם אוזניות קלות לדחיפה יש לו את החסרונות שלו. הוא לא מאוזן, לא מפורט במיוחד, ולא מדויק, זה למה מכרתי את השניים שבניתי ולא השארתי אותם לעצמי. אך יש לו גם יתרונות, וזה למה אני רוצה לבנות לעצמי אחד נוסף (מעבר להנאה שבבניה שלו והעובדה שהוא יתאים מצוין ל-DAC שאני בונה). ההגברה שלו חזקה מאוד ביחס לגודל, הסאונד שלו אולי לא מאוזן, אבל מצד שני, הבאס המוגבר והטרבל שלו הם אלה שגורמים לו להישמע "חיי" ומעניין. הפירוט שלו לא מדהים, אבל במחירים האלה אין שום דבר שכן. מעבר לזה, הגודל שלו והמחיר שלו הם משהו שקשה להתחרות איתם, ותאמינו לי ששמעתי חלופות שלא היו טובות יותר.

דני, כיאה ליהודי, אתה מתלונן הרבה (מה לעשות, כולנו כאלה). אך האם טרחת לבדוק את המגבר שהצעת? ה-LD II הזה שקישרת אליו הוא מגבר פשוט ***. הוא נשמע הרבה פחות טוב מהמיני, הוא מזיז אוזניות פחות טוב מהמיני, ואמינות? תשכח מזה המגבר הזה לא שמע על זה. וכן, היה לי גם אותו, וגם את ה-LD II++. נגדים שנשרפים, מנורות שעושות מופעי זיקוקים ורעשים מטורפים כשמדליקים את המגבר, מיקרופוניות מטורפת, הלחמות רופפות, הכל שם. אגב, זה משהו שדומה מאוד ל-Doge 6210 (או מה שלא יהיה המספר דגם שלו), גם שם איכות ההרכבה על הפנים. המגבר הסיני היחיד שנתקלתי בו עד כה שבנוי לתלפיות הוא ה-DV. פתחתי אותו פעם לעשות כמה שדרוגים, וחטפתי חררא, הכל מקביל, מסודר, מבודד, מקודד צבעים, פנטסטי.

אם אתה מחפש מגבר ביתי מוצלח לאוזניות, לך על ה-M3 ולא ה-Mini3. לא מזמן היה אצלי אחד כזה (שחבר שלי בנה ולא הצליח אף פעם לגרום לו לעבוד כראוי. אז אחרי לא מעט עבודה עליו ועל הספק כח הוא עבד). ושמעתי אותו עם אוזניות דורשות מאוד מבחינת הגברה (K340) והוא הזיז אותן בצורה מדהימה. לא נתקלתי עדיין במגבר טוב יותר ממנו עם האוזניות הללו. המחיר אגב, יהיה משהו כמו 300$ לרכיבים, ולמען האמת אין שם שום דבר שקשה להלחים אותו. אין שום רכב SMD וכל ה-IC יושבים בתוך סוקטים.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

אנאטולי,

לא אמרתי שהמגבר טוב או לא טוב. התיחסתי רק ליכולת הדחיפה הלפחות מוצהרת שלו. האמן לא שאם אקנה בקרוב מגבר אוזניות, לא אחלום לעשות זאת לפני שאתייעץ איתך :)

מה שכתבתי הוא שמגבר אוזניות יעודי שעלותו $160 ולא יכול להזיז אוזניות כמו ה-HD650, הוא לא שווה את הכסף.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #19 

יש מעט מאוד מגברים במחיר הזה, וכאלה שמזיזים את ה-650 כראוי יש מעט.

יש לי בבית מגבר לא יקר בכלל Creek OBH-11 שהבאתי מחו"ל לא מזמן. אם לומר את האמת בדקתי איתו רק עם ה-K340 והוא היה לא מדהים בכלל, אך אני כן מקווה לבדוק אותו בקרוב עם מעט יותר אוזניות.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

anatoli15 כתב:יש מעט מאוד מגברים במחיר הזה, וכאלה שמזיזים את ה-650 כראוי יש מעט.

יש לי בבית מגבר לא יקר בכלל Creek OBH-11 שהבאתי מחו"ל לא מזמן. אם לומר את האמת בדקתי איתו רק עם ה-K340 והוא היה לא מדהים בכלל, אך אני כן מקווה לבדוק אותו בקרוב עם מעט יותר אוזניות.
...
ה-650 הם משחק ילדים לעומת ה-K340.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”