טלויזיה מעל 42 אינץ - דגמים לבדיקה
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
הייתי מעוניין לקנות טלויזיה (LCD או PLASMA) הנה הפרמטרים שלי:
תקציב למסך ~7.5-6K שח מרחק צפייה 2.5 -2 מטר
בנוסף התוכן שאצפה בוא יהיה בעיקר YES וסרטים מהמחשב.
בגדול, אני לא מעוניין משהו קטן מ42 אינץ והבנתי שפלזמה יותר טובה לתכנים האלה.
אם למשהו יש דגמים שאני יכול לברר עליהם אני אשמח (הבנתי שסמסונג פיוניר ופנסוניק הן המובילות)
נ.ב
את הציוד אני משיג יותר בזול מחנויות ככה שאם אקבל מכם תגובות לדגמים אשמח לשתף אתכם במחיר
כל הצעה תתקבל בברכה.
תקציב למסך ~7.5-6K שח מרחק צפייה 2.5 -2 מטר
בנוסף התוכן שאצפה בוא יהיה בעיקר YES וסרטים מהמחשב.
בגדול, אני לא מעוניין משהו קטן מ42 אינץ והבנתי שפלזמה יותר טובה לתכנים האלה.
אם למשהו יש דגמים שאני יכול לברר עליהם אני אשמח (הבנתי שסמסונג פיוניר ופנסוניק הן המובילות)
נ.ב
את הציוד אני משיג יותר בזול מחנויות ככה שאם אקבל מכם תגובות לדגמים אשמח לשתף אתכם במחיר
כל הצעה תתקבל בברכה.
תבדוק אם הפיוניר 428 נכנסת לך בתקציב,אם לא אז הבאה המומלצת אחריה היא פנסוניק PV80,ויש דגם שיותר מומלץ אבל גם יותר יקר והוא FHD שנקרא PY800,אם אתה יכול להשיג אותו בתקציב שלך,לדעתי זאת הבחירה הטובה ביותר.בכל מקרה עדיפה לך פלזמה.
-
sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
אז ככה, הייתי היום בשקם אלקטריק לראות קצת בעיניים ולא רק לקשקש
קודם כל יש לציין שמבחר החברות עליהן הם ממליצים מאד מצומצם - בעיקר על פיליפס וLG לפלסמה.
אז ככה, עשיתי השוואה בין פלסמהLG 47 אינצ מול LCD של פיליפס 5603 וההבדלים עצומים
התוכן ששודר היה ספורט
NATIONAL GEOGRAPHIC HD
YES MOVIES
בכל סוגי התכנים, הפיליפס לקח בגדול.
ההשתקפות של ה LG ופלסמה בכלל הייתה מזעזעת
היו אזורי עומק שנראו שחורים בפלסמה והודגשו בפיליפס
בנוסף לזאת השוואתי גם לפיליפס 7603 . ניתן לראות את ההבדלים, מבחינת מחיר, לא יודע אם שווה עד כדי כך.
לסיכומו של עניין ,
למה אתם ממליצים כאן לקחת פלסמה לסוג התכנים הנ"ל אם בפיליפס ניתן לראות ממש טוב את התכנים האלו. ההשקפות לא מפריעה ?
תודה
קודם כל יש לציין שמבחר החברות עליהן הם ממליצים מאד מצומצם - בעיקר על פיליפס וLG לפלסמה.
אז ככה, עשיתי השוואה בין פלסמהLG 47 אינצ מול LCD של פיליפס 5603 וההבדלים עצומים
התוכן ששודר היה ספורט
NATIONAL GEOGRAPHIC HD
YES MOVIES
בכל סוגי התכנים, הפיליפס לקח בגדול.
ההשתקפות של ה LG ופלסמה בכלל הייתה מזעזעת
היו אזורי עומק שנראו שחורים בפלסמה והודגשו בפיליפס
בנוסף לזאת השוואתי גם לפיליפס 7603 . ניתן לראות את ההבדלים, מבחינת מחיר, לא יודע אם שווה עד כדי כך.
לסיכומו של עניין ,
למה אתם ממליצים כאן לקחת פלסמה לסוג התכנים הנ"ל אם בפיליפס ניתן לראות ממש טוב את התכנים האלו. ההשקפות לא מפריעה ?
תודה
לשקם אלקטריק יש אינטרס מאוד גדול לדחוף טלווזיות של פיליפס.הייתי מציע לך ללכת לחנות מתמחה ולא לרשת גדולה בשביל להתרשם ממסכים.אין מצב ש LCD של פיליפס לוקחת פלזמה של LG בשחורים,זה הכל עיניין של כיול.קח בחשבון שבחדר חשוך רואים הרבה פחות טוב במסכי LCD מאשר בחדר מואר.
יש מסכים שיש להם פחות השתקפות,כמו פזלמות של פיוניר ופנסוניק.אם יש חלון מול המסך ללא אפשרות החשכה בשעות היום,אז זה יכול מאוד להפריע.
את התכנים שלך מהמרחק שלך אתה תראה מאוד גרוע במסכי LCD בגודל 42",וגם אל תצפה לתמונה מעולה במסכי פלזמה בשידורי יס מהמרחק הזה,אבל זה הרע במיעוטו.
יש מסכים שיש להם פחות השתקפות,כמו פזלמות של פיוניר ופנסוניק.אם יש חלון מול המסך ללא אפשרות החשכה בשעות היום,אז זה יכול מאוד להפריע.
את התכנים שלך מהמרחק שלך אתה תראה מאוד גרוע במסכי LCD בגודל 42",וגם אל תצפה לתמונה מעולה במסכי פלזמה בשידורי יס מהמרחק הזה,אבל זה הרע במיעוטו.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני במרחק 1.5 מטר מפיליפס 42" דגם 7403, ורואים מצויין,
לך לחנות מתמחה או רשת עם מבחר טיפה יותר גדול של טלויזיות כמו ביג בוקס ותתרשם מיותר דגמים
לך לחנות מתמחה או רשת עם מבחר טיפה יותר גדול של טלויזיות כמו ביג בוקס ותתרשם מיותר דגמים
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

יס, אני עדיין מחובר בסקארט לקומפוזיט, ככה שאני מניח שאני יחבר סקארט לסקארט המצב ישתפר טיפה
מוזר לי קצת האמת.לא ניתקלתי אפילו בפלזמה 42" שהיה נעים לצפות בה בתכנים כאלו ממטר וחצי,שלא לדבר על LCD.hananmori12 כתב:יס, אני עדיין מחובר בסקארט לקומפוזיט, ככה שאני מניח שאני יחבר סקארט לסקארט המצב ישתפר טיפה...
אולי אני רגיש לדברים אלו קצת יותר ממך.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

מאז שקניתי את הטלויזיה לא יצא לי להסתובב כל כך, אבל עם הזמן אני יציב את עצמי מול 42" אחרות ואז אני ידע להגיד לך אם הפיליפס טובה או שאני פחות רגיש