שאלה בסיסית ביותר
שלום חברים, אני מחפש תשובה לשאלה בסיסית ביותר.
ניסיתי לחפש בפורום, אבל לא מצאתי.
השאלה שלי היא באיזה חיבור הממיר מתחבר לטלויזיה כדי לקלוט את הEPG?
אם אני עכשיו רוצה להרכיב טלויזיה וHTPC איך עושים זאת מבחינת חיבורים?
המחשב והטלויזיה מתחברים בHDMI ומה עם כל השאר? מה עם החיבורים בין הממיר למחשב? בין ממיר לטלויזיה?
תודה על העזרה
ניסיתי לחפש בפורום, אבל לא מצאתי.
השאלה שלי היא באיזה חיבור הממיר מתחבר לטלויזיה כדי לקלוט את הEPG?
אם אני עכשיו רוצה להרכיב טלויזיה וHTPC איך עושים זאת מבחינת חיבורים?
המחשב והטלויזיה מתחברים בHDMI ומה עם כל השאר? מה עם החיבורים בין הממיר למחשב? בין ממיר לטלויזיה?
תודה על העזרה
"ממיר מתחבר לטלויזיה כדי לקלוט את הEPG?" - הוא לא. הממיר לא צריך את הטלוויזיה כדי לקלוט EPG. את הטלוויזיה EPG בכלל לא מעניין.
אני מציע שתתחיל בלהגדיר מה אתה רוצה לעשות ונוכל לעזור לך.
אני מציע שתתחיל בלהגדיר מה אתה רוצה לעשות ונוכל לעזור לך.
You are never fully dressed without a smile
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה צריך שבמחשב שלך יהיה כרטיס טלוויזיה, אליו תחבר את הממיר בכבלים של וידאו ואודיו. כמו כן, צריך ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster להעברת ערוצים בממיר. ה-PVR150 MCE של Hauppauge, למשל, כולל את הערכה.
את ה-EPG המחשב מקבל מהאינטרנט או ע"י כרטיס קליטה דיגיטלי ללוויין/כבלים (למתקדמים), בעזרת התוכנה MegaEPG.
בקרוב יתפרסם מדריך המסביר איך בדיוק לחבר ולהגדיר ויסטה מדיה סנטר עם ממירים של יס והוט.
את ה-EPG המחשב מקבל מהאינטרנט או ע"י כרטיס קליטה דיגיטלי ללוויין/כבלים (למתקדמים), בעזרת התוכנה MegaEPG.
בקרוב יתפרסם מדריך המסביר איך בדיוק לחבר ולהגדיר ויסטה מדיה סנטר עם ממירים של יס והוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי אני רוצה להבין שהבנתי נכון
המחשב מתחבר בכל מקרה בHDMI לטלוזיה כי הוא בעצם המסך של המחשב.
אחר כך הממיר מתחבר דרך היציאות A/V שלו לכרטיס טלויזיה.
EPG מתקבל למחשב דרך האנטרנט.
ואז בעצם המדיה סנטר לוקח את הזמנים מהEPG באינטרנט, ומשתמש בכרטיס טלויזיה כדי להקליט מהממיר.
ואיך נהוג לצפות בשידורים רגילים בטלויזיה? דרך המחשב גם? או שפשוט מחברים את הממיר גם לטלויזיה דרך יציאת A/V כלשהיא?
גבי הIR BLASTER, אתה יכול לשלוח לי לינק לדוגמא למוצר כזה שאני אדע איך הוא מתחבר בין המחשב לממיר?
נ.ב.
תודה על העזרה!
המחשב מתחבר בכל מקרה בHDMI לטלוזיה כי הוא בעצם המסך של המחשב.
אחר כך הממיר מתחבר דרך היציאות A/V שלו לכרטיס טלויזיה.
EPG מתקבל למחשב דרך האנטרנט.
ואז בעצם המדיה סנטר לוקח את הזמנים מהEPG באינטרנט, ומשתמש בכרטיס טלויזיה כדי להקליט מהממיר.
ואיך נהוג לצפות בשידורים רגילים בטלויזיה? דרך המחשב גם? או שפשוט מחברים את הממיר גם לטלויזיה דרך יציאת A/V כלשהיא?
גבי הIR BLASTER, אתה יכול לשלוח לי לינק לדוגמא למוצר כזה שאני אדע איך הוא מתחבר בין המחשב לממיר?
נ.ב.
תודה על העזרה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניתן לצפות גם דרך המחשב, וניתן גם לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בנוסף למחשב.
ערכת אינפרה אדום בלבד:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5&lang=heb
כרטיס הטלוויזיה הכולל את הערכה הנ"ל: Hauppauge PVR150 MCE. כמעט כל חנות מחשבים מוכרת אותו (חשוב להקפיד על סיומת ה-MCE).
ערכת אינפרה אדום בלבד:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5&lang=heb
כרטיס הטלוויזיה הכולל את הערכה הנ"ל: Hauppauge PVR150 MCE. כמעט כל חנות מחשבים מוכרת אותו (חשוב להקפיד על סיומת ה-MCE).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בעזרת ה-IR Blaster, שזה משדר אינפרה אדום המדמה את השלט המקורי של הממיר. אין אותו בערכות אינפרה אדום שמגיעות עם מארזים.