איכות כבלים שוני קצוות
היי, שאלה.
אם למשל יש לי כבל Scart שהוא כזה משני הצדדים, ולעומתו כבל Scart שהוא בצד השני קומפוסיט+אאודיו (אדום/לבן) -
יש הבדל באיכות ה- A/V?
ואותו דבר לכל שאר סוגי הכבלים, ככה שהשאלה בגדול היא - יש עדיפות לכבל ששני צדדיו "מאותו המין"?
אם למשל יש לי כבל Scart שהוא כזה משני הצדדים, ולעומתו כבל Scart שהוא בצד השני קומפוסיט+אאודיו (אדום/לבן) -
יש הבדל באיכות ה- A/V?
ואותו דבר לכל שאר סוגי הכבלים, ככה שהשאלה בגדול היא - יש עדיפות לכבל ששני צדדיו "מאותו המין"?
לפי ידיעתי, תצורת הכבל לא משפיעה או מעידה על איכותו.
אם כבל SCART-SCART מעביר רק קומפוזיט, זה בדיוק כמו הקומפוזיט שעובר מ SCART ל RCA .
באותו אופן, יש כבלים SCART שתומכים באיכות S-VIDEO וזו אותה איכות אם משתמשים בכבל S-VIDEO (קונקטור עגול עם 3 שיניים).
ארז
אם כבל SCART-SCART מעביר רק קומפוזיט, זה בדיוק כמו הקומפוזיט שעובר מ SCART ל RCA .
באותו אופן, יש כבלים SCART שתומכים באיכות S-VIDEO וזו אותה איכות אם משתמשים בכבל S-VIDEO (קונקטור עגול עם 3 שיניים).
ארז
האודיו תמיד יהיה בנפרד. אלא אם חשבת שSVIDEO מעביר גם אודיו.roeelo כתב:אני אשאל שאלה אחרת -
עדיף לחבר DVD לטלוויזיה עם כבל Svideo שהוא ביחד עם אודיו (לבן/אדום) או שכדאי שהוא יהיה רק כבל Svideo ואת האאודיו בנפרד?
יהיה הבדל באיכות התמונה/סאונד ככה?...
עדיף לחבר את הDVD עם:
1.HDMI/HDMI
2. סקארט/סקארט או קומפוננט/קומפוננט.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בכוונה מיספרת ככה? או שבין שלושתם אין עדיפות למישהו?Shtirlitz כתב:האודיו תמיד יהיה בנפרד. אלא אם חשבת שSVIDEO מעביר גם אודיו.roeelo כתב:אני אשאל שאלה אחרת -
עדיף לחבר DVD לטלוויזיה עם כבל Svideo שהוא ביחד עם אודיו (לבן/אדום) או שכדאי שהוא יהיה רק כבל Svideo ואת האאודיו בנפרד?
יהיה הבדל באיכות התמונה/סאונד ככה?...
עדיף לחבר את הDVD עם:
1.HDMI/HDMI
2. סקארט/סקארט או קומפוננט/קומפוננט....
אני אחדד : ההבדלים בחיבורים מבחינת איכות וידאו ממוספרים לפי דרגות :
1. HDMI (כולל סאונד)
2. סקארט (כולל סאונד) / קומפוננט (לא כולל סאונד)
3. SVIDEO (לא כולל סאונד)
1. HDMI (כולל סאונד)
2. סקארט (כולל סאונד) / קומפוננט (לא כולל סאונד)
3. SVIDEO (לא כולל סאונד)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן ,ראיתי כבר ממזמן את המדריך המצוין הזה.MartinHSabag כתב:חיפוש....
http://www.hometheater.co.il/article824.rotator...
פשוט יש לי כבל של S-Video שיחד איתו (מחובר אליו) יש כבל אודיו (אדום/לבן).
ויש לי בנפרד כבל S-Video בודד ופשוט תהיתי אם כדאי לחבר אותו בנפרד ביחד עם כבל אודיו בנפרד, או את כל הכבל שמורכב מ- S-Video והאודיו....