פלזמה 42 לחדר עד 5500-6500 ש"ח
מרחק צפייה 3-3.5 מטר
צרכים 50% SD (גם כדורגל)
25% סרטי DIVX דרך המחשב(בעתיד ישתנה לסרטי HD)
25% פליסטיישן 3
ראיתי שממליצים על הPV8 וA450
1.בטווח מחירים הזה יש פלזמות יותר טובות ?
2.לצרכים שלי כדאי לשקול LCD ??
3.LCD FULL HD - רואים טוב שידורי SD ?
תודב לעונים
צרכים 50% SD (גם כדורגל)
25% סרטי DIVX דרך המחשב(בעתיד ישתנה לסרטי HD)
25% פליסטיישן 3
ראיתי שממליצים על הPV8 וA450
1.בטווח מחירים הזה יש פלזמות יותר טובות ?
2.לצרכים שלי כדאי לשקול LCD ??
3.LCD FULL HD - רואים טוב שידורי SD ?
תודב לעונים
נערך לאחרונה על ידי ORAN_CO ב 04/02/2009 19:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
1.לא
2.שני המסכים הם 100 הרץ (קצב רענון),הפלזמה היחידה שהיא 100 הרץ שנותנת תמונת ביניים,היא ה PY800 שהרבה מעל התקציב שלך.אם אתה מתכוון ל LCD 100 הרץ,אז יש יותר אופציות אבל גם בהעלה של התקציב.אישית הייתי מעדיף תמונה של פלזמה בלי 100 הרץ מאשר LCD עם.גם בכדורגל.
2.שני המסכים הם 100 הרץ (קצב רענון),הפלזמה היחידה שהיא 100 הרץ שנותנת תמונת ביניים,היא ה PY800 שהרבה מעל התקציב שלך.אם אתה מתכוון ל LCD 100 הרץ,אז יש יותר אופציות אבל גם בהעלה של התקציב.אישית הייתי מעדיף תמונה של פלזמה בלי 100 הרץ מאשר LCD עם.גם בכדורגל.
לא חושב שתבחין בהבדל בין PV8 ל PV80.לגבי ה A450,אתה צריך פשוט לראות את שני המסכים אחד ליד השני ולהחליט איזו תמונה אתה יותר אוהב.הדעות פה חלוקות בעיניין.
לא יודע לגבי ה PR,אבל ה PH הוא דור אחד אחורה של פנסוניק,והמסך מגיע ללא טיונר ורמקולים מובנים.זה בעצם מוניטור בעל אפשריות כיול מרובות.אני אישית אוהב את המסך הזה שדרך אגב,מיוצר ביפן.
לא יודע לגבי ה PR,אבל ה PH הוא דור אחד אחורה של פנסוניק,והמסך מגיע ללא טיונר ורמקולים מובנים.זה בעצם מוניטור בעל אפשריות כיול מרובות.אני אישית אוהב את המסך הזה שדרך אגב,מיוצר ביפן.
עזוב רגע את עיניין המחיר.יש לפלזמה הרבה יתרונות שאין ל LCD כמו זוותיות ועומק תמונה שגם במסכי ה LCD היקרים יותר אין את זה.אני כבר לא מדבר על המריחות והשחורים שבמסכים היקרים הפערים אומנם קטנו,אבל הייתרון עדיין לפלזמות,בטח לטובות שבהן.ORAN_CO כתב:ובאותו מחיר LCD 37 קיים משהו יותר טוב ??? או שאני אופטימי ?...